Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování průměrného slasheru je, co se kvality týče, na tom podobně jako jednička, ale přece jen se mi zdá trochu zábavnější. A to hlavně díky krvavějším mordům a vyššímu bodycountu. Jinak film samozřejmě trpí nešvary, tolik typickými pro každý sequel. Má průhlednou pointu a spoustu otravných postav, chybí tu moment překvapení, hlavní hrdinka vystřelí osmkrát ze šestiraňáku, za to nejsme ochuzeni o tradičně debilní závěr. Ještě že tu je kočička Jennifer Love Hewitt se svojí promočenou, dobře vyplněnou košilí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušná vyvraždovačka, bohužel to je dost podobný jako první díl, nicméně zhulenej Jack Black s dredama je prostě děsnej kruťák a ještě k tomu skvěle chcípne, ostatně dobrejch vraždiček je tam i víc a hlavní řezník v rabářským oblčeku s hákem v ruce je božskej, ale všechno to bohužel zkazí čekaná a hodně slabá pointa filmu. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když někoho zabijete, přesvědčte se, že je opravdu mrtvej. Když ho zabijete podruhé, přesvědčte se znovu. Nebo se znovu vrátí... Pokračování teenagerovské vyvražďovačky, ti kteří přežili zestárli o rok, aby se vstoupili do stejné řeky... Bohužel, většinu překvapení lze odhadnout dlouze předem (malý příklad. Dívka spí doma, když ji překvapí bouchnutí domovních dveří. Plíží se setmělým bytem, ale vzhledem k tomu že uplynutý čas ve filmu ukazuje nějakých 5 minut, nelze čekat nikoho jiného než kamarádku, která si jde něco půjčit...).. Taky mě na podobných filmech vadí, že když skupinku lidí někdo ohrožuje, tak se nedržej pohromadě ale snaží se rozdělit aby vrah pokud možno měl co nejsnažší práci.... Nu což ... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dvojka rozhodně slabší a už mě ani tak nebavila jako jednička. Nezaujaly mě ani dialogy, zvrat tu byl, ale dal se prokouknout, docela dobrý nápad s ostrovem, ze kterého nelze uniknout, jinak když už se chci pomstít, tak bych jako mrvního zabil toho, na kterého mám od začátku spadeno a né že vyvraždím všechny okolo. :D ()

Gavin87 odpad!

všechny recenze uživatele

...ale jako parodie to není špatné. Začínající filmaři by se mohli na této sračce poučit, čemu se vyhnout. Všechny rádoby napínavé scény jsou prvoplánové, dávno profláknuté a nudné, přičemž spíše loudí na tváři úsměv, než-li strnulost strachem. Docela mě ale příjemně překvapilo, že v závěrečné scéně, kdy Julie do vraha vyprázdnila celý zásobník, tento po následném pádu do hrobu ještě neotevřel oči. Sázel jsem se, že tak učiní... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Skladbu “How Do I Deal“, kterou můžeme slyšet ve filmu nazpívala Jennifer Love Hewitt. Na DVD v bonusech je i videoklip ke skladbě. (Stocki)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno