Reklama

Reklama

3:15 zemřeš

  • Česko Horor v Amityville (více)
Trailer

14. listopadu 1974 dovedl policii zoufalý telefonát do domu DeFeových, kde nalezla šest těl obyvatel domu, zastřelených ve spánku. K vraždě rodičů a čtyř sourozenců se přiznal Ronald DeFeo, který tvrdil, že mu to přikázaly hlasy. O rok později, 18. prosince 1975, se do domu přistěhovali George a Kathy Luzovi se svými třemi dětmi. Mysleli si, že to bude dům jejich snů. Mohl být, pokud by to byly noční můry... Rodina Lutzových v domě vydržela pouhých dvacet osm dní, během nichž byli terorizováni démonickými silami. Film 3:15 zemřeš, natočený podle skutečné události, zachycuje jeden z nejděsivějších příběhů o strašidelných domech, které kdy byly vyprávěny - protože se skutečně stal. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (591)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Další ze záplavy předigitalizovaných sraček. On za moc nestal už původní Amytiville Horror. Ale tohle je hnus. Hromada kamerových filtrů, videoklipový střih, cool look všeho, spousta trapných keců. Nic z toho samozřejmě nedokáže zakrýt prázdnotu snímku. Jako třešnička na dort tu máme příšerné finále bez jakékoliv gradace a s odfláknutým koncem. Možná celkem hezká oddechovka pro náctileté. Pro hororové fanoušky ztráta času. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Právě naopak... scén kdy nadskočíte ze sedačky tam bylo málo, zato psychologie byla vcelku solidní. Závěr už musíme brát s rezervou.... to jak na něj mířila a nestřelila ho ani kdy se snažil zabít sekyrou jejího syna a místo toho mu dala krosček tou bouchačkou....podle mě trošku riskantní. A pak ho ještě vezli na lodi s sebou.... Každopádně jsem se i trochu pobavil a to v tý době jak tam přišla holka na hlídání a Billy z ní byl trochu paf. A pak jedna ze závěrečných scén, kdy Billy utrhne kus tyče, aby s ní mohl na střeše přetáhnout v té chvíli psychopatického George.... ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

I když obsazení nabádá k teenagerovské vyvražďovačce, jde o psychologickou hru, která se opírá o vynikající "dospělé" výkony Raynoldse a George. Režijně to hodně připomíná Texaský masakr motorovou pilou, přičemž Douglas klade větší důraz na budování mentální nestabily, která pramení i z naprosto běžných zvuků, které dům skýtá. Výsledný dojem trošku kazí akční závěr (ostří uvěřitelného psychothrilleru se na konci přeci jen mírně ztupí) a především pak dovětek s holčičkou, který tam rozhodně být nemusel. Výsledný dojem je tak 3.5*, přičemž ke 4 se přikláním z toho důvodu, že je mi sympatické, že film má svým pojetím mnohem blíže ke Kruhu, nežli k laciné teen lekačce, kterých je teď jak šafránu... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Povrchní horůrek, který hodně táhnou dolů ryze šablonovité postavy, prázdné dialogy, celková nijakost a nudná předvídatelnost. Technicky je film nasnímaný dobře, hlavně v adrenalinovějších sekvencích. Lekačky možná hororově choulostivější diváky občas vyplaší, atmosféra není marná, ale stejně to spolehlivě zazdí hloupě působící závěrečná pasáž a zčistajasna nekomplikovaný konec. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tož hodně depresivní kus!! A pro poslední dobou zklamaného fanouška hororů velké překvapení.. Přiznám se, že od dob Wese Cravena v polovině 90. let, jsem se takhle nebál a nelekal!! Temná síla vedla k děsivému masakru v domě na adrese Ocean Avenue 112, Amityville na Long Islandu, kam se po letech nastěhovala mladá rodinka. Začalo to jen divnými pocity, přerostlo v agresivní hru s démony. A alespoň pro mě všechno dokonale fungovalo. Ústřední duo je překvapivě příjemné, zvuk děsivý, kamera a střih působivá. Není se čemu divit, tvůrce je bývalý klipař a reklamní režisér. Ale tenhle remake, za jehož produkcí stojí i Michael Bay, stojí za Váš čas!! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (39)

  • Ryan Reynolds (George Lutz) nosil v mnoha scénách speciální kontaktní čočky, aby jeho oči vypadaly tmavěji a strašidelněji. (akisha)
  • Vo filme musela Chloë Grace Moretz chodiť po streche a visieť z vrchu vyše 18-metrového domu, pričom ju držali len dva drôty a uzda. Na začiatku bola opatrná, ale podľa režiséra Andrewa Douglasa to už po hodine brala ako zábavu. (Pat.Ko)
  • Melissa George (Kathy) v jednom rozhovore uviedla, že počas natáčania filmu sa jej naozaj stávali nevysvetliteľné a nadpozemské veci. Zažívala skutočný horor a strach vo filme z jej strany nebol hraný, ale reálny. (misterz)

Související novinky

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama