Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdyby se studentíci striktně drželi slavného Leninova motta: „Učit se, učit se, učit se!“, hned by je přešly roupy k osnování různých balamutících her, při kterých se navzájem opijí pekařským výrobkem, tahají na vařené těstovině, či věší bulíky na orgán čichu.. Cry Wolf je jen upocený thriller nulového napětí, plochých postav a tři čtvrtin stopáže zahalených ve tmě a tak není divu, že vám nakonec jeho vyvrcholení bude pro svou překombinovanost volné jak Laurelovi Hardyho kalhoty.. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Film se snaží být za každou cenu zajímavý a tomuto cíli je podřízena celá zápletka, která však ve výsledku působí dosti nepřesvědčivě a nebudete mít problém rozpoznat, jak to skutečně bylo. Co se týče vyvražďovacích scén, tak ty jsou zcela bez nápadu a nemají vůbec žádný šmrnc, zkrátka taková jednoduchá, odfláknutá režie. Od druhé poloviny filmu se navíc budete strašlivě nudit navzdory faktu, že tam se celý příběh rozjíždí. Potěší akorát tak přítomnost Jona Bon Joviho, jinak ruce pryč. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Očekávání nulové, zážitek spíše nadprůměrný. Maskovaný zabiják pobíhající po areálu maloměstské univerzity s nožem v ruce sice není nic mimořádného, ale i tak funguje "Cry Wolf" mnohem lépe většina laciných horůrků. Nejedná se totiž o typickou teenage vyvražďovačku typu "Vřískot" (nic proti prvnímu "Vřískotu", chraň Bůh!), která má za cíl zajistit potenciálnímu divákovi dostatečně krvavá jatka, jedná se spíše o zajímavé spojení psychologie, strachu a fantazie... Výjimečně mě nedeptal ani dvojitý konec - nebyl totiž ani blbý, ani blbější, a to je co říct. "A i kdyby to byla pravda. Myslíš, že ti někdo uvěří?";-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád filmy, které se snaží tvářit strašně chytře, ale přitom nahodí v úvodu takových vodítek, že je po 16 minutách nejenom jasné, kam to bude směřovat, jak, ale také, kdo za tím stojí. Takže konec mě naštval, protože přesně takhle jsem si v té 16, minutě řekl, že to takto bude pokračovat a takhle to skončí. A ono jo. Nic navíc. Když se mi u 6. smyslu povedlo přijít v půlce filmu na pointu, tak jsem se alespoň mohl bavit tím, jestli jako jo, nebo ne, a bylo fajn vidět, že si s tím rejža aspoň trochu vyhrál, aby diváka mátl. To tady chybí. Btw, v poslední době snad není film, který by nezačínal noční, ale i denní honičkou v lese. :-( ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

ÁÁÁ tady ho máme! Takový můj osobní černý kůň teen vyvražďovaček. Nevím čím to je, ale mám tento film nesmírně rád a i po sté se na něj rád podívám. Nejsem sebevrah ani masochista, ale herci mě baví, chci hrát jejich hru a na konci se rád dozvím zajimavé vyvrcholení... Jo pravda není tu moc krve ani vlastně moc hlášek, kterým by se člověk zasmál, ale k čertu s tím, když tu je sebranka sympaťáků a ( jen moje ) Lindy Booth v hlavní roli. Kdo genialitu filmu nepostřehl dal mu dvě hvězdy, ale až ti ostatní pravdu mají... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama