Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet ma milo prekvapil. Zaujímavá zápletka s ešte zaujímavejším rozuzlením na konci. Škoda, že solídny príbeh nebol sprevádzaný namlsanou dusivou atmosférou, postavy v príbehu len tak plávali. Preplávali kúsok v kľudnej vode ale k príbehu by sa skôr hodil tropický cyklón. Preto mám taký pocit, že hlavným problémom filmu bola odfláknutá réžia. To rozuzlenie na konci ma však dostalo a aj preto odporúčam film do pozornosti. 60/100 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Horory môžem a myslím, že tento sa síce nemože porovnávať s Vreskotom, no pointa na konci mu pomohla s hviezdičkou navyše. Rýchle a hlavné premyslené. Kvalitná zápletka a príbeh, herecké výkony v hororoch to pripomínať nemusím, ale obsadenie bolo dobré. Niekoľko prekvapivých zvratov, vrátane vydareného záveru, pridávajú filmu na atraktivite a myslím, že ani kamera nebola na zahodenie. 75%. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony stačili na stárnenie tupých rozmaznaných decák, ktoré nevedia čo od dobroty. Nápad ako taký sa dal spracovať aj lepšie, ak by absentovali neustále režisérske prešlapy. Ak by film viac využil potenciál maskovaného vraha a urobil z toho obyčajný slasher bez „duchaplnej“ a „šokujúcej“ zápletky, mohol z toho byť zaujímavý béčkový filmík pre nadšencov žánru. Takto je z toho iba úbohý odvar zo zaujímavého nápadu, ktorí ako film odložím do sekcie z nálepkou : „Ach jaj !“ 30 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film je silný v tom, že není vůbec tím, čím se tváří být. Místy je děj dost překombinovaný a přezvratovaný (přičemž občas pokulhává a zakopává), ale po jeho dokoukání jsem v klidu konstatoval, že to zase tak špatný nebylo a že mě to i bavilo. Má to docela dobrej nápad, kterýmu ani moc neuškodí dost levné zpracování (ale u tohohle snímku mi připadá, že stojí hlavně na psychologii, než na vizuální stránce). Problémem trochu je, že pointu z větší části odhalíte dost brzo, k čemuž obrovsky pomůže jeden závažnej fakt - ani jedna z vražd není pořádně ukázána. U tý první se to ještě přejít dá, ale u každé další vám to začne víc a více vrtat hlavou. Jon Bon Jovi je rozhodně lepší herec, než zpěvák :D:D. Lehce nadprůměrný film. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +trošku atmosféra, trošku Lindy Booth, dobrej plakát a maska -slabej masakr, nic moc neukážou, překombinované finále, horší kamera i obraz/// Tak Cry Wolf jsem si dlouho odkládal s nadějí, že uvidím pořádněj horor nebo aspoň pěkně pikantní vyvražďovačku. Ničeho z toho jsem se ale nedočkal. Jediné o co se film snaží (a trošku mu to vychází) je klamat diváka a hezky si s ním pohrávat. A taky se snaží o dobrou atmosféru, ale ta je v kontextu s koncem filmu ehm zbytečná. Takže filmu bude více slušet dvouhvězdičkové hodnocení./// Celkem 48%/// ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama