Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Z natáčení 2

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Recenze (248)

aichwald 

všechny recenze uživatele

Tak neskutečný píčovině jako je Chata v horách tady všichni dáváte tak vysoký hodnocení a tak luxusnímu Wrong turn 5 jen něco přes 30 ?!!!!! Tak to vás horrorový fanoušci fakt nechápu!!! Přitom pátej díl opět nezklamal a jsou tu potoky krve a vyhřezlích vnitřností,pravda masky byli fakt asi ze všech dílů nejhorší a chování horalů taky ale nevadí, tuhle sérii fakt můžu!!! ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Když jsem se podíval na jedničku a za čas zjistil, že bude mít nízkorozpočtové pokračování...moc jsem tomu nevěřil, ale díky skvělému námětu byla dvojka, stejně jako i trojka a čtyřka skvělé. Všiml jsem si, že pro Wrong turn sérii moc lidí nezdílí moji slabost, ale já si tuto sérii svým způsobem zamiloval už od prvního dílu...Ale TOTO??? Co to sakra je??? To si z nás O'Brien dělá srandu? Taková s prominutím sračka! Neuvěřitelně mě to zklamalo...Tak do první čtvrtiny jsem pořád doufal, že se to ještě nějak vyvrbí, ale pak nadšení začalo opadávat jelikož jsem pochopil tu smutnou pravdu, že je to blitek, který teda O'Brien pěkně odflákl! Navíc se na filmu hrozně odrazila jeho nízkorozpočtovost, kdy město vypadalo spíš jako z papundeklu a ta zábavnost této sérii vlastní se úplně vytratila...Navíc ne jen jednání postav, ale i celý film je úplně nelogický a celkově toto "veledílko" nemá ani hlavu ani patu....Fuj! Musím si odplivnout... ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Boha jeho, proč??? Jsem fanouškem serie, ale tohle je moc. Proč se neustále točí další díly, když už od konce jedničky se děj nikam neposouvá? Po hrůzné čtyřce je tady ještě hroznější pětka. A tím hroznější myslím v negativním smyslu, protože takovou píčovinu aby pohledal. Ze začátku jsem si myslel, že se děj bude odehrávat ve městě plném lidí, ale opět jsme v odlehlé pustině, kudy nikdo neprojíždí a dokonce to měli kluci vypočítáno tak, že pokud odpojí vedení, měšťani si toho ani nevšimnou. Děj se tedy odehrává v pár uličkách a je to děj skutečně stupidní. Opět zcela nereálné chování postav (nejdříve se musíme pět minut oblékat a potom ještě našminkovat, než se vyrazíme podívat, co uneslo našeho přítele z vedlejšího pokoje, že, holky?), logické kiksy (když je obluda na patnáct metrů ode mě, tak střílím, ale jakmile k ní příjdu, tak sklopím pušku?), neuvěřitelné náhody (v zásobníku je pouze jedna střela, zasloužilá zkušená policistka střelí maníka pouze do nohy) a celkově hrozné provedení (masky, hudba). Vznikl tak další zbytečný díl,. který mě pouze nasral a jednu hvězdičku dávám pouze ze soucitu a za občasné originální způsoby vražd (kotel, hřiště). ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Postupný pokles kvality celé série je zřejmý, ale pro fanouška žánru, který od béčkového hororu neočekává špičkové herecké výkony a logicky jednající postavy, bude i pětka pořád ještě koukatelná. Takže ten kvalitativní úpadek se vztahuje spíše na celkovou logiku děje (totálně vylidněné městečko v průběhu hudebního festivalu s výjimkou jedné šerifky, jejího přítele a jednoho opilce? Really?) a na to, že se film prakticky kompletně natáčel ve studiu a hlavně že je to až bolestivě vidět. A to nás hned úvodní titulky lákají leteckým záběrem na zalesněné hory. Potěšilo naopak několik nových způsobů vraždy (obzvláště opékání v barelu jsem si užil), "Pinnhead" Bradley v roli takového buranského Lectera a překvapivě i hudba, která mi k tomu prostě tak nějak sedla. 5/10 ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Od dielu k dielu je to horšie a horšie. Toto už naozaj chýrilo debilitou. Cieľom tohto filmu je čo najefektívnejšie zabiť človeka. Bez nápadu, logiky, hereckých výkonov. Obdivuhodné, že skupinka dementných mutantov dokáže vymyslieť takéto vraždy a kde je celé mesto? To všetci sú do jedného na jednej slávnosti a na policajne stanici ostané len jedna policajtka? Ako tak som to vydržal dopozerať. /20%/ ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Teď teda nevím co je horší. Jestli ten Saudek, kterýho jsem tady hodnotil včera, nebo tady ten plebs. Retardovaně uchechtávající se idioti lítají po městě a hloupí amíci se od nich nechají pozabíjet. Nic víc! Jo pravda - tady se aspoň něco děje :D nechám 1* a mrknu na hodnocení Rodena, kterej je mi mmch strašně podobnej Lindo, já vím ;) ()

Lyx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto som vidieť ani nepotreboval. Ak toto nie je najhorší diel série, tak ja už fakt neviem. Pri tomto som hádam prišiel aj o mozgové bunky. Nelogické dialógy, rozhodnutia, scény, príbeh... a úplne zbytočné sexuálne scény. Proste odpad na n-tú. Jediné plus je priemerný gore. Neodporúčam ani skalnému fanúšikovi. Moje hodnotenie: 10% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Klasika nad klasiky, která bohužel nepřinesla nic nového, ale přesto se na to dá dívat, a dokonce se i bavit. Pokud to ovšem neberete smrtelně vážně. Doporučuji. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Toto už bolo také cwelkom slabé, ale aspoň niektoré mordy to malo fajn. Ale myslím, že po tomto parte už na túto značku prcám. ()

Purity1711 odpad!

všechny recenze uživatele

Už zase? Ešte väčšie sprostejšie pokračovanie, ktoré pokiaľ nezmení toho amatéra čo to točí, skončí v totálnej riti. Aspoň že si tá trúba priznala aká je sprostá, to jediné som uveril z celého filmu, všetko iné bolo OTRASNÉ ! Takto skurviť sériu .... ()

MrBaker 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se prvních 20 minut a pak jsem to musel vypnout. Je to snad nejhorší díl ze série Wrong Turn. Předchozí 4 díly jsou naprostá parádička oproti tomuhle. Děj je strašný a o maskách ani nemluvím, i já bych si dokázal udělat lepší. Stejně tak efekty. Doufám, že další díl po tomhle už nevznikne, protože tímhle to totálně zazdili. A jestli tohle má být horor tak já jsem asi Obelix. Nuda, nuda, nudaa. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

No já nevím. V pár chvílích mi to přišlo jako parodie. Zmutovaní zabijáci, nezabijí oběti hned, ale jednoho zakopou na hřišti a vyčnívající hlavu přejedou sekačkou, druhého upečou v sudu. Jde vidět, že si režisér chtěl s vraždy pohrát, ale takhle to působí docela nelogicky. Jinak hektolitry krve, kusy masa. Klasika kterou se uchýlil Wrong turn tuším od druhého dílu. Co musím ocenit byli pasti, ta v autě byla skvělá. Avšak nepochopím jak všechny zrůdy mohly přežít :( Čistý průměr. ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

Na to že som tento diel išiel pozerať viac menej z povinnosti, musím povedať bol som milo prekvapený z tejto časti. Wrong turn 5 je voľné pokračovanie mutantskej rodinky, ktorá vymenila cvokhouse zo štvrtej časti outdorového prostredia za malé mestečko a môj osobný názor je, že piatej časti to iba prospelo. Fakt dobrá scéna bola na futbalovom ihrisku, kde si chlapci futbal v šestnástke asi už nezahrajú, ale za to budú mať fest dobre posekaný trávnik. Na tabuľku skóre nemali dávať 0:0 ale skôr 2:0 pre Blonďatého mutančíka. Ešte raz musím povedať milé prekvapenie z Wrong Turn 5 a určite by si to zaslúžilo viac ako terajších 31% ()

Uragan 

všechny recenze uživatele

toto zas bylo co?? díl od dílu velké zklamání a doufám že pan režisér si uvědomí chybu a nebude se pokoušet točit nic podobného... jo a rozhodně bych toto neřadil do hororu... vždyť v tom filmu bylo vice sexu jak toho hororu... ()

Prochy84 

všechny recenze uživatele

Vážně pořád ještě nemůžu uvěřit tomu, že to bylo horší než hloupá čtyřka...Z celé série funguje Wrong Turn 5 nejméně a tak nějak rozpačitě a rozpolcovaně na půli cesty mezi nudným béčkem a amatérským slasherem. Škoda. ()

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

Tak toto je u mě nejhorší díl z celé WRONG TURN série. IQ obětí = 0, IQ policajtů = 0, IQ zločinců = 0, IQ režiséra = -100. Jo jo, je to hodně stupidní film, který naprosto postrádá fyzikální zákony. Ale musí se nechat, že se člověk nad touto blbostí občas i zasměje. Objektivně je to odpad jak vyšitej, ale za občasnou mord scénu (celkem 2 za 90 minut!!!!) a za to, že jsem opravdu velký fanoušek celé této sérky, tak dávám o sto procent nadhodnocené 2* (a jdu se stydět do kouta). Pokud bude VI, kouknu na ní taky a budu doufat, že hůře už to snad ani dopadnou nemůže. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Čistokrevenej masakr a že tý krve bylo fakt dost. Mordy byly opravdu masakrální, děj se nezasekával na zbytečně pitomejch dialozích, atmo jakž takž slušný a k tomu docela vynalézavý zmutovaný retardové, který se s jejich slizkým "strejdou opatrovníkem" jevili uprostřed fůry obětí, jako geniové mezi osazenstvem pakárny. Pochopitelně béčkovost filmu, nízkej rozpočet a ne zrovna excelentní výkony herců si vybraly svojí oběť, ale po dlouhý době jsem se u hororu nenudil. Doufám v šestý pokračování, který by pro tentokrát mohlo "nějak" skončit .... nebo by to mohlo bejt zase bez konce?:) ()

george16 

všechny recenze uživatele

A to jsem nadával na čtyřku, tahle série jde do kopru.... Nesympatičtí herci, o dějových zmatcích se radši ani nevyjdřovat, to si člověk pak říká, že ten režisér to snad točil zhulený... Já vím, je to jen video film, ale i tak... A další věc, která mě dostala bylo to, že "mladou" studentku tady hraje herečka, která je starší, než herečka, která hraje místní šerifku ! Tohle prostě nepochopím.. Ale za slibný začátek a pár scén dám upocené dvě hvězdy ()

Reklama

Reklama