Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva bratry, kteří se kdysi rozešli ve zlém, svede do jednoho zápasnického ringu potřeba vyhrát nejvyšší finanční odměnu v historii MMA. Bývalý mariňák Tommy (Tom Hardy) a učitel fyziky na střední škole Brendan (Joel Edgerton), ve strhujícím příběhu dvou bratrů, kteří stanou proti sobě v kleci a možná najdou i něco víc, než jen peníze... Tommy Riordan se po letech vrací do rodného Pittsburghu a požádá svého otce, někdejšího trenéra a nyní alkoholika, aby ho připravil na turnaj MMA, který výherci nabízí nejvyšší finanční odměnu v historii tohoto bojového sportu. Tommyho bratr Brendan, bývalý MMA bojovník, se také potýká s finančními problémy, proto se rozhodne pro návrat do amatérského ringu, aby zabezpečil svou rodinu. Střet, ve kterém se oba bratři musí postavit křivdám, které je kdysi rozdělily, je nevyhnutelný… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2 266)

panfilmu 

všechny recenze uživatele

Naprostá špička, Rocky je dobrej, ale je tak něják nalajnovanej a hlavně je to slušnák a drsnák, co živí rodinu a bojuje tak, něják za správnou věc. Kdežto tenhle film, je o dost hlubší téma. Líbí se mi ta temnota v hlavních hrdinech, hlavně v Hardym a Nicku Noltem. Souboj s vnitřními démony je perfektně zahrán oběma herci. Klobouk dolu. Pro mě osobně je to na úrovni velkofilmů. ()

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

*SPOILER* I když bylo už tak od třetiny filmu jasné, že nastane souboj bratrů, stejně měl celý snímek neskutečnou sílu a konec ve mně vyvolal silné emoce. Velice kvalitní podívaná, kterou si budu ještě dlouho pamatovat. 5* ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Vynikající sníměk pro chlapy. Někdo to na youtube nazval " Titanik pro chlapy" a já můžu jen souhlasit. Filmu nechybí skvelý souboje a herecký výkony. Zejména Hardy a Nolte jsou v tomhle filmu dost jinde. Ruční kamera dává filmu příchuť reality a skvělá hudba na konci ždíme emoce. Za mě pecka 90% ()

Andrew88cz 

všechny recenze uživatele

Hodně silný film na emoce, naprosto dokonale ztvárněno... Příběh rodiny, která si v minulosti prošla svým a kterou spojí velkolepý turnaj v MMA, kde se setkají bratři na ostří nože. (10/10) ()

J1R1K04 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy jsem si v poslední době hodně oblíbil. Po dvou závodních filmech jsem si řekl, že zkusím film o bojovém sportu… A dopadlo to opět výborně! První polovina je sice trochu pomalejší (ačkoliv jsem se vůbec nenudil), ale ve druhý polovině se to nehorázně rozjede, navíc tu už máme zápasy, které jsou nasnímané opravdu parádně, zejména poslední zápas mezi bratry je neuvěřitelnej. Co se týče herců, Tom Hardy je naprosto famózní, Joel Edgerton je totéž skvělý a Nick Nolte ve své vedlejší roli je také parádní, ale nejlepší na tom je, že herci hrají fakt geniálně a uvěříte jim každou emoci, každé gesto, každý pohyb očima. Hudba je skvělá a správně adrenalinová, což filmu o bojovém sportu opravdu sedí… Samotný závěr je opravdu neskutečně emotivní a mě došlo, že tenhle příběh fungoval parádně jako drama, i jako akční sportovní film. Nehorázná pecka! ()

Majci11 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý si môžem pozrieť aj dvakrát za sebou. Ku žánru šport vo filmoch som kritický, pretože častokrát to ľudia nevedia vyobraziť tak, ako by som chcel. Warrior je opäť jeden z filmov, ktorý som sa sám donútil pozrieť a môžem povedať, že som neľutoval ani sekundu. Už len z prvého súboja v telocvični som cítil z Toma Hardyho to, čo na ňom milujem. To, ako podal ten charakter Tommyho a všetko s tým spojené ma udivovalo. Joel bol taktiež vynikajúci. Príklad otca, ktorý spraví čokoľvek, aby zachránil svoju rodinu, aj keď mu hrozí zranenie alebo dokonca smrť. Je pravda, že pri niektorých Brendanových súbojoch som bol na vážkach, že ako to dokáže zvládnuť, keď je pravdu povediac iba pol chlapa oproti tým obrom, s ktorými bojoval, ale bolo to ukázané tak, možno až prekvapivo realisticky, že mi to absolútne nevadilo. No a pri poslednom súboji a pri skladbe Not Today od The National pri poslednom súboji bratov, pri ktorých si nedokážete vybrať favorita, pretože každý z nich bojuje za niečo iné bolo pre mňa tak emotívne, že pri slovách I LOVE YOU TOMMY plačem ako dieťa zakaždým, keď to vidím. Nádherný film pre milovníkov MMA ale aj pre ľudí, ktorý majú radi takýto žáner filmov. 5/5. ()

1308boddah 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé. Svalnatá těla jsou pro holky na koukání a pro pány pro závist nebo porovnání. Plus trochu toho rodinného dramatu pro ženské, nějaké ty bitky pro chlapy, nějaký příběh pro všechny a je to dokonalost sama. Tom Hardy hodně trénoval a fakt pěkně se na něj kouká. Edgerton je vedle Hardyho za trapáka, ale holt na něj nemá, tak to tak berme + nechci svými názory spoilerovat. Suma sumárum. Neurazí, nenudí, bojování není přespříliš, baví a stojí za sledování i bez hraní na mobilu. Všichni spokojeni. Za mě jednoznačných 5. Viděno 3x a kdykoli znovu. ()

MM1979 

všechny recenze uživatele

Nic vyjímečného, viděl jsem mnoho lepších, napínavějších a reálnějších filmů ze sportovního prostředí! Tohle bylo slabé! A hodnocení ČSFD 87% LOL... ()

burg 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohohle budete mít strašlivou chuť vstát a jít někomu strašlivě rozmlátit držku. Na to, že má film téměř 2,5 hodiny to docela solidně utíkalo... ()

MatoPalkes 

všechny recenze uživatele

Športové drámy klasicky zbožňujem a táto bola výborná. Tom Hardy a Joel Edgerton predviedli fantastický herecký koncert, emócie fungovali a adrenalín mi vyliezal ušami. ()

Murphy3126 

všechny recenze uživatele

Tož to je další tipická americká pohádka u které hned od začátku víte jak to dopadne, navíc to postrádá sebemenší kousek originality. A ten konec vyloženě ubohý. Jednou a dost. ()

laker4life 

všechny recenze uživatele

Všichni milují underdog stories... Banda tupých hovádek vs. nevyrovnanej brácha magor vs. zadluženej brácha učitel. Ultra pomalé tempo se po půlce zvrhne v brutální jízdu. Možná až moc brutální, ale o tom asi tenhle sport je. Chléb a hry. ()

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

Scenár má niekoľko zjednodušení a pár klišovitých momentov ale ako celok je film veľmi, veľmi silný. Ešte aj záverečné titulky som dopozeral do konca. ()

711 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná sračka .. dva bráchové .. hmm takže se potkaj ve finále toho turnaje to je jasný a vyhraje ten "nevoják" a hopla je to tak ubohá mrdka nechápu proč to má tolik % ()

noelgallagher 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejdůležitější film během dospívání, kdy člověk hledá sám sebe a má potřebu na sobě zapracovat. Pro lidi co dělali nebo dělají bojové sporty je to povinnost. Nádherný příběh o bitkařské rodině, o tvrdých chlapech a sportu, který je momentálně fenoménem, troufám si říct že v roce 2011 ale nebyl. Tom Hardy v neskutečné formě, kterou mu může každý, kdo na sobě pracuje závidět, Edgertonovi to taky žeru, je to prostě sporťák a ne každý bijec v UFC je hora svalů-o tom MMA není, Nolte v roli otce a trenéra neskutečný-brečel jsem u některých scén. Celou atmosféru filmu dokresluje úžasný soundtrack, poznal jsem tam The National, dávají tomu říz. Zápasy vypadají fakt jako bitky v oktagonu, samozřejmě je to trošku přibarvené pro efekt, ale i takové momenty se v tomto sportu vidí. Konec mě rozsekal nejvíc, emocemi to tam hraje krásně, takto se točí drsné drama o chlápcích, kteří si prochází nelehkou životní situací. ()

Dr.Marek 

všechny recenze uživatele

Další legendární hrdinský film o bojovnících - na mém žebříčku hned za Rockym. A největším bojovníkem je Nick Nolte, bojovník v tom pravém slova smyslu - duchovním. To co musí ustát v tom filmu od svých synů - klobouk dolů - za to byl Oscar zaslouženej. Bez něj by to nemělo tu šťávu, hloubku vztahů - chlapských vztahů. A šťávu (doslova) maj i všechny souboje a to je důležitý. ()

Andrmen221 

všechny recenze uživatele

Po 25 minutách bylo jasné, že se ve finále utkají oni zmiňovaní bratři. Byl jsem, ale presvědčený, že se jeden z nich vzdá nebo tak něco. Právě proto jsem byl tak mile překvapený záveřečným soubojem. Vnitřní konflikty hlavních postav dodávali příběhu skvělou atmosféru a film se mi moc líbil a krásně utíkal. ()

Par.agon 

všechny recenze uživatele

Dnes už legendární film s neuvěřitelným Tomem Hardym o soubojích v klecích. Tento epický film o slávě, vůli, bratrství a vnitřních démonech je mistrovské dílo ždímající emoce na dřeň. Netřeba více popisovat, musíte vidět. Moje žena to miluje (upřímně, žere Hardyho). ()

Související novinky

Seriálový Warrior nabírá obrysy

Seriálový Warrior nabírá obrysy

18.07.2022

Už pár měsíců víme, že režisér Gavin O’Connor (Zúčtování, Cesta zpátky) pracuje na převedení svého úspěšného MMA dramatu Warrior do seriálové podoby. Snímek z roku 2011 se tak má dočká desetidílného… (více)

Z Warriora se stane seriál

Z Warriora se stane seriál

13.09.2021

Snímek Warrior režiséra Gavina O’Connora patří mezi nejpopulárnější sportovní dramata vůbec. Film vypráví strhující příběh o střetu dvou bratrů, bývalého mariňáka Tommyho (Tom Hardy) a učitele na… (více)

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

Sebevražedný oddíl se utká s Rockem?

11.11.2017

Loňská comicsovka Sebevražedný oddíl sice moc lidí nenadchla, 745 vydělaných milionů nicméně znamená dvojku. Té se ujal Gavin O'Connor, režisér Warriora nebo Zúčtování, a měla by se začít točit v… (více)

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (více)

Reklama

Reklama