Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

TereziaCSR odpad!

všechny recenze uživatele

Probůh tato sračka je dá ohodnotit na csfd? No absolvovala jsem sice tento pořad jen jednou (a to nechtěně), ale myslím, že to pro názornost stačí. Ani by to možná nebylo tak hrozné, kdyby to nemoderovala Bočanová s tou její afektovaností a velmi originálními postoji a polehy při moderování. Určitě si o sobě myslí, že je velmi sexy ale mně se chtělo blejt. A lidi, kteří se na toto dívají asi nejsou zcela v pořádku. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

České celebrity se snaží aby bylo o nich slyšet a tak se točí reportáže prakticky o čemkoliv. Agáta, Iveta, Sámer, to jsou nejčastěji skloňovaná jména jak v Top Star Magazínu, tak v našem bulváru všeobecně. Snad jen ta Mahulena tomu dává alespoň špetku serióznosti, ale sama na to nestačí. Na druhou stranu, není všechno tak špatné, například dokumenty o českých hercích pojmenované "Top Star" (například poslední o Miloši Kopeckém) se mi naopak docela líbí a rád se na ně podívám (klidně i v repríze). Tahle série se autorům vážně povedla, jenže tady se bohužel hodnotí magazín a ten je právem odpadový. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Bulvární magazín o lidech, jenž jsou slavní, ovšem tím stylem, že jsou buď dětí slavných, bulvární lulánci co šokují (zdravím Ornellku!) a dál už nevím. Snaží se poodhalit jejich soukromí, jakoby všechny lidi bavilo čumět Dianě Kobzanové do ledničky, ptát se, jak jí to šlape v postely atd. Bulvár z toho přímo čpí. Je opravdu snadné, dostat se do reportáže v tomto magazínu...opravdu. Tvrďte, že je Gotťák váš otec, a budete pro sebe mít i speciál. Vznešeny odpad.:D ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů. Nesnáším bulvár, nikdy ho nečtu, ale i přesto se ke mě něco dostává a to mě dokáže často n-srat. Já si myslím, že značná čast celebrit si svoji kariéru tězče vybudovala a nezaslouží si, aby o nich kde kdo věděl, jestli nemůžou spát nebo se jim nepostaví pinďour nebo že šli po ulici s někým jiným než ze svým manželem/kou. To je prostě hnus, velebnosti. Novinářům vzkazuju: NECHTE JE BÝT a radši se zaměřte na podvodníky, kriminálníky a jiné parchanty, o kterých by měla naše republika vědět!!!! ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

tak a proč vlastně jsem tak přející....no asi proto, protože jsem to párkrát viděla a zjistila jsem, že tam nejsou na ty slavné postavičky hnusní, že je nepomlouvají a že nešíří takové ty negativní pomluvy typu podívejte, kolik si kdo vydělal, podívejte, v jakých vilách bydlí, případně si nevymýšlejí, že má někdo nádor na mozku nebo se rozvádí (když nerozvádí) nebo je sexuálně deviantní (když není). Toť vše, no. když občas přepínám a narazím na to, kouknu se, ono to není nijak životně důležité, to ne, ale proč se jednou za rok nepodívat na Vlastu lanýže Hájka. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama