Reklama

Reklama

O poklad Anežky České

(pořad)
Soutěžní / Historický
Česko, 1993, 129 x 34-50 min

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Klára Kovaříková, Klára Doležalová, Miroslav Fantyš, Luděk Munzar, Karel Augusta, Pavel Nový, Dana Morávková, Jiří Zahajský, Dana Hlaváčová, Markéta Hrubešová (více)
(další profese)

V soutěžním cyklu budeme postupně navštěvovat hradní a zámecká sídla v jednotlivých koutech naší země. O jejich bohaté minulosti se dozvíme nejen díky otázkám připraveným pro soutěžící, ale také prostřednictvím historických epizod v podání předních herců. (Česká televize)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

dělá se mi špatně, když vidim Ebena úchylně jásat nad jedním nezaměstnaným soutěžícím...KDO JINÝ BYL MĚL MÍT ČAS NA STUDIUM HISTORIE, NEŽ NEZAMĚSTANNÝÝ!! NÁÁŠ PRVNÍ NEZAMĚSTNANÝ V TÉTO SOUTĚŽÍ ! JUHŮŮ!! kretén, to by člověk blil...ale ten chlápek to bral v pohodě, byly ještě 90.leta, ještě nebyly všechny podmíny sociálního zařazení pro lidi tak vyšponovoaný jako dnes, kdy ztratit práci je téměř katastrofa, tehdy v 90.letech to asi nebyla taková tragédie...hlavně ten důvod ztracení práce..SME SE STĚHOVALI. Hustý. Holt 90.léta. Proč jsem  té době nechodi do práce. Asi bych dnes nebyl takový vystresovaný. Já byl holt v 90.letech na ZŠ a na SŠ a jenom matně tušil , co příjde pak.

Reklama

Reklama