Reklama

Reklama

Útok žraloka

(TV film)
  • Austrálie Malibu Shark Attack (více)

Obsahy(1)

Heather pracuje jako plavčík na jedné z pláží v Malibu. Spolu s ní tam pracuje její bývalý přítel Pete, mladík Doug a Barb. Je to den jako každý jiný, Heather a Pete se hádají, protože Heather má nového přítele a Pete ji chce zpátky. Tento malicherný spor přeruší varování před tsunami. Plavčíci tak vyklidí pláž, ale sami uvíznou ve strážní věži. S plavčíky tam uvízla i Jenny, která si odpykává veřejně prospěšné práce, a Bryan, který se ten den zasnoubil s Barb. Heather a Pete vědí o žralocích, kteří se toho dne objevili ve vodě, jeden se je pokusil zabít i na souši. Barb poznala, že jde o prehistorického žraloka šotka, který žije v hlubinách a všichni ho již považovali za vyhynulého. Když parta uvízla po úderu tsunami ve věži, začali na jejich věž útočit žraloci. Široko daleko je jen voda. Barb  žraloky brání, ale ji sežerou jako první. Kromě této skupiny uvízli uprostřed vody i dělníci, kteří pracovali na domě, který navrhl Colin, což je nový přítel Heather. Colin tam uvízl také a velmi se bojí o Heather. I v jeho partě postupně lidé umírají, až zbyde jen on a dělník George... (TV Prima)

(více)

Recenze (108)

gpx 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete vidět nařvanou trpaslici u míchačky, je tohle film pro vás. Krom toho se vám tu představí mírně obézní partnerka hlavního hrdiny a pár digitálních žraloků. Líbilo se mi jak tu lidé reagovali na sežrání jejich známého žralokem. Pokaždé prohlásili "už je pryč" a jeli dál. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Žralok šotek je známá živoucí fosilie (podobně jako Latimerie podivná) a vedle svého netypického vzhledu má ještě velmi zajímavou "vystřelovací" tlamu, kterou tvůrci tohoto céčka ve filmu nepoužili. Žije v temných mořských hlubinách a na hladinu se vynoří pouze výjimečně. Výjimku udělal právě v tomto filmu, kdy se extrémně přerostlí jedinci vrhli s vlnou tsunami na pobřeží Kalifornie a zaútočili na hrdiny tohoto snímku. Nebyla to obyčejná tsunami, sice zničila zdi, silnice, ale lidé v dřevěném stavení její útok nijak nezasáhl. A tak měla pobřežní hlídka a stavaři šanci na přežití, kterou jim zkomplikovali právě oni digitální zabijáci... Velmi slaboučký film, na který jsem byl v hodnocení dost hodný, ta jedna hvězdička byla hodně milosrdná. Triky špatné, příběh ani scénář nebavil, postavy celkem ušly a opakování záběrů se žraloky bylo viditelné i pro běžného diváka, tedy i pro mě. Tvůrci to prostě tentokrát mysleli vážně, myslím, že lehká nadsázka by k tomu pasovala více. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalších žraločích ptákovin, kde oceňuji především odvahu tvůrců a všech zúčastněných vyjít s tímto dílem na světlo světa. ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Strhující herecké výkony hodné špičkových pornoherců a digitální efekty na úrovni levnější počítačové hry. Pochopitelně jsem film neviděl celý (ztráta času), přesto si troufám hodnotit. Odpad je až moc mírné slovo pro tuhle sračku ()

veroniccca odpad!

všechny recenze uživatele

Děj tohoto filmu by lépe napsalo snad 5 leté dítě.. Žraloci jsou nechutně počítačový a výkony herců velice nedůvěryhodné a kýčovité... Klišé o žralokách, které je prostě hodně moc špatné. Jako napínavý thriller to nepůsobí, spíš jsem se zasmála nad podivným ztvárněním zbytečného filmu.. ()

stepma odpad!

všechny recenze uživatele

Pobřežní budka s fyzikálními vlastnostmi atomového krytu a mňamózní filmové triky. Odpadní lahůdka! ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Nesmyslné, postavy se chovají nelogicky a jediná sympatická postava (Barb) umře. Takže celé je to o ničem. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Čo od takéto počinu čakať? Biedne cgi, biedny príbeh, sexi kočky v plavkách. Prvých dvoch sme sa dočkali. Čakal som niečo na štýl Čelustí, keď budeme sledovať mladú partu snažiacu sa prešetriť riadenie žralokov v Malibu. Miesto toho sa z čista-jasna prirútilo veľké tsunami. Hlavné postavy vbehnú do domčeka na pláži, zatvoria okná, cez ktoré trošku nastrieka dnu vody. A hneď vzápätí počujeme, že sa jednalo o 30 metrové tsunami, ktoré si vyžiadalo 850 životov (či nejak tak). Keby sa hentak kvalitne stavali všetky domy na pobreží, tak by sme sa už nikdy tsunami nemuseli báť. A následne sledujeme skupinku ľudí, ako panikária v malej miestnosti, do ktorej sa dobíjajú žraloky. Škoda, že sa tak skoro zbavili tej akvavedkyne, bolo by zaujímavé sledovať, ako ich trhajú žraloci a ona vykrikuje, že aj tak týchto predátorov treba chrániť. Nevyužitý potenciál na otravnú postavu. Ale vyriešenie milostného trojuholníka na konci pobavilo. Celkom priemer, ani dostatočné blbý, aby som sa nasmial, ale pozerať sa dal. ()

Shadowrat 

všechny recenze uživatele

Až po vlnu to byla blbost, po vlně je to sci-fi. Pouze futuristický strážní domek dokáže přečkat gigantickou vlnu s minimálními škodami. ()

Johannez odpad!

všechny recenze uživatele

Už (mimochodem velmi jednoduchý, leč geniální ;-)) "oficiální text distributora" jemně naznačuje, že tady se žádné existenciální drama konat nebude... ()

limalama 

všechny recenze uživatele

No nechápu jak tohle mohl někdo natočit! Herecké výkony bída, trika jako z fotoshopu no prostě hrůza, přitom zápletka celkem originální, ale z toho vůbec nic dobrého ()

Farchio odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden chlapec, jménem David Lister, a ten nemohl najít své místo mezi ostatními jeho druhu. Není divu - již od mala byl divnej. Jednoho dne, ho však napadlo, že uznání spolužáků a lásku své o 60let starší chůvy získá tak, že svůj potenciál nechá plně projevit a sálat z křesla režizéra. No, a tehdy se to všechno posralo ... největší pocta podobným snímkům by byla "odplivnout na špičky bot" všech zúčastněných! ... Neověřený zdroj nám potvrdil, že David byl s Petou Wilson nalezen mrtev, v karavanu, na zapadlém kalifornském pobřeží. Příčinou smrti byla vzájemná masturbace právě u výše uvedeného filmového odpadu! ()

Reklama

Reklama