Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 2

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Recenze (424)

blazma 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanoušek Fantasy a Sci-fi filmů, mám velký problém špatně hodnotit takovéto filmy. Musím, ale uznat že ani toto volné pokračování filmu Sněhurka a Lovec a pro mě vůbec první film kde jsem viděl celkový příběh právě onoho Lovce, který v příběhu o Sněhurce hraje poměrně velkou roli. Musím říct, že film je to dostatečně dobrý. Příběh trochu vázne. Návrat Raveny úplně peckovní, Charlize Theronová je prostě jako záporačka perfektní stejně jako v příběhu o Sněhurce. Pan Chris Hemsworth, jako lovec na můj vkus až moc velký vtipálek. Nebojí se házet vtípky na všechny strany, ale ok. Dodalo to filmu aspoň lehce uvolněnou atmošku. Příběh je ve směs celkem rychlej a než jsem se stihnul rozkoukat, už se blížil konec. Snad nenajdu moment kdy jsem se až tak moc nudil. Sice to nebude patřit mezi nejlepší filmy všech dob, ale i toto Fantasy dokáže zabavit celou rodinu. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Tak jelikoz jsem od filmu vubec nic necekal, nevidel jsem poradne zadny trailer. Tak jsem byl docela prekvapeny. Na fantasy pohadku docela to uslo. ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Tento brak vznikol určite preto, aby som mohol mať kľudnú dušičku. Áno, v tomto filme o Snehulienke nehrá žiadna Snehulienka - Kristína Sťuartová a ja som tomu veľmi rád. Čo na tom, že ten film je rovnako stupídny ako jednotka (a to sa mi na jednotke páčilo pár vecí, nie...Kristína to nebola) stále je to menšia tortúra ako práve prvý diel, kde som sa musel pozerať na neherecké výstupy mimických svalov tváre ochudobnenej Stewartky pri ktorých Snehulienka (Kristen Stewart) berie do rúk meč a bľabotá na svojich poddaných motivačné kecy o tiahnučí do boja...no proste grc. Takže aj keď sa podarilo tvorcom úspešne naviazať na ten prvý paškvil, tak toto bolo oveľa zábavnejšie :) #NoMoreKristenStewart ()

Cannonball 

všechny recenze uživatele

Scenar kostrbaty ale hlavne je bez fantazie co pri fantasy filme chyba ako lopta pri futbale. A ceresnickou tejto produkcie je odflaknuta reziserska praca. S velkym sebazaprenim sa to da dopozerat ale urcite nie uzit. 3/10 ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Trochu přeplácaná pohádka ale, vcelku příběh uběhl ve svižném a nenudícím tempu k pohádkovému konci, kde láska a pravda vítězí !? ()

mivr 

všechny recenze uživatele

Potešilo, hneď dve moje obľúbené herečky v jednom filme (Emily Blunt, Charlize Theron). Dvojka neprekonala jednotku, alebo presnejšie, jednotka neprekonala dvojku. Príbeh sa tu odohráva pred prvým dielom z roku 2012. slabé 4. 68%. ()

iwusha17 

všechny recenze uživatele

Oproti prvému dielu bol tento viac dotiahnutý, všetky efekty boli krásne spravené, akčné scény boli naozaj neskutočné... Nemám čo vytknúť tomuto filmu. :) ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Winter's War sice nemá takový drive jako jeho předchůdce (a Stewartka citelně chybí), ale pořád je to svěží fantasy akce, byť poměrně výplachová a snáze zapomenutelná. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Zásadním nedostatkem byl plytký scénář. Až moc bylo vidět, že se tady vařilo z vody. Ale jinak fajn. Na pohádku i lehounce drsné a temné, bez nudných pasáží, herecky bez připomínek, mělo to i vtip. Jen mi nejde do hlavy, kde se na dalekém severu, ve sněhu a ledu, v podstatě mezi Vikingy, vzalo tolik černochů… Pozitivní diskriminace, mrška jedna vykutálená, si zase trošku zařádila. ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Jako pohádku na první svátek vánoční bych to asi děckám nepustil. Se tam vraždí, mrdá a lže! Ale jinak fajn strávený 2 hoďky. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých veľkých hollywoodskych produkcií, kedy stále čakám, až to bude stáť za to, a ono je to len sled premárnených, leč pozerateľných, príležitostí. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale mňa to bavilo.Príliš si už nepamätám, aké dojmy som mal z jednotky, ale pokračovanie ma zaujalo a jednoducho bavilo. Pekný fantasy príbeh okorenený love motívom so sexi Jessicou, skvelo obsadené kráľovné i zábavný Frost. Kľudne si dám ešte jedno pokračovanie... 75% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vizuálne aj dejovo podobné ako jednička s tým rozdielom, že tu sa už viac dostáva do popredia príbeh lásky ústrednej postavy lovca. Pribudli niektoré zaujímavé herecké mená, ktoré oživili celkovú atmosféru filmu, ale v mnohých pasážach mi to už pripomínalo len akoby umelé nastavovanie deja, len aby sa niečo dalo z toho vytvoriť - ja tomu hovorím varenie z ničoho. Preto je to u mňa len čistý priemer, ktorý rýchlo vyšumí z hlavy. 50 % ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl měl vlastně hlavu a patu a byl vyprávěn na nějakém základě, druhý díl jde už zcela svou cestou a v podstatě by se mohlo jednat i o úplně jiný film, nezávisle na prvním. Tentokrát to ale už moc nefunguje. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Tak určitě slabší než Sněhurka a lovec. V první půlce dokonce až tragicky ubohé, nebýt druhé akční půlky, kdy na scénu vstoupila i Ch. Theron, tak by to bylo zralé tak maximálně na 1 - 2 hvězdy. Ale s příchodem Ch. Theron a dvou trpaslic film dostal spád, šmrnc a vše, co měla Sněhurka a lovec. Jessica Chastain sice nedokázala nahradit Kristen Stewart, ale nakonec se na ní dalo zvyknout a koukat. Objektivně by to bylo tak na 3 hvězdy, ale za Ch. Theron tu jednu přihodím. Během první hodiny bych ale na čtyři hvětdy nevsadil ani půl zlámané grešle... ()

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama