Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi horory typu Vřískot nebo Tajemství loňského léta, tak se vám určitě bude líbit i Valentine. Mě nechává kapku chladnou, snad je to díky hereckému obsazení, které - až na fešáka Boreanaze - mi moc nesedlo. I ta maska Kupida je nic moc... teda spíše nic... zkrátka nic, na co by se vzpomínalo. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Valentine“ si vás získá snad jedině v případě, kdy jste žádný jiný slasher neviděli. Je to produkt své doby, kdy slashery letěli a tvůrci chtěli napodobit úspěch „Vřískotu“. V tomhle případě se to nepovedlo ani omylem. Jediným pozitivem, je snaha nechat postavy umírat celkem zajímavě, i když to nemění na tom, že to je tak trochu divné. Scéna s vrtačkou moc nedává smysl. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu (!!!!!!!!) smysl tohoto hororu. Přece během sledování by měl mít divák starch o hlavní hrdiny, cítit s nimi napětí. Co to je ale za horor, když se úplně třesu na to, aby už vrah některou z těch protivných kraviček sejmul? A každý takový "úspěšný zásah" komentuji slovy: "tak ti patří!" Mnou to určitě nebude (viz Hory mají oči). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod s citací z Carrie navnadí a hned řekne divákovi - dívej, ti všichni si to zaslouží! Po deseti letech začnou vybraným osobám přicházet valentýnky s ohláškou smrti. Nůž, sekera, fajnové šípy s vtipným zakončením, střepy v hrdle a vrtačka (byť je už prokázáno, že spotřebič vhozený do vany člověka nezabije). Jenže ta vata mezi tím...uf...takže slabý průměr, ovšem potěší známé tváře a dobrá muzika - mj. Linkin Park, Static-X, Marilyn Manson, Deftones, Rob Zombie, Amanda Ghost...před lety mě to bavilo o něco více, 2,5* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)
  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)

Reklama

Reklama