Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Já už nemůžu, haha :-)) tvl jak nastartoval motorovku, skočil žralokovi do tlamy a prořezal se pak u ocasní ploutve napovrch a ještě vytáhl svoji neohroženou bojovnici - barmanku, se kterou se tam náhodou v jednom žaludku setkali, mě doslova odrovnalo pod konferenční stolek, hahaha :-)) Lezl z toho obřího žraloka, většího než než velryba jako kdyby se rodil, připadalo mi to jako megaobrovské pohlavní orgány, ze kterých se Ájen prodral na svět, hahaha :-))) Nebo jak z nebe spadlý šark zanořil své ostré zubiska do kapoty auta a jedním mocným hryzem se dostal skrz. Byl jak vzteklý dobrman, a to mu ani nikdo nemusel říkat trhej! :-))) Ješííííš, to zas byla masáž bránice, to bylo něco, na co se jen tak nezapomene ;-) ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí idol Ian a po čertech hnusná Tara srdnatě bojují s přírodním živlem, občasnými výpadky elektřiny, nedostatkem zboží v samoobsluze, zubatými parybami a pokročilou scénáristickou demencí. Ve volných chvílích samozřejmě dojde i na takové atrakce jako jsou dlouhé, existenciální dialogy o manželské krizi, nesnesitelné lehkosti lidského bytí, pomíjivosti života a řešení všech hladomorů třetího světa. Největším lákadlem jsou ale žraloci, kteří se vyskytují opravdu v hojném počtu, leží na gauči v obýváku, s dětinským tleskáním se točí na ruském kole a vysedávají v kavárně. Laik až žasne, jaké zázraky dneska dokáže ve Photoshopu vykouzlit zručná ruka mistra. Je víc než vhodné pogratulovat pánům Ferrantemu a Levinovi, že se ta lobotomie, kterou společně podstoupili, tak báječně vydařila a mohl vzniknout tento filmový skvost. Je mi opravdu líto uživatelů, kteří zde hodnotí dílo odpadem. Takoví by bohužel nepoznali dobrý film, ani kdyby jim vyprstil prdel. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Málo sympatické ad absurdum. Nad L.A. prší z nebe žraloci, Ian Ziering to měl ze (seriálového) Beverly Hills jen pár kroků, aby si zahrál drsoně v nemožné buranské košili, Tara Reid mě nepřesvědčila o tom, že by při své mladistvé vizáži měla hrát maminu dospívající dceři, zřejmě nahradila Carmen Electru, která už nemíní hrát za kolekci luxusního spodního prádla, z Johna Hearda je barový povaleč rozbíjející barovou stoličkou auto okýnka, Cassie Scerbo připomíná Jennifer Esposito v mladší verzi a někdejší obletovaný krasavec Jaason Simmons z Pobřežní hlídky se postupem času stává bráchou Bobcat Goldthwaita. Asylum se Syfy Channel spojilo síly a vyprodukoval se film s odpadním televizním formátem, kterému skromný rozpočet bránil využít snůšku originálních nápadů poskytnutých scénářem. Triky dopadly tak, jak se sluší a patří a o moc nepředběhly trikovou koláž Karla Zemana, který kdyby žil, tak by se obětoval natočit pokračování Cesty do pravěku, ale už bez těch kluků, protože je hned na začátku na výpravě do Los Angeles sežerou ušatí žraločí predátoři s křídly. Plusem jsou nápaditá a mnohdy vtipná úmrtí postav a nulové emoční reakce pozůstalých. Jako dobrý nápad se ukázalo i tornádo se žraloky, od něhož je odvozený název filmu. Film nasadí svižné tempo, které mu vydrží až do konce. Čekal jsem však větší bizár jízdu, ale tahle mě nestrhla, ani ničím neuchvátila. Asylum je všeho schopné a nechybělo mnoho, aby žraloci promluvili lidskou řečí a vyvrátili tak rčení "němý jako ryba". Tohle nebyl jejich nejhorší výplod, ale nemám potřebu ho někdy opětovně v budoucnu vidět a rozebírat jeho kvality, které v především technickém zpracování byly jako setkání bídy s nouzí. Tenhle televizní akční horůrek příliš žraločích zoubků do diváka nezakousnul. 20% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takže já si pustím žraloky padající z nebe, čekám neskutečně pokleslou zábavu, protože větší pitomost, abys pohledal a dostane se mi jen pokleslosti a zábavy vůbec žádné?! Nuda, rozplizlé rodinné hodnoty, z filmu čiší chudobnost, protože v něm hraje jen pár herců. A i těch žraloků je pomálu. Stejně největším monstrem snímku byla Tara Reid, protože ta svou anorektickou vyhublostí a nepovedenými plastikami děsí víc než celé hejno žraloků. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Sharknado konečně (konečně!!) přináší odpověď na dvě zásadní otázky, které trápí všechny opravdové televizní diváky už bezmála čtvrt století. Tedy 1) Jak bude Steve Sanders vypadat a žít v padesáti? (bude to pořád stejný fešák, bude ještě surfovat, bude pořád bohatý, atd.) A 2) Co by se stalo, kdyby na Beverly Hills vpadlo smrtící tornádo, které v nedalekém moři nacuclo kromě vody i stádo krvelačných, vykutálených žraloků? Co k tomu říct jiného než - ano, konečně jsme se dočkali! Inu - 1) Steve - který si nechává říkat Fin, ale tím nikoho neoblafne - je na stará kolena pořád sekáč, chlap jak hrana, nejlepší surfér široko daleko, a třebaže mu aktuálně manželka souloží s afektovaným hejskem v jeho vlastním domě, nic si z toho nedělá a užívá si pohody svého bárečku na pobřeží LA. A žil by tak nejspíš do konce života, kdyby nám tedy scénárista nedal odpověď i na druhou otázku. 2) Apokalyptická bouře zaplaví ulice města andělů a kde se vzali, tu se vzali, z vody, ze země i ze vzduchu najednou začínají útočit krvežízniví žraloci. V bezpečí nejste skutečně nikde - ať už stojíte po pás v moři deset minut poté, co kolem vás začínají umírat lidé a všichni řvou "žraloci!" a "utíkejte!"; nebo se snažíte vyřešit rodinné problémy v domě vysoko na kopci, cca 10 km od pobřeží. Žralokonádo nezná slitování! Suché hlášky, surfing, motorové pily, sličné dívky, botox, šplhající žraloci, tornáda (tři!)... tenhle film to má všechno. Ostatně, jak moudře praví německý plakát: Sharknado - Genug gesagt! A ten konec! Klasa. 60% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama