Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 1
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Recenze uživatele Kimkong k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2015) (S01) 

Předlohu jsem neviděl, nebo si ji již vůbec nepamatuji, takže nemám srovnání. Tento seriál není špatný, ale to neustálé skákání v čase, kdy cokoliv se stalo se může zase odstát je poněkud divné. A stát se může opravdu cokoli, takže později diváka už nic nepřekvapí. Postavy jsou celkem dobré, zvláště Amanda Schull. Uvidíme co druhá řada. Na konci řady první se dozvídáme, že prozatím šlo vše podle plánu, až na konec řady samotné. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Protože velicí rád, musím poznamenat, že druhá řada je slušná sračka. Oproti první řadě, která se zrějmě držela předlohy, ale kterou jsem do tohoto okamžiku ještě neviděl, se řada druhá nedržela vůbec ničeho. Úplně jsem cítíl, jak autoři chtějí slušnou řadu první nějak natáhnout, ale jejich kreativita oproti autorovi předlohy je výrazně slabší. Ve druhé řadě úplně zabili samou alfu a omegu seriálu a to cestování časem. Teď si cestuje kde kdo a kde kam. Co se někde stalo nebo stane, se dalším skokem v čase mlže zase snadno odstát. Série postrádá hlavu patu. Postavy mění strany dobra a zla příliš snadno a často. Samotný cíl padouchů zničit čas mě přijde jako naprostá kravina. Čas jako živá bytost mě přijde jako další kravina. Seriál měl touto řadou skončit nějakým happyendem, ale jak bude pokračovat, tak zřejmě beze mne. Musel jsem se hodně přemoci, abych to dokoukal. ()

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama