Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 1
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (5)

12 opic (2015) 

První sérii berte jako samostatný seriál, který se snaží remakovat kultovní film s Willisem. A moc mu to nejde. Stanford je herecký pako, kterýmu nic neuvěříte. Ve vedlejších rolích může být fajn, ale jeho největší zkušenost je ten pošahanej kámoš Icemana ve druhých Xmenech. Vzpomínáte na toho blbečka, co mu hráblo a metal plameny? Naopak Amandu Schull mám rád a v Suits jsem jí vyloženě zbožňoval. Jenže tady tvoří pár s naprosto neexistující chemií. Amanda k tomu vypadá jako by Stanforda přeprala s rukou za zády. Nápad obsadit tyhle dva do akčnějších rolí je nápad za milion...facek. Každopádně 12 opic jaké známe, po první sérii skončí. A začne ŠÍLENEJ GULÁŠ. Začne se hopkat v čase sem a tam doslova co 2 minuty a mě to hodně rychle přestalo nějak extra bavit, natož abych všechny ty stále se opakující paradoxy a kontinua pochytil. Občas je něco fajn, humor je dobrej, je tu plno přímých popkulturních odkazů, ale hraní si na nějakou epičnost nebo osudovost se tady hrubě nepovedla. Finále seriálu je fajn, o tom žádná, ale vynášení do nebes, jak musíte první sérii přetrpět a pak je to geniální seriál? Jo, možná vypadá lépe, je rozmáchlejší, ale je to čistej průměr, který je zamotaný jak klubko provázku. ()

Série 1 (2015) (S01) 

I kdybych to nesrovnával s původním filmem, je i tak první série strašně mizerná. První jeden, dva díly, ještě jdou. Zvlášť jako trochu nostalgický vzpomínání na legendární film, ale potom se to zmotá v takový guláš, že nemůže chutnat snad vůbec nikomu. Nezajímavé postavy, šílený herci (i moje oblíbená Amanda Schull nezvládá) a scénář jak po lobotomii. V každém díle se skočí v čase minimálně 5x a mě to ve druhý polovině série už začalo vyloženě s*át. Uvidíme co dál... ()

Série 2 (2016) (S02) 

Obávám se, že mi tenhle vlak ujel a už ho nechytnu, i kdybych chtěl. A já ho přitom celkem chytnout chci, ale mám s tím stále ty stejné problémy. Skákání v čase sem tam, často guláš, často hloupý scénář a nezajímavé postavy. ()

Série 3 (2017) (S03) 

Vyloženě jsem nad seriálem zlomil hůl. Scénář jak když to vypadlo z hrnce na guláš, skoky sem, skoky tam. Nepřeháním, když řeknu, že se tady skáče v čase doslova co 5 minut. A i když soundtrack se hodně snaží 12 opic držet nad vodou, osudovost nula. ()

Série 4 (2018) (S04) 

Jo, druhá polovina poslední série je skvělá. A kdyby měl bavilo to před tím, aby to byla parádní jízda, který bych postupně dával jednu plnou palbu za druhou. Jenže mě ty postavy, příběh, guláš před tím tak moc nebavil, že jsem si to neužil tak jako ostatní. Sorry not sorry. ()

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama