Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +vkládané titulky, originální scénář, hudba (hlavně v první třetině), zajímavý souboj nakonci vč. pointy (happy end), jo a Peter Falk v zajímavé roli mafiána -skutečně je to mírně nadnesené a ne až tak realistické, hudba se v dalších dvou třetinách vytratí, Wesley i když má být ON ten správnej, nejspíš mu fandit nebudete, mno a posledních 20 min stráci šťávu./// Celkově překvapení, čekal jsem průměr a přitom mě film překvapil svojí originalitou-příběhem. Herecké obsazení je zajímavé, hlavně střet obou hlavních představitelů. Hudba vkusně doplňovala filmík a považuji ji za nejlepší část filmu (ale záleží na vkusu). Délka je tak akorát, přesto tomu něco chybý, že by pořádnej záporák? Schválně najdete ho!/// Celkem 73%/// ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film z prostředí, které by se dalo nazvat boxem ve vězení. Klišé a stokrát viděné prvky si autoři zajisté nemohli ospustit. Hlavním nedostatkem bych nazval to, že za hodinu a půl se toho stane taaak moc málo. Když příběh shrnu do věty - nadosmrti odsouzený porazí ve vězení doposud neporaženého šampióna a ten to po osvobození zapře - vyněchám toho ze všeho dění na obrazovce jen velmi málo. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej nápad vložit boxerský zápasy do věznice, ale už hůř zpracovanej, zase jak se dá očekávat se celej film zaměřuje jen na to jak a kdy se střetnou Wesley Snipes a Ving Rhames a když už se tak stane, tak to moc velká bomba neni, je to spíš průměrnej zápas s šíleným komentářem, teda nevim jestli je tak špatnej jenom v dabingu nebo i v původní verzi, ale tady je to fakt hrůza a dost to kazí celkovej dojem ze zápasu. Wesely Snipes je v roli boxera ještě celkem dobrej, i když to žádnej super boxer neni, ale Ving Rhames je jenom hromada svalů a vůbec to neumí, jenom chodí po ringu a sem a tam se zhoupne a pak pomalu bouchne a i ty rány nevypadaly moc přesvědčivě, zlatej Rocky. ale i tak to nebylo zas tak špatný jak to mohlo být, takže je to aspoň ten průměr ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

SPOILERY: Film mě první půlku bavil, Snipes a Rhames (konečně ho vidím v jedný z hlavních rolí což se mi libilo) hecujou se mezi sebou ve vězení (me oblíbené prostředí co se filmového světa tyče) kdo je lepší, a každý je chce vidět spolu v ringu, který si ve vězení jako zábavu založili. S průběhem jsem neměl problém, bavil mě.. oba hlavni "hrdinove" mají svou backstory a i svůj charakter. Jenže pak přišlo to nejhlavnejsi z filmu - souboj. A ten me vůbec nebavil už od samého začátku. Trochu jsem to ale tušil, že me to nezaujme. Oblíbil jsem si oba, Snipes ledovej klidas a Rhames typek co da každému ve vězení do držky a je mu všechno jedno. I přesto jsem nikomu nefandil a ten fight mi byl úplně jedno...taky mi přišlo směšný jak Colombo vyhrožoval řediteli věznice, coz mi přišlo dost nereálný a spíš trapný. Hudba fajn. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama