Reklama

Reklama

Mordparta

(seriál)
Česko, (2016–2017), 15 h 13 min (Minutáž: 52–62 min)

Scénář:

Tomáš Bombík

Hrají:

Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Markéta Plánková, Pavel Batěk, Jiří Bábek, Anna Fialová, Jana Pidrmanová, Kristýna Boková, Milena Steinmasslová, Adam Ernest (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Recenze uživatele GeusX k tomuto seriálu (7)

Mordparta (2016) 

Vyšetřování případů je okořeněno osobními a rodinnými vztahovými problémy, které více méně zasáhnou i do nějakého případu. Je toho relativně dost na to, aby bylo nutno sledovat díly všechny nebo by se ztratila nit. I tak jsem si občas říkal, po týdenní pauze mezi jednotlivými díly, kdo že je zas tohle a co že to má za motiv svého počínání. Celkově trochu slabší průměr (zvlášť v porovnání s dospěláckou kriminálkou Rapl, na ČT). (Komplet S1:8 dílů) ()

Převýchova (2016) (S01E03) 

Zjevná inspirace filmem "Prokletý ostrov" a podobných. Docela dobře natočeno, napětí tu je, ale chybí vetší prostor a čas na dramatičtější rozehrávku tajemného děje, který je taková rychlovka. ()

Nadvláda (2016) (S01E06) 

Trochu moc té směsice rodinných dramat na úkor krimi vyšetřování. Závěr byl aspoň trochu akčnější, ale přesto považuji tento díl za slabší. Ano, normálně bych asi dal hvězdy i tři, ale při porovnání se souběžným sledováním Rapla, je to znatelný rozdíl... ()

Oběť (2016) (S01E07) 

Docela dost zvratů, ale možná až moc překombinované se mi to zdálo. A že je politika svinstvo, mezi novináři jsou i bulvární hyeny, to je bohužel realita. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Kriminální seriál, který svou dynamikou měl slušně našlápnuto. Z mého pohledu však byl příliš roztržitě překombinovaný, zmatečný, kdy jsem velmi často tápal, kdo že to je na scéně a co má za pohnutky, s hromadou nelogických chování a jednání postav. Škoda, za mne slabší průměr. ()

Potomek (2017) (S02E01) 

Takové prokombinované, s návazností na předchodí sérii, že kdo neviděl nebo si nepamataje, tak se místy docela ztrácí a to docela ubíralo na zajímavosti, jinak solidního krimi případu. Slabší tři hvězdy. ()

Řešení (2017) (S02E08) 

Ani při posledním díle seriálu, který by býval mohl být docela solidním krimi kouskem, jsem si nemohl vrnět blahem a štvalo mne spousta nelogických chování, od absurdně přehnaně nezvozního padoucha s hláškou "buď v klidu", nesmyslného tajnůskaření a hrátek na vlastní pěst. O plytkém závěru nemluvě. Škoda :( ()

Reklama

Reklama