Reklama

Reklama

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)

  • USA Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbie) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor). Správná psychoušská jízda může začít! (Vertical Entertainment)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

prej....prej

 

"Nehodním filmy, když jsem je neviděla"

 

 

jako takhle, tohle dělají jenom největší alfy, jo prostě jenom ten kdo je alfa, může hodnotit filmy aniž by je viděl 

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

ALIENka_

Já dodatečně radím že záleží s jakým očekáváním se jdeš na ten film podívat, pokud tě Harley jako postava zajímá a neznáš ty ostatní postavy z komiksů natolik že od nich moc čekáš, a pokud se ti líbí akce jako ve filmu John Wick, tak film doporučuji. :D

na příspěvěk reagoval ALIENka_

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Děkuji za rady pánové, jdu teda do toho. Snad to bude lepší než si myslím, bohužel se obávám, že ne, ale tak za pokus nic nedám že? Navíc, jednou za čas kouknout na něco horšího taky neuškodí, aspoň si pak budu víc cenit lepších kousků. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

ALIENka_

No, je to takový ten proklikávací film co tě během té hodiny v čase karantény zabaví a neurazí.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CvokCZ

To souhlasím, bohužel, v DC je teď pár kvalitních autorů a Hitch se svou ligou k nim skutečně nepatří

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mě to ani jako debilita nepřijde, stačí to dobře napsat a udělat z té diametrální odlišnosti jeden z prvků, co lidi baví na Batmanovi? To jak většinou nakope prdel těm mnohem silnějším :D V tomhle bych ani tak problém neviděl, jen by to chtělo kvalitnější tvůrce. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Právě proto mi to přijde jako debilita aby se tyhle dva týmy mlatily když navíc mají sílu úplně diametrálně odlišnou.. V rámci nějakého hlavního příběhu to chápu ale jako jednohubka? Např nová liga je celá postavena na tom že Lex Luthor s Legion of doom bojují proti lize a dávají ji solidně na prdel.. Žádná jednohubka ale příběh na X knih kde hlavním protagonistou je leč a jeho tým.. Samozřejmě je tam i Amanda a všichni ale takhle to dává smysl.. A ne jak v Rebirthu event ssq vs JL který je fakt hrozný

na příspěvěk reagoval CvokCZ

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak tam funguje takové základní pravidlo, že žádný fanoušek nechce vidět prohrát svůj oblíbený tým, takže se to vždycky musí uhrát někam jinam :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Jo tomu rozumím ale co jsem četl, tak to vždy byly. Nesmyslné souboje jen ab, se nakonec spojili proti většímu zlu..

na příspěvěk reagoval CvokCZ

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Ssq vs liga byla vždy debilita, když už, já bych rád liga vs Legion of doom... Luthor má mnohem lepší tým než ssq který vypadá vedle ligy zoufale směšně, jelikož na všechny členy ssq stačí jakýkoliv jeden člen ligy.. Ale ano, oni si udělají záměr a směr který po prvním filmu opět přehodnoti.. Jo klidně cestou antihrdinu, proto bych rád legion of doom a hlavně konečně udělat deathstroka jako jednu z hlavních postav dceu

na příspěvěk reagoval CvokCZ

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Ratemus

Radši ať se na to vykašlou, protože to stejně budou co film měnit :D No vidíš a přesto ty stupidní komiksy čte dost lidí včetně mě, asi je dost nás co postrádají vkus :D Já bych radši něco na způsob antihrdinů, zatím co bych představoval hrdiny spíš jako flashbacky, či traumata zločinců :D  a potom event na způsob SSq VS JL.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Nemám nic proti tomu aby to bylo jiné, naopak... Jenže oni sází na to že se všichni z Harley poserou, ale oni se neposerou a taky se neposlali. Že prý to warner s propojenym univerzem zkusí znovu prostřednictvím Black Adama.. Jako harley takhle, ty komiksy jsou stupidni ale najdou se samozřejmě výjimky jako Harleen od Sejice, dokážu si představit film inspirovaný tímto. S dobrým tvůrčím týmem i tak to může fajn akční zábava a věřím že bych si i tu postavu oblíbil, viz Aquaman. Co bych si ale dokázal představit a bylo by jistě dobré je vše z pohledu Luthora, jak vidí všechny hrdiny ve špatném, jeho motivace proti supermanovi, radikální rozhodnutí pro zničení ligy ale zároveň snaha o ochranu Země atd... Takhle bych to rád..

na příspěvěk reagoval CvokCZ

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já si svým způsobem říkám proč by ne, Marvel si víceméně univerzum otevřel pořádně v Avengers, takže proč to nevzít jinak než oni a třeba DC universum neodhalovat pohledem magorky? Dovedu si to celkem představit, vzít prostě jinak, jenže u WB je problém, že tam nikdy žádný plán nebude existovat.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jinak, samozřejmě mě překvapuje jak se warner zaměřil na harley po jakože úspěchu ssq a chystal kolem ní celé univerzum filmových sérií zatímco MOS 2, lanterni, batman nikde..

na příspěvěk reagoval CvokCZ

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Potom mi vysvětli tu tvou roli co hraješ poslední dobou... Já chodím na všechny komiksové filmy, protože prostě mám rád komiksy. Když už mě nebaví Dana postava, čekám např dobrou akci, příběh, zábavu a to jsem vše dostal u aquamana. Nemám ani moc rád ssq komiksy a přesto jsem na film šel a našel si tam pár dobrých věcí... Co si pamatuji tak js o filmu akorát psal že mě traileru nepresvedcily a pak ano, po projekci jsem filmem znechucen.. Proč tu dal jsem? Protože sem občas někdo hodí něco zajímavého. To samé diskuze shazam nebo liga ale taky Age Of ultron, bloodshot... Filmy se mi nelíbily ale občas tam někdo hodí zajímavého dá.. Když ti to tak vadí, holt nic s tím neudělám..

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a já samozřejmně beru to, když někdo před tím než koukne na film, vyjádří skepsi a nedůvěru k filmu, či herci/ům, režisérovi atd, to je v pořádku, ale jako ono několik měsíců/týdnů, v diskuzi nadávat na film, herce, atd s tím, že už vědí jak film budou hodnotit, považuji za hloupé. Nemluvě o tom, že když dotyčný nenávidí onu postavu a jde na film, který je o ní, tak to nemá logiku. Nemluvě o tom, že zůstávat v dané diskuzi a zasírat ji zbytečným hatem, opět považuji za velice hloupé. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

A přesto jsem dal bloodshotovi jednu hvězdu.. Hele asi takhle,, ano tu postavu nemusím ale přesto mě trailer přesvědčil a do kina jsem šel... Ano např aquamana taky nemusím a přesto se mi film líbil a to hodně a dokonce více než většina mcu filmů.. Bloodshota mám rád a fakt tu postavu žeru ale film se mi nelíbil ani trochu... Skutečně žádná zaujatost se nekoná... Jinak souhlasím, harley potenciál má, ale ten tým tvůrčí, to je zlo.. Hlavně nechápu myšlenkové pochody toho koho napadlo tomu dát R rating který je naprosto zbytečný a film tak neutrzil tolik kolik mohl

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Tak ruku na srdce, v tomto případě je namísto proti Marvelu nebo DC namířen hate čistě proti postavě Harley a to jak její komiksové, tak filmové podoby. Komiksy nečtu, jdou mimo mě, je mi tedy jedno, jaká tam je, ovšem v Suicide squad byla v rámci možností v pohodě a troufám si tvrdit, že by kolem ní šla (když už ne universum - to bylo od tvůrců nabuřelé) natočit velice dobrá komediální a akční série. To že ji tvůrci Birds of Prey nedokázali napsat zajímavou ani jí dát interakci s jinými kvalitními postavy není chyba ani Margot Robbie ani postavy samotné - která potenciál má - šílená holka s bejsbalkou a hyenou ve městě prolezlém bizarními zločinci - kam se hrabě nudný Captain America nebo Superman. To že zde někteří nejmenovaní nerdi tuto postavu bytostně nesnáší a opakují to co týden v nekonečných diskuzích u tohoto filmu je směšné - zvlášť když u Bloodshota, postavy, kterou se snížil hrát Vin Diesel slintají jako děcka na Endgame.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Dopředu se nic neví ale není nic špatného si udělat obrázek na základě traileru který ani jeden nepřesvědčí.. A když se na základě traileru film líbí je to taky špatně? Styl woodsman je něco jiného, tam cokoliv má nálepku dané značky je špatný a cokoliv má nálepku dané značky je úžasný a epický

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tohle je prostě styl ala woodsman, akorát se místo toho neútočí na Marvel film, ale na různé filmy a už dopředu se ví, že budou špatné a to aniž by se viděli, ale usuzuje se podle traileru, fotek, herců/hereček. Tohle se tady, kdysi dělalo, pak ti lidé odešli a nějakou dobu byl klid, ale tenhle jev se vrátil zpátky, jen s jinými lidmi. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Filmová Batgirl našla režiséry

Filmová Batgirl našla režiséry

21.05.2021

Studio Warner Bros. už nějakou dobu chystá filmovou sólovku Batmanova sidekicka v podobě Batgirl. Snímek měl původně točit Joss Whedon, po jeho problémech se ale režisér stáhl do ústranní a místo něj… (více)

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

Nový Piráti z Karibiku s Margot Robbie

27.06.2020

Margot Robbie si zvolila pirátský život. Zahraje si hlavní roli v novém chystaném filmu ze světa Pirátů z Karibiku. Scénář k zatím nepojmenovanému filmu pak napíše Christina Hodson, která dělala s… (více)

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

Vynechá Wonder Woman komplet kina?

21.03.2020

Podle interních zdrojů to vypadá, že studio Warner Bros. seriózně zvažuje, jestli by nebylo lepší vynechat kina, a poslat snímek Wonder Woman 1984 rovnou na domácí nosiče a k digitální koupi. Důvodem… (více)

Reklama

Reklama