Reklama

Reklama

Star Trek: Lower Decks

(seriál)
  • USA Star Trek: Lower Decks
Trailer
USA, (2020–2023), 17 h (Minutáž: 23–30 min)

Tvůrci:

Mike McMahan

Hrají:

Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis, Jerry O'Connell, Fred Tatasciore, Gillian Vigman, Paul Scheer, Jessica McKenna (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Diskuze

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Jakkob

Tohle už říkají "fanoušci" od nové generace. Stará garda říkala, že jediný Star Trek je TOS a podobný blbosti. 

 

Teď ještě poslouchat to hekání u Star Wars uf:-D

na příspěvěk reagoval Jakkob, cyphercz

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Kaufman

Však ať si o tom kdo chce a co chce myslí, tedy je na každém z nás, co bude či nebude považovat za kánon, ale vždycky to bude jen subjektivní záležitost toho dotyčného, která nemá a nikdy nebude mít na kánon obecně žádný vliv ;) DIS i PIC kánonem zkrátka jsou a budou, dokud majitel licence neřekne jinak. A ať už se to někomu líbí nebo ne, staví se na hlavu zpívá haleluja, vyřvává a píše si já nevím co, nic se na té skutečnosti nezmění :)

na příspěvěk reagoval Kaufman

noriaki

noriaki (hodnocení, recenze)

Terepin

V pátek jsem se díval na oficiální Star Trek obchod. Uniforma se nedá koupit, ale zase je tam tisíc motivů s duhou. Koupil jsem si téměř všechny Star Trekovské knížky které vyšly v češtině. Ale kdyby mi někdo věnoval tu o Discovery, nebo Picarda, tak je použiju na zapalování grilu. Pro mě je Star Trek mrtvý, seriály Discovery a Picard se nikdy nestaly, a dokud se za ně někdo neomluví, tak budu ignorovat cokoliv co z toho universa vzejde.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

cyphercz

A je vidieť, že to ľudia priam milujú. Minimálny záujem (len necelých 94 000 zhliadnutí za 4 dni) a 1,9 tisíc dislikes. Hračky podľa nových seriálov takmer nikto nechce robiť a hračky podľa starých seriálov pomaly nikto nechce kupovať, tak CBS sa potrebuje vo svojej zlej finančnej situácii potopiť ešte viac.

na příspěvěk reagoval noriaki

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Dočkej finálního díla a potom suď ;) Jakékoli dřívější závěry či předpoklady mohou být unáhlené a sami o sobě jsou dosti nefér, vzhledem k povaze trailerů obecně a taky k tomu, jak jsou mnohdy (trailery) zavádějící tím, kterak představují a prezentují výsledný produkt.
A ano, já se u toho věru od srdce zasmál a nic divného jsem v tom nespatřoval a ani teď nespatřuji. A vůbec nemám problém s představou, že něco takového v Treku je, dokonce si i myslím, že něco takového ve světě Treku mělo dávno být. Nebo tedy nevím jak ostatní, ale já rozhodně nežil v dojmu, že se tam něco takového, jako jsme viděli v té ukázce, neděje...

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Jakkob

však já tě chtěl hlavně popíchnout;) jestli se ti ten humor skutečně a upřímně líbí, tak dobře pro tebe a seriál si asi užiješ... já to jen zkrátka nedokážu svým pohledem absolutně pochopit ať se snažím sebevíc, protože ať už ona Bat'lethová či Blast shield scéna jsou pro mě opravdu velký cringe a přílišné tlačení na pilu a protože se jedná o hlavní postavu seriálu, tak mám velké obavy, že to nebude nic pro mě, což mě opět, už potřetí (po DIS a PIC) mrzí, protože Trek býval opravdu má srdcovka...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

cyphercz

Když někdo jiný může mít furt nějaké námitky (z mého pohledu zcela nesmyslné a rádoby hejterské), tak proč bych já nemohl být nadšený a spokojený a podle toho to tak hodnotit? Kvalitu toho či onoho si každý hodnotí a určuje podle svého, neexistuje a nikdy nebude existovat žádná rovnice, podle které se objektivně půjde dát kvalita nějak určit a definovat ;) Takže to, že tobě se pořád něco nezdá a nelíbí je stejně tak v pořádku a normální, jako že mě se to něco může bezmezně líbit. Není mezi tím žádný rozdíl, jsou to jen dva rozdílné (ale stále rovnocenné) názory  na jednu a tatáž věc. Tobě se to nelíbí a mě ano. Žádná velká věda...

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

SSE

no alespoň pro mě je kvalita dosud zveřejněných "džouků" mnohem slabší než průměrná epizoda tebou zmíněné TBBT, ale i než jiné animované komediální scifi seriály typu Futurama či Rick a Morty, ale třeba se jen sešly dvě blbé scény v dostupných materiálech a výsledek bude lepší... 

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Za mě je ten First Look super, dost dobře jsem se u něj bavil a od srdce zasmál. Žádný neduh, natož pak něco výraznějšího, násilného, ne-trekovského nebo tak něco, jsem tam nevypozoroval, takže se už fakt moc těším 6.8., až se to konečně naplno rozjede a člověk si bude moci užít i úsměvnější verzi Star Treku.

na příspěvěk reagoval cyphercz

SSE

SSE (hodnocení, recenze)

cyphercz

prostě kreslená komedie, ale ne ST... asi jako Teorie velkého třesku, ta je taky přehnaná, ale jako komedie to má úspěch, no kdyby se takové dialogy objevili v ST, tak by to byla katastrofa..

na příspěvěk reagoval cyphercz

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Na youtube je First Look, neboli asi úvodní scéna první epizody a musím bohužel konstatovat, že to je solidní cringe, zejména postava Beckett Mariner, která pokračuje v trendu DIS a příšerných hlavních postav... tady tvůrci příšerně tlačí na pilu, aby Beckett byla děsně cool a hustá, ale je to opravdu vyhnané do extrému a velmi strojené a nepřirozené:/ Vím, že je brzo na podobná hodnocení, ale už ten trailer a tragická "blast shield" scéna napověděla, teď onen First Look...

na příspěvěk reagoval SSE, Terepin

Uživatel Shakaar smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Terepin

Kde bereš, že je to nějaký "fakt"? Žádný fakt to není ;) Je to jenom tvé tvrzení, které nemá žádnou hodnotu faktu, a že si to myslíš má na světelné roky daleko k tomu, že to tak je...

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Shakaar

Říkal jsem si to samé, že mě to zaujalo víc než všemožné ukázky a trailery na DIS či PIC...:) Sem tam mi to připomnělo Ricka a Mortyho, i když si myslím, že to ani zdaleka nebude v tom stylu, každopádně tam potenciál vidím, takže uvidíme již za pár týdnů.

na příspěvěk reagoval Shakaar

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Jakkob

Fakt, že to opäť raz nemá nič spoločné zo Star Trekom a navyše to vyzerá ako vykrádačka Final Space, sú dostatočnými dôvodmi na negatívne reakcie.

na příspěvěk reagoval Jakkob, koba

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Za mě, stylizací serie je citelně inspirovaná TNG a Enterprise-D, ať už to jsou chodby, jednotlivé technologie (izoliarní čipy, fázery, klasické velkoplošné obrazovky (včetně plánků lodi na monitoru) a konzoly, přepážky místo využití holotechnologie na každém rohu. Uniformy vypadají taky solidně, dokonce tam jsou i nějaké slavnostní uniformy, v neposlední řadě raketoplán vypadá jako raketoplán z té doby, loď vypadá stylem udělaná jak dělali lodě Federace v době TNG -  upravená Nebula. Je tam hvězdné datum. Ano, je to dělané stylem, že si na každém kroku budou dělat srandu ze Star treku z té doby a bude to až nevkusně zahlceno eastereggy, ale člověk který má rád Star trek může ocenit aspoň nějaké situace ze kterých si budou dělat srandu. Osobně doufám že to bude trochu jako Futurama, které mělo i dramatickou stránku, sentimentální stránku, ale to se z traileru nedá vyčíst. Mě minimálně z důvodu co jsem výše uvedl mě ten trailer navnadil. Nemusím sice tento druh humoru, ale ze zvědavosti mě to paradoxně navnadilo daleko více jak Disco a Picard dohromady.

na příspěvěk reagoval cyphercz

Uživatel Shakaar smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Terepin

Zda měl nebo neměl mi je šumák, tvoji věčnou potřebu furt v něčem vidět problém a to i před oficiální premiérou to nijak neanuluje. Mě trailer nadchnul, a i kdyby ne, tak trailer se nerovná výsledný produkt, takže ať už jsou reakce je mi jedno kde jakékoli, o případné kvalitě výsledného seriálu to nijak nerozhoduje. Z mého pohledu jsou ty reakce min. z poloviny jen obyčejný hejt, který nemá žádný pádný důvod, takže žádná velká škoda, pokud to CBS jako majitel práv opravdu promazává...

na příspěvěk reagoval Terepin

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Jakkob

Môžeš si hovoriť, čo chceš, ale mal som pravdu. CBS všetko zablokovalo pretože pomer like a dislike bol čoraz horší. Najprv to bolo 2.2k vs 2k, potom 2.4k vs 2.5k, a o dve hodiny neskôr to už bolo 3.4k vs 4.2k.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Uživatel Terepin smazal svůj příspěvek.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Kdo by nebyl zvědavý na "loosery" z podpalubí, když se jeví jako celkem fajn parta do nepohody (soudě dle traileru) :))

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Musim rict, ze trailer pozitivne prekvapil - tim nerikam, ze jsem z toho kdo vi jak uneseny, ale dam tomu urcite sanci (puvodne jsem myslel, ze tento projekt pujde komplet mimo me, ale trailer zkratka zaujal)

Reklama

Reklama