Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 27 h 54 min (Minutáž: 40–79 min)

Předloha:

James Patterson (kniha)

Hudba:

Chris Tilton

Hrají:

James Wolk, Nora Arnezeder, Nonso Anozie, Kristen Connolly, Billy Burke, Carl Lumbly, Isaac White, Brian Tee, Tamara Tunie, Shane Jacobsen, Han Soto (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na Zemi propukla vlna zvířecích útoků proti lidem. Jsou koordinované, zuřivé a ve většině případů smrtící. Skupina vedená zoologem Jamesem Wolkem má za úkol zjistit co a proč se děje a hlavně....jak to zastavit. (TV Nova)

Recenze uživatele Hollohlaway k tomuto seriálu (1)

Zoo (2015) 

Námět je celkem zajímavý, ale provedení je naprosto strašlivé. Nebýt sympatických postav a zvědavosti jak to bude dál, utnul jsem to už dávno.Na imbecilitu scénáře jsem dost alergický, a tady je ho v míře vrchovaté. Podivné zvraty v ději,nelogické nesmysly, chování postav...někdy vysloveně hrůza. Město terorizují zdivočelá zvířata, a armáda nikde, lidé navzdory nebezpečí nemají ani klacek a chodí temnými uličkami sami...Věznici se všemi dveřmi dokořán vyvraždí cca 6-8 vlků, ačkoliv by je pár lidí s tyčema umlátilo.Několik vojáků s automaty se nechá zmasakrovat pár leopardy. Nikdo nemá v ruce nic, nechává se překvapit, v džungli obklíčeni zvířaty, o kterých už vědí, že útočí na lidi se procházejí jako by se nechumelilo...A to i v pozdějších dílech. Někdy už jsem vysloveně na hrdinu poté, co pronesl větu typu " Jdu se projít," atd. řval VEZMI SI ASPOŇ KUDLU TY HOVADO! nebo ZAVŘI ZA SEBOU TY DVEŘE! O hlavní zápletce, která je šita horkou jehlou nemluvím, to jsem v rámci určité béčkovosti ochoten snést. Tohle všechno mi tak vadilo, že jsem to málem nedokoukal. Zkusím druhou sérii, ale nevím nevím. ()

Související novinky

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

10.08.2020

V roce 2017 Netflix uzavřel smlouvu s komiksovým spisovatelem Markem Millarem, která v podstatě streamovacímu gigantovi zajišťuje práva předělávat originální komiksy slavného spisovatele do filmové… (více)

Reklama

Reklama