Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

AdaMM 

všechny recenze uživatele

alespoň první série je geniální a aspirující na status totálního kultu. ostré střihy, super fóry, desetiminutová stopáž a totální blasfemie - autoři si neberou servítky a naváží se úplně do všech. znalost popkultury podmínkou ;) výborná je třeba adaptace filmu "sedm" mezi šmouly, pravda o darth vaderovi, george bush... no je toho hafo :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Sice je to minimálně z půlky absolutně nevtipné a debilní, ale druhá půlka je velmi kvalitní. K tomu je v seriálu +- 10-15 skečů, které jsou tak dokonalé, že si je pouštím opakovaně (vědci u tabule, krmení ptačích mláďat,...). Kdyby člověk znal veškeré reference, tak by to bylo ještě lepší, ale i tak je to velká retardovaná paráda. 90% ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad takhle parodovat filmy, seriály, reklamy, pořady, osobnosti i sebe sama. Akorát se mi bohužel sem tam stává, že nedocením vtipy, o kterých evropský střed nic neví (Beastman, apod.). Některé gagy Vás dostanou do kolen, jiné nepochopíte, někdy je to až ubohé, ale za shlédnutí to rozhodně stojí. 85% = 4/5 ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

„Kate Winslet as ... The washing machine..." Geniální seriál, který paroduje snad všechno podstatné, co se kdy zapsalo do historie (především do té popkulturní a americké), u nějž se budete bavit podle toho, jak parodované předlohy znáte (mě ale samotnou překvapilo, že devadesát procent parodovaného materiálu jsem sama znala minimálně z doslechu, když ne přímo, takže žádný problém). Všechno s parádní hlasovou podporou Mily Kunis, Rosario Dawson, Amy Smart, Setha Greena a dalších celebrit, z nichž mnoho si sem, s pochopením pro ten správně šťavnatý sarkamus, sem tam cameácky zaběhlo nadabovat sama sebe. Během několika dní jsem sjela všechny díly až do devátého páte série (jenž je momentálně poslední) a se slinou na bradě doufám, že se brzy dočkám další várky, v níž se sem tam zase objeví nějaký klenot, jenž se zapíše do mé subjektivní síně parodické slávy Robot Chicken, na jejímž vrcholu prozatím stojí Mario ve Vice city a mix Mario Kart vs The transporter (aneb houbička z nintenda může být daleko drsnější než Statham XD ). ()

perutman 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, který v rychlém střihu servíruje nejrůznější parodické skeče. To vše navíc parádní loutkovou formou, která mi přijde k popukání sama o sobě. Nejúžasnější díl je speciál o Star Wars, to jsem sebou mlátil v křesle jako by bylo elektrické. A pak že Jar-Jar je debilní postava, jo když se s ní umí naložit takhle... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Les Claypool je skladateľom hudby v seriáli. Tiež zložil a naspieval hudbu pre seriál "South Park" a je lídrom skupiny Primus. (ČSFD)
  • Záverečná hudba je kotkodákajúcou verziou The Gonk - hudba hraná v nákupnom stredisku vo filme Dawn of the Dead, ktorý bol tiež použitý v záverečných titulkoch. (ČSFD)
  • Šialený vedec, ktorý nikdy neprehovoril, sa volá Fritz Huhnmörder. Huhnmörder v nemčine znamená "vrah kurčiat". (ČSFD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama