Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (334)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Paryby pro pablby. Odborným termitem „Slaboduše přeplácané pyré pro markantní idioty“ kategorizuje moderní filmově – teoretická věda takový audiovizuální počin, do něhož bez ohledu na žánrovou konzistenci či elementární vkus jeho paautoři, ve snaze neurovegetativně iritovat to nejretardovanější či asijské publikum, přitrouble pomelou jakoukoliv sebevětší, sebetrapnější a sebekýčovitější debilitu, která se jim při kreaturivním procesu objeví v müsli. A toto je učebnicový příklad ryzí definice výše zmíněné kategorizace. Již první díl, jakž takž snesitelný, pokud jeden hodil deku přes detektor přitroublých kokotin, hodně balacoval na hraně mezi „vinným potěšením” a „nevinnou lobotomií”, ovšem držel se alespoň žánrového schématu a vesměs se vyhýbal trapným ťamanským o-pičárnám a ryžožroutskému pýči. Satanžel díl druhý byl už zjevně plně financován výhradně chüjany, tudíž výsledkem je mimořádně pohlupavý eintopf nevkusné Ce-tung oligofrenie, kýčovitých, klišovitých a mentálně atrofovaných pičovin, žinantního rádoby tumoru, ztrapňování se Jasoně, ukrutného přehrávání protekčních žlutých a hnědých neherců, papundeklových paryb a hnusného digitálního mrdníku, spatlaného patrně v upirátěné kopii Sonny Fekas. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Pitomina pevně přisátá k čínským ceckám plných chechtáků a s hlavou až po uší zaraženou v její zadnici. V omalovánkových kulisách se tu prohánějí digitální potvory a vás to má asi napnout, vyděsit, nebo co vlastně. Ano, mě vyděsila myšlenka, že potenciálně existujou diváci, kteří u něčeho podobného zažívají napětí či zábavu, já bych raději místo toho strčil do akvárka svoji ruku a nechal si ožužlávat palec murénou. Dříče Stathama mám rád, ale kdyby jeho roli tady převzal nějaký no name Číňan, nic by se nestalo. Jasone, tebe raději v Ritchieho stáji, na tyhle kraviny je tě škoda. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci před pěti lety prostě splnili nijak sofistikované zadání. Čistokrevný popcorn, hladoví přerostlí žraloci, opatrný rating, dětinskost, poklonkování Číně, béčkový scénář... Dvojka je prakticky totéž, jen se v první polovině zbytečně moc pohybujeme pod vodou, pár solidních momentů to sice má, ale vesměs jsem se jen ujišťoval, že mě to vlastně nijak extra nebaví. Máme tu víc megalodonů, obří chobotnici, jakési po souši běhající pravěké potvory... ale tenhle skoroprůšvih znovu začíná hlavně scénářem, který je prostě blbý. Jakmile se ale dostaneme nad hladinu, konečně se začneme drápat ke třem hvězdám. I když je to celé hloupé, místy až směšné, zápletky bez nějakého řádu se objevují a mizí a rovněž postavy jsou snadno zapomenutelné. Samozřejmě vyčnívá Jason Statham, který se vždy v poslední vteřině zjeví, udělá nějakou superhrdinou koninu, a zatímco koupající se dovolenkáře nějaká ta příšera v mžiku zhltne, u postav, na kterých Stathamovi záleží, pokaždé dojde k nějakému „ale“. Co nicméně zamrzí nejvíc, je znovu zoufale chybějící ostřejší/krvavější akce. A nedostatek emocí a humoru. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....išlo tam o život (akože), ale mne to bolo jedno.....nudné .....J.S. ako vždy - bol tam....ostatní dosadení dľa súčasného vzorca .............ale hlavne triky - pôsobili nechcene komicky = slabota a to je rok 2023 a film s  veľkým rozpočtom....možno viac peňazí pre "trikárov" a menej pre hercov.....na nudné poobedie v TV ok..... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Osobne by som privítal, ak by sme ostali po celý čas hlboko pod vodou a mali by sme tu tak horor typu Underwater alebo atmosférickú záležitosť ako Abyss, avšak Wheatleyho to pod vodou až tak nebaví a väčšina filmu tak nevyužíva svoj potenciál. V záverečnej tretine sa prehadzuje výhybka a máme tu variáciu na prvý film a vyzerá to akoby dostalo Asylum peniaze na realizáciu niektorého zo svojich "geniálnych" scenárov. Samozrejme že ide o paródiu, avšak mohlo to byť proste vtipnejšie. Určite pochopím, ak pre určitú časť publika to bude sofistikovane meta a budú hodnotiť plným počtom, rovnako budú dávať zmysel aj odpady a nízke hodnotenia. 50% P.S. Cliff Curtis je v tomto čase stále na vode/pod vodou, viď prvý MEG, nový Avatar alebo Dievča a more. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Scéna, v ktorej Meg zožerie Tyranosaura Rexa, je priamo prevzatá z prvej kapitoly knihy z roku 1997 „Meg: A Novel of Deep Terror“ od Steva Altena, na ktorej je založený prvý film. (Arsenal83)
  • Promo k tomuto filmu se objevilo ve videohrách „Hungry Shark Evolution“ a „Hungry Shark World“. Už během uvedení prvního dílu v roce 2018 měli hráči hry „Hungry Shark Evolution“ možnost odemknout speciální skin megalodona, jehož vzhled byl převzat právě z filmu The Meg. (fiLLthe3DD)
  • V Londýně byly v den premiéry na řece Temži k vidění tři veliké hřbetní žraločí ploutve – ty na řeku umístilo oddělení marketingu v rámci propagace filmu. Makety ploutví vážily 300 kg a největší z nich měřila na výšku okolo 5 metrů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama