Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Je fakt, že mě to vždycky dobře uspí, protože ty slinty můžou buď jen iritovat nebo uspat. Když jsem viděl, že Prima Love po jedenácté hodině vysílá "Talk show bez zábran", nejdřív jsem si myslel, že to je asi název pro nějakou erotickou talk-show. Možná by to bylo lepší, protože talk-show má být alespoň v rámci možností zábavná a né trapná, má se zaobírat zajímavými tématy a né se hodinu bavit o ničem a má mít dobré moderátory a né ženský, za které je Vám trapně. Sem tam na to večer narazím a opravdu jsem se ještě nikdy nezasmál. Ale ok, budu objektivní a řeknu tedy, že pro Talk show bez zábran asi nejsem cílová skupina. Ovšem místní komentáře mě opravdu pobavily a ve směs mi přijdou trefné. ()

nickymilka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je TAK MOC špatný, že se při sledování tohohle sh*tu opravdu stydím za to, že jsem žena. Chce se mi zvracet.... Odporný, afektovaný, plastový, americký pipky, co maj v hlavě na*ráno!!!!............Jsem tak naštvaná, že ani nevim co na to napsat. Musela bych bejt tak sprostá, že by mi tu asi zakázali psát další komentáře, takže mi bohužel musí stačit pouhý "Odpad!", ačkoliv tahle show je spíš "Pěkně zapáchající stoka hoven!" ()

Reklama

Formanka 

všechny recenze uživatele

Přečetla jsem si pár komentářů a nedalo mi to. Tenhle pořad není o feminismu, pokud za příklad feminismu nepokládáte právo žen veřejně a svobodně se vyjadřovat. Co mi připadá zajímavý, většinou nejsou rozhovory moderátorek, ale jejich povahy, to jak se která prezentuje, co si dovolí, jak reaguje. Vlastně takovej souboj, resp. kooperace rozdílných charakterů; pro psychologa lahůdka :) Jedna je vulgární, každýho přeřve, s inteligencí to taky neni valný, ale řekla bych, že je možná nejoblíbenější. Dvě jsou relativně seriózní (novinářky?). Sharon Osbourne, čert to vem. Ale kdo mě tam opravdu baví a paradoxně dostává nejmíň prostoru, je Sara Gilbert. Její příspěvky mají hloubku, názor, je vidět, že má načteno, přemýšlí o věcech, no jak říkám, právě tenhle typ chování a přístupu má prostoru nejmíň, což jednoznačně vypovídá o kvalitách pořadu i o cílovym publiku. Shrnuto podtrženo jako kulisu k jiný činnosti si to klidně a ráda pustim. ()

lake-lake

všechny recenze uživatele

mě hlavně baví tady ty komentáře typu "feministický odpad". když už, tak tohle je pánové (a dámy) "feminní" odpad a je to přesně to, co vás pánové na ženách tak fascinuje (jak jinak) a irituje (jak jinak) zároveň. je to ovšem hodně americké, hodně nakašírované, málo "skutečné", značně strnulé - zoufalá je hlavně ta pravá půlka z pohledu diváka, a do našeho kulturního (sic!) prostředí je to téměř nepřenosné ()

bundaboy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle talkshow jsem mel moznost videt jen diky nekterym mym oblibenym hercum, kteri se tam kdovicproc objevili. :) Jinak bych se ji nedotkl ani klackem. Moderatorky jsou hrozne, priserne, prekrikujici se a lezou vam na nervy od prvni sekundy, co promluvi. :( Taktez publikum slozene z zenskeho publika aplauduje jak o zivot sebemensi hovadinu, takze je tam porad hluk a pomalu ani neslysite, co host povida. Je to hnus, velebnosti. Diky Bohu za Fergusona a Kimmela. :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama