Reklama

Reklama

Orka zabiják

  • USA Orca: Killer Whale (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vraždiaca veľryba je jedno z najinteligentnejších živočíchov na svete. Podobne ako ľudia má jedného druha a ak mu človek ublíži, kosatka si to zapamätá a je viac jako isté, že sa bude chcieť pomstiť. Kapitán Nolah (Richard Harris) má na svedomí veľrybiu samičku aj s očakávaným prírastkom. Mŕtvu kosatku vyplaví more na breh a Rachel (Charlotte Ramplingová) i ďalší ľudia Nolana upozorňujú, že ho čaká odplata. A skutočne nahnevaná veľryba sa často ukazuje pri brehu, aby neskôr zničila ukotvenú loď a jasne dala najavo, že to nie je koniec. Aj Nolan si při pohľade na jej vytŕčajúcu plutvu začína uvedomovať, že kosatka ho bude hľadať, číhať, loviť a prenasledovať nemilosrdne a neľútostne s jedinou myšlienkou odplaty krížom cez moria, nehľadiac na čas ani na rôzne prekážky. Má Nolan šancu zbaviť sa večného prenasledovania tým, že odstráni svojho prenasledovateľa? Podarí sa mu to? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

I já musím dát 5 hvězdiček.... viděla jsem tento film jako malá holčička a ten film mě dostal.....Dokážete si představit co se mnou ten film udělal, když jsem milovala a vyrostla jsem na: "Zachraňte Willyho"??? Byla jsem zdrcená :-) Proto tak vysoko hodnotím, skvělí herci, úžasná hudba od Ennia Morricone! Dneska již zpracování a speciální efekty jsou možná trochu k smíchu...ale když si vemete jak je film starý... pro mě rozhodně zůstane jedním z nejlepších.... pro mě také mnohem lepší než čelisti

Imrvere

Imrvere (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film jsem žral jako malej kluk. Stejně tak si ho rád pustím znovu i teď. Filmy o vraždících mořských živočiších se mi líbí, narozdíl od kupříkladu Čelistí, je toto fakt kvalitní film ... 100%

WinMaster

WinMaster (hodnocení, recenze)

Nemůžu než dát plné hodnocení. Tenhle film uplne probvazel moje detstvi. Poustel jsem is ho kazdy tyden na VHS, a to pozor s tim puvodnim dabingem, tzn jeden muzsky a jeden zensky hlas. Kdyz jsem se na to pokousel divat v soucasnosti, svym rozmazlenym uchem zvyklym na multihlasy dabing, musel jsem to vypnout a sehnat dvd :-)) Film je o krasnych kosatkach, s krasnymi zabery kosatek, s krasnou hudbou a obycejnym pribehem :-) Cerpa z klasickych filmovych postupu podobnych filmů. Ale zarucene nenudí !

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Vzpominam si, jak tento film davali pred mnoha lety na nove. Byl to velmi silny zazitek, zvlaste pak vyhrezle mlade. Mnamka.

Reklama

Reklama