Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) obětoval celý život hledání bájného pokladu řádu Templářů, za kterým se bezúspěšně honilo už šest generací jeho předků. Konečně našel potřebnou indícii k jeho nalezení. Bohužel o ní ví i jeho nesmiřitelný nepřítel (Sean Bean), který má na poklad také spadeno. A tak začíná ten pravý hon, ve kterém zvítězí ten, kdo poklad najde dřív a navíc rozšifruje správný klíč. Která strana nakonec zvítězí? A existuje poklad vůbec? (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (671)

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Lovci pokladů nejsou horší než třeba oba díly Tomb Raidera, ale jsou výrazně průměrnější než libovolná půlhodina Indiana Jonese. Zda-li to budete brát jako doporučení, je čistě na vás, vyrazíte-li však do kina v rodinném kruhu v neděli odpoledne po perných nákupech, pravděpodobně ničemu neublížíte.…"

Filmweb.cz (Kateřina Grosmanová)

"Za předpokladu, že půjdete do kina s úmyslem pobavit se u nenáročné a slušně natočené hollywoodské podívané, v níž jde jen o to, že charismatický Nicolas Cage ukradne Deklaraci nezávislosti, hodí si ji na rameno a pobíhá s pěknou kočkou vedle sebe po amerických historických budovách a památnících a…" více

Kinema.sk (Vladimír Kurek)

"Honba (prosím nepliesť si s o kategóriu lepšou Honbou za klenotom Nílu) sa snaží zachytiť novovznikajúcej vlny záujmu o metafyziku, religionistiku a tajné stredoveké spolky a spojiť to s "indyjonesovským" kostýmom. V skutočnosti však ide o pomerne dlhý film, ktorý by, nebyť rýchleho, klipového…" více

Metalopolis.net (Vít Schmarc)

"Škoda slov na tohle téma. Lovci pokladů jsou filmem tak fenomenálně průměrným a chadným, že se jen marně dopátrávám příčiny komerčního úspěchu. Ano, americké památky jsou fajn, akční scény ve vší civilnosti a komornosti ujdou, Zednáři a Templáři jsou zajímavé téma... ale v Turteltaubově zpracování…" více

Tiscali.cz (Tomáš Seidl)

"Louskání pošetile matoucích hádanek, kódů a symbolů je sice zábavné, ve své detailnosti je ovšem tak přehnaně popisné, že povážlivě brzdí tempo filmu (což se nejcitlivěji projevuje v neúnosně užvaněné expozici na zamrzlé lodi v arktických ledovcích). Navzdory hvězdnému obsazení i atraktivnímu…"

Volny.cz (Ondřej Šrámek)

"Jako ve správném americkém filmu dostanete "nalejvárnu" reálií, nejsou to však klasické vlastenecké bláboly (až na ten začátek) a jsou vtipně zasazené do cesty za pokladem. Mnoha mladým Američanům, kterým dějepis mnoho neříká, by tato exkurze do historie mohla v lecčems pomoci. Vše je navíc…"

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

Kdy uvidíme páté Piráty z Karibiku?

22.06.2014

Legendární producent Jerry Bruckheimer (Mizerové, Skála) už nedělá primárně pro studio Disney. Po několika finančních zklamáních (Princ z Persie, Čarodějův učeň, Osamělý jezdec) mu nebyla obnovena… (více)

Reklama

Reklama