Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná záležitost s televizním lookem. Atraktivní prostředí lesů není, kromě titulkového úvodu, téměř využito, postavy se chovají klasicky jako hovada a já tajně doufal, že nebude mezi jedinými přeživšími blbá blondýna s černochem (ne, s rasismem to nemá nic společného, spíše mě štve americké antirasistické pokrytectví ve filmech, když skutečnost je zcela jiná). Jednu hvězdu dám za rozporcovanou blondýnu hned na začátku + vcelku obstojné gore, druhou za Rollinse, i když bych více uvítal, kdyby se uprostřed filmu vynořil s kapelou a pořádně to rozpálil. Jeho proměna v Ramba kříženého s Conanem ( + conanovské bubny při vylézání ze šachty) mě pobavila, a byla tak jedinou světlou chvilkou snímku, ze kterého se napětí vytratilo hned v úvodu. Jinak se už příště na tenhle blábol nepodívám, byť drtička v akci své jisté kouzlo měla... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Při první projekci jsem měl spíš rozporuplné pocity, podruhé jsem se ale bavil kupodivu lépe. Asi jsem přistoupil na tu nečekanou komediální rovinu, která mi hnedka nesedla. Napětí z tajemných obyvatel horských lesů se vytratilo, kanibalové se ukazují už od začátku a jejich masky jsou jednodušší, levnější. Místo toho se cpe do popředí až sebeparodická příchuť a obrovská porce brutality, takové gore mixnuté poctivým splatterem. Není divu, tvůrci spotřebovali 300 litrů umělé krve. Dočkáme se nahých koziček, Ericy Leerhsen, která v hororech strašně ráda umírá (remake TCHM, BWP2) a Rollinsovy vtipné postavy připomínající samotného Ramba. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Iný film než jednotka a pravdu povediac s prvým dielom to má spoločné iba asi názov. Ked som poču, že to bude niečo o reality show hned som si vybavil Halloween Resurection a čakal som to najhoršie. Chvalabohu som spokojný. Amatérčina z filmu kričala na míle, obzvlášt pri kamere a narábaní s krvou, ale je to slušný béčkový filmík na zabitie večera. Dej, napriek tomu, že išlo o reality show, strávitelný. Herci ušlo obzvlášt som sa tešil na Ericu Leerhsen a skvelé, skvelé a ešte raz skvelé vraždy. Bavil som sa, čistý priemer 50%=3* ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Kde začít? No asi tak, Make-up byl slabý, nepůsobil strašidelně a navíc se v některých scénách leskl jak něčí pleš na slunku. Další věc je nelogické chování vojáka ( proč nezlomil vaz dedkovi se kterým se rval? Proč mu musel strkat do mikiny Dinamit? Proč stál voják na místě když na něho kapala krev ? Já osobně bych trochu uhnul.....) Tento díl neměl oproti svému předchůdci žádnou atmosféru. Až moc viditelné Béčko tento film je. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna zápletky. Myslím, že se druhý díl vtipem vyrovnal prvnímu. Na druhou stranu co se týče hereckého obsazení a výkonů, tak si myslím, že druhý díl dost výrazně klesl. Příšerky jsou stále stejně škaredé a možná i o trošku více kreativní. Tak nějak globálně na mě druhý díl zapůsobil přibližně stejně jako ten první. 2* ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Postava Niny byla v prvních verzích scénáře těhotná. (-bad-mad-wolf-)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)

Reklama

Reklama