Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

sullafelix 

všechny recenze uživatele

lietajuce droty bedne a ine ....predmety ....John Carl Buechler si zrejme mysli ze je kazdy padnuty na hlavu tak ako on a na take vyplody mysle choreho idiota si hocikto pozrie zcela rad .. necudo ze sa myli ...!!!! no hnus ...takto odkurvit priebeh casti jednej legendy horroru ........to je teda neucta rezisera k cloveku ako takemu .... za take zlociny by som posielal reziserov makat do uranovych bani ..bez naroku na celodennu stravovaciu jednotku .... jedna hviezda ..len kvoli kontinuite a sunalezitosti k celku ...jednoznacne najslabsia cast ....napatie ..agresivita ... vsetko sama nula ... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Friday 13th 7 hlasi opat zmenu rezisera : tentokrat Carl Buechler dokazal natocit len podpriemerny horor, kde ubudlo krvi, brutality a vrazd. A Jason Vorhees ziskal protivnika : blondinku obdarenu zvlastnymi schopnostami. Skoda, caste striedanie reziserov filmovym seriam neprospieva, Friday 13th nie je vynimka. Chvalabohu, boli vsak natocene aj podstatne horsie casti ako tato podpriemerna sedmicka. 40 % ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Pátek třináctého 7: Nová krev - Další skvělej díl kurva :D No jo tohle jsem zase viděl od tátovýho kamaráda na videokazetě :D Ale viděl jsem to poprvé německy s českým rychlodabingem, ten dabér byl strašná buzna 🤣 Pamatuju si ten hlas furt :D Díl režíroval John Carl Buechler a Jasona hrál už Kane Hodder, hrál Jasona pak už v dalších pokračováních. Líbila se mi moc hlavní hrdinka Tina (Lar Park-Lincoln). Je to sexy princezna. Má schopnost telekineze a díky ní omylem oživí mrtvýho Jasona z jezera. Jason už má slušnou masku po celym těle, žebra a páteř mu trčí z těla, je z něj už odporná chodící zombie zrůda, ksicht Jasona je ještě víc děsivější. Opět masakruje v Crystal Lake. Souboj mezi Tinou a Jasonem byl skvělej, díky svým schopnostem mu dávala dobře na prdel. Ta Melissa (Susan Jennifer Sullivan) byla hrozná kurva. Ta mě fakt srala, Jason se s ní nesral a dobře to odsrala (y) :D Atmosféra výborná a vraždící scény taky. Sedmička je pecka. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kane Hodder poprvé v akci! Sedmý díl s podtitulem Nová krev je podle mého názoru úplně posledním filmem, který ještě stojí za to. Jason dostal místo Tommyho Jarvise jiného a obstojnějšího soupeře, humor je tentokrát skoro vynechán, Manfrediniho hudba má ještě snahu vytvářet jakési napětí, a stejně jako v šestce se tu Jason prohání po lesích v celé své ožrané kráse a kydlí to tu jednoho po druhém, nejčastěji hned pěkně po dvojicích. Bodycount se tak vyšplhal na slušných 14. Největším prohřeškem byl tak zásah MPAA, díky které musely být všechny mordy úplně sestříhané, a jde to sakra znát! V původní verzi totiž Jason v detailu seká ostřím do ksichtu, drtí hlavy na sračku a při spacákové scéně praští s obětí o strom šestkrát, ne jednou. Pátek třínáctého tak ztratil nutnou dávku brutality, a utrpěl tím jak film, tak fanoušci. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Po stránce veškerých efektů ve filmu se film nemá za co stydět. Bohužel po stránce jak herecké, tak především obsahové to bylo méně než ubohé. Upusťme uzdu fantazii a připusťme, že mrtvého, červy prolezlého Jasona postaví na nohy zásah blesku. Dobře beru to, ale vysvětlete mi v které vymazané hlavě se zrodilo něco tak debilního, jako tahat do takového filmu čarování. Jasonovi kurevsky nesluší, když se z něj stává lovná kořist. A myslím, že to nesluší ani filmu samotnému. Nějak si nemohu vzpomenout na osobu, která tento titul posrala více než John Carl Buechler, odporné to jméno. Odporný to film. Jeden z lepších odpadů. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Walt Gorney hrál v prvních dvou dílech postavu Šíleného Ralpha. Na začátku tohoto dílu uslyšíme jeho hlas, jak vypráví legendu o Jasonově (Kane Hodder) životě. (LION-MR.T)
  • Film měl původně být o boji Jasona (Kane Hodder) a Freddyho Kruegera (Robert Englund) ze série Noční můra z Elm Street. Na sérii Pátek třináctého ale vlastnil práva Paramount a na Noční můru v Elm Street zase New Line Cinema. Mezi oběma studii tak docházelo k neshodám. Zvláště ohledně toho, která ze dvou postav by měla vyhrát. Nápad se nakonec uskutečnil o řadu let později ve filmu Freddy vs. Jason (2003) - poté, co práva na postavu Jasona převzala New Line Cinema. (LION-MR.T)
  • Keď Tina (Lar Park-Lincoln) spoločne s matkou (Susan Blu) prichádzajú autom ku Crystal Lake, môžeme vidieť, že cesta je bahnistá. Hneď v ďalšom zábere zvnútra auta je však cesta už iba prašná. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama