Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě asi nejhorší díl , spolu Jason X. Příběh samotný osobě není špatný, Jason oživne díky schonostem jisté dívky. A vraždí co taky jinýho, když nic víc neumí, jenže vraždy jsou trapný a vůbec není nic vidět jen náznak. Jasonovo oběti, jsou nesympatický a je okamžitě jasný, že je nemůže čekat nic jínýho než smrt. Napětí je rovněž téměř nulový. Tenhle díl je prostě nepovedený. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Výbornej díl. Crystal Lake má stále ten správný feeling, i když se nepodíváme do kempu, ale do chatové oblasti. Jason je tady supercool, masivní zombiestroj na zabíjení. Telekinezí disponující dívka mě taky bavila, souboj s Jasonem byl správně epický. Nebýt cenzurních zásahů shora, mohlo to být dokonalý. Po shlédnutí workprintu, mně spadla brada, tady zas střihačské nůžky řádily a způsobily nám, fanouškům nevratné škody. Vystříhaný materiál totiž obsahuje scény, u kterých každý gorehound vrní blahem. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Po predošlej časti značný kvalitatívny prepad a tá vec s telekinéziou je odfláknutá. Väčšine ľudí vadí už tá myšlienka, mne presne naopak, len keby to bolo inak natočené. A koniec je strašne tupý. Inak celkom dobrá časť a spacák považujem spolu s harpúnou (či čo to bolo) zo štyrky za najlepšiu Jasonovu vraždu. PS: Snáď ma tunajší hororfans nebudú chcieť lynčovať, ale skrátka absolútne nechápem, prečo sa Kane Hodder stal tak slávnym. Okrem Piatkov (a camea v Monster) nehral nikdy v ničom poriadnom a v tých Piatkoch ho predsa vôbec nie je vidieť. On neni Robert Englund; on je len 130 kilová kopa mäsa, ktorá sa dokáže pohybovať a sekať puberťákov. Má na sebe masku a pod ňou druhú masku. Nedokážem nájsť (povedzme) tri rozdiely medzi ním a C.J. Grahamom, čo ho hral v šestke. Ale budiž. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Čím novější díl, tím horší... od sedmičky to začíná platit rozhodně. Zatímco šestka nabírá nový dech a je jedním z těch lepších dílů série, sedmička zase vše sráží k místy dost nudné vyvražďovačce. Ta holka s telekinetickými schopnostmi mi tam opravdu nesedla, dává to filmu nádech, který se k Jasonovi prostě nehodí. Samotné řádění maskovaného maniaka není špatné, Jason je ve svém oboru už profík:), ale na dobrý film to bohužel nestačí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Atmosféra 9/10 Efekty 5/10/// +Jason (Kane Hodder), hodně dobrá atmosféra, telekineze je fain, Jason našel zdatného protivníka -vraždy vůbec nejsou vynalézavé ani nápadité, moc nám toho tvůrci neukážou, působí to hodně staře/// Vždycky jsem si chtěl doplnit filmografii o všechny Pátky 13tého a to nejen proto, že po Freddym je to moje druhá nejoblíbenější série. Zatím jsem viděl jen 1,2,10 (Jason X), 11 (Freddy vs. Jason) a 12 (Pátek třináctého). A už se těším na třináctý film v pořadí (Friday the 13: Part II). Tento sedmý díl nakonec není tak špatný jak jsem se obával a ani tak dobrý jak jsem doufal. Sice zatím nemůžu srovnávat, takže hodnotím čistě z pohledu diváka, který předešlé díly neviděl. Je to 21 let staré a je to poznat. Hlavně na prostředí, postavách, oblečení atd. Není prostě moc o co stát a nějakou chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl. Ve výsledku hodně filmu pomohla atmosféra, která i po letech je hodně hustá a vytváří alespoň trošku dobrý pocit z filmu. Který však pro změnu zase kazí fakt, že si tvůrci nedokázali poradit se scénami kdy Jason likviduje všechny okolo. Škoda, žádná vražda mě nijak nerozhodila ani nenadchla, nikde neteče krev, vše jen v náznacích./// Celkem 64%/// ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • V jedné scéně vidí Tina (Lar Park-Lincoln), jak Jason (Kane Hodder) zabije Michaela (William Butler) tím, že jej probodne železným oštěpem, přičemž při vytažení oštěpu je na zbrani patrná krev. Hned v dalším záběru však na oštěpu žádná krev není. (ČSFD)
  • Kane Hodder (Jason) je také kaskadér. Proto se nenechal žádným ve filmu zastupovat a všechny nebezpečné scény (i tu s ohněm) zahrál úplně sám. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama