Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl nucen po shlednutí posledních dílů změnit svůj komentář. Nikomu to není více líto než mě, protože jsem velký fanda Naruta, ale toto anime začíná upadat. Příběh je pořád skvělý, ale za to vděčíme manze. Díly anime jsou poslední dobou vyplněny flashbacky, fillery, opakováním scén atd. Prostě to co máte v manze přečteno za 2 minuty se vám snaží natáhnout, seč to jen jde, do 20 minut, někdy úmorné nudy. Jeden díl byl vyloženě poskladaný z flashbacků a to se mi opravdu nelíbí. Shippuuden je dospělejší pokračování plné drsnějších záporňáků, drsnějších soubojů a i naše postavy nám nějak zdrsněly, ale po pravdě... co by byl Naruto Shippuuden bez původní série Naruto. Neustále vás k tomu táhne poutavý příběh, ale jen ten nestačí, když je špatně servírován. S lítostí ubírám jednu * a doufám, že nebudu muset ubrat další... ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Pokračování světově populárního anime, přesouvající se do "dospívající fáze" protagonistů. Na Shippuudenu je nejpůsobivější skutečnost, že jeho kvalita se pohybuje lineární křivkou, tj. od sledovatelné záležitosti až po fillery zamořenou sratchku. Nepomáhá ani nestálá kvalita animace (Naruto vs Pein je odpad století!), horší hudba než v originále, více fillerů než v originále, atd. Manga lepší, ale nakonec je to přece jen předloha, která se po určité době začne opakovat dokola a dokola. Závěr á la Dragon Ball tragický. ()

Reklama

Sentax 

všechny recenze uživatele

Kakashi ma naučil, že nikdy nesmiem opustiť svojich priateľov. Jiraiya ma naučil, že aj tie najťažšie veci dokážem silou vôle. Itachi ma naučil, že žiadne obmedzenia nesmú prekročiť bratskú lásku. Minato a Kushina ma naučili, do akej miery sa môže rodič obetovať pre svojho syna. Sakura a Hinata ma naučili, že láska nepozná prekážky. A Naruto... No Naruto ma naučil veľa vecí ale hlavne ma učil aby som sa nikdy nevzdal! To je všetko čo som sa naučil. Ďakujem. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál, který existuje!! Je v něm všechno! Naděje, láska, přátelství, nenávist, pomsta, víra, vlastenectví, ochráncovství, síla bojovat, něčemu věřit, učit ostatní.... Předávat svět z generace na generaci... Optimistický seriál, který občas není klišoidní, neni pro malé děti, kde umírají hlavní hrdinové... trošku... Seriál kde budete milovat záporné postavy stejně jako ty kladné. Seriál ve kterém jsou geniální bojová střetnutí! Obrovský úžasný svět plný napětí, akce, srdceryvných smutných scén, ale i těch, u kterých se budete ještě dlouho potom smát! Kdo neviděl, neudržel svou pozornost, tak o HOOOODNĚ přišel a nemá absolutní právo tenhle seriál hodnotit! Mé hodnocení je pevných 100%, absolutně jeden z nejlepších a nejgeniálnějších seriálů! ()

Dantte.. 

všechny recenze uživatele

Stejně jako původní seriál vykazoval kvalitní a emotivní příběh, silné a vyvíjející se (v připadě samotného Naruto to neplatí :-D) charaktery, tak shippunden nabízí v podstatě tutéž kvalitu umocněnou dospělejším přistupem. Určitě můžu potvrdit, že dospělejší charaktery mě baví mnohem víc než původní Naruto. Jen doufám, že se tvůrci anime vyhnou zbytečnému maratonu v podání nudných a nekvalitních filerů a budou se zabívat hlavním příběhem mangy. 95 % ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Stejně jako u japonského dabingu, i v případě anglického dabingu mluví Naruta žena. V japonském případě se jedná o Yuko Takeuchi, v angličtině propůjčila Narutovi hlas americká herečka Maile Flanagan. (Hromino)
  • Naruto: Shippûden v češtině znamená Naruto: Kronika Hurikánu. (Stegr)

Reklama

Reklama