Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Začátek spíše slabší, nyní po 249. dílu velmi povedené a zajímavé. Dá se říci, že děj graduje do svého konce. Fillery opět nepočítám, resp jsem je neviděl, protože jsou naprosto stupidní. Což platí i o nejnovějším openingu... Za začátek a prostředek tedy dávám ***, k 249. dílu prozatím ****, celkově !bez fillerů! 70% ()

Komprimus 

všechny recenze uživatele

Infantilnost a pohádkovost původního Naruta nahrazují krvavé souboje, bizarní dovednosti padoušské organizace Akatsuki a animace na docela jiné úrovni. Shippuuden je temnější, zlejší a brutálnější než původní seriál a drží se hlavní příběhové linie. Dočkáte se i několika nečekaných úmrtí ne až tak vedlejších postav. Komu se líbila původní série (a nejsou mu 3 roky), bude Shippuudenem nadšen. Komu se nelíbila a neviděl ji, má smůlu, že si z důvodu neznalosti děje nemůže Shippuuden plně vychutnat. ()

Reklama

Koonix 

všechny recenze uživatele

[] Openingy-Endingy (aj s cz prekladom) [] Pokračovanie Naruta sa nesie celkovo v dospelejšom duchu, hlavný hrdina sa za tie 2 roky celkom zmenil, ale tá pravá premena príde až počas neskorších epizód Shippudenu... Čo sa týka fillerov, prvé 2 arky prekvapivo veľmi slušné, ďalej to už ide trochu dole vodou (hlavne sea travel arc bol hrozným utrpením a k tomu má ešte aj vyše 20 epizód), ale ako aj u prvého Naruta, fillery do hodnotenia nezarhŕňam takže jasných 10/10. ()

Alfmen 

všechny recenze uživatele

Dle mého mnohem lepší a dospělejší (tedy, občas) než původní série, kterou jsem si ovšem také plně užíval. Pěkně rozjetý příběh a několik zvratů, ale to se od takovéhle nekonečné skoro-telenovely musí čekat. Jediná negativa, jež sráží hodnocení o jednu hvězdu, jsou fillery, kterých je snad tak dvakrát víc než v původním Narutovi, a také neustálé opakování scén. Neříkám, že není dobré si nějakou již dávnou scénu zopáknout, ale tohle se mi zdá už opravdu moc. Polovina dílu jsou vzpomínky a tak. Hodnoceno po cca dvě stě dvaceti dílech (Setkání pěti Kagů a poslání Naruta na S-misi). ()

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Masterpiece. Ve světě anime najdete určitě spoustu lepších titulů, ale pokud si Naruta oblíbíte a pominete jednoduší průvodní zápletku budete žasnout jak je vše kolem propracováno do detailu a dokáže svým příběhem motivovat nespočet lidí. Animace je zde dost přelomová a určitě oceníte její postupnou gradaci společně se skvělou hudbou. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Stejně jako u japonského dabingu, i v případě anglického dabingu mluví Naruta žena. V japonském případě se jedná o Yuko Takeuchi, v angličtině propůjčila Narutovi hlas americká herečka Maile Flanagan. (Hromino)
  • Od této epizody je seriál v rozlišení 16:9. (CarnTheNunya)
  • Meč Sasukeho Uchihy je Shirasaya Katana. (Velorahex)

Reklama

Reklama