Reklama

Reklama

Souboj Titánů

Trailer 2

Obsahy(1)

Zeus stvořil lidstvo a od té doby jsou bohové silní a nesmrtelní díky jejich modlitbám. Ale teď se lidé začali krutovládě bránit. Chrámy hoří a sochy padají. Hádes, jediný bůh, který se živí lidským strachem a bolestí, nenávidí svého bratra za to, že ho poslal vládnout do podsvětí. Přichystá svoji pomstu a přesvědčí Dia, aby mu dal volnou ruku v nápravě lidí. Ve městě, které si Hádes vybral ke zkáze, žije Perseus, prahnoucí po pomstě, protože jeho rodina nedávno zahynula boží rukou. Až tady Perseus zjistí, že jeho skutečný otec je Zeus. Snaží se ho ignorovat, město chce zachránit jako člověk, ne jako bůh a všechny dary do poslední chvíle odmítá. Vydá se přes řeku Styx za Medúzou a postaví se i Krakenovi. Ale obejde se bez otce i ve chvíli, kdy proti němu stojí samotný Hádes? (TV Nova)

(více)

Recenze (2 036)

Anomander 

všechny recenze uživatele

S originálem srovnávat nebudu. Tohle je ve své podstatě úplně jiný film. Za mě zábavný letní film u kterýho se člověk nenudí. Potěší skvělé efekty dobří herci a dobrá výprava. Film podle mě splňuje svůj účel a to je být nenáročný a zábavný. 70% ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Body filmu přidává, že se tvůrci rozhodli nekopírovat originál, ale vydat se vlastní cestou. Jak tento pokus nakonec dopadl, to už je jiná otázka. Vizuál a monstra jsou na jedničku, akce je velmi zdařilá, místa, kde by se divák začal nudit, také nejsou. Ovšem postavy nový Souboj titánů zdatně zanedbává a divák si k nim obtížně hledá cestu. Vše je emočně tak nějak sterilní a příběhově snímek také neuchvátí. Samotná závěrečná tečka mi přišla trochu mimo. Za to, že chyběla pořádná atmosféra, snižuji o další bod. Celkem dvě a půl hvězdy. ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Po dlouhým dnu jsem hledal nějakej akční výplách a tenhle film mi posloužil fakt moc dobře. Pěkně to odsejpá, není to moc dlouhý, je to pěkně natočený a obsazení to má výtečný. Konec už je trochu nudnější, přesto za mě velice koukatelnej akčnák. 70% ()

P3rcy 

všechny recenze uživatele

Dívejte se na to takhle ... Píše se rok 2020 a Souboj Titánů je stále nejlepší film ze světa řeckých bájí a pověstí od dob původního filmu. Nevím jestli je to tím, že Američani prostě nechápou něco, co je desetkrát starší než celá jejich země ale prostě těch kvalitních Hollywoodských filmů ze starého řecka je děsivě málo a za to si film zaslouží jednu hvězdu navíc. ()

pantokrator odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě větší kokotina než bůhvíproč opěvovaný Souboj titánů z osmdesátek. Za opakované prznění své mytologie by Řekové měli vyhlásit Americe válku. Kurva si někdo zkuste představit, že by takhle zhovadili naše Staré pověsti České. Jason Momoa jako Bivoj, Liam Neeson jako kníže Krok, a Orlando Bloom by mohl být Bruncvík. ()

Tomas129 

všechny recenze uživatele

Tohle hrozná americká kravina. Američané by neměli točit historické filmy, protože to co z toho vždy udělají, je katastrofa. Tento film je jen taková akční kravinka. Samé trapné proslovy o ničem, klišé prvky typické pro Béčkové americké akčňáky s rádoby příběhem (např. vždycky se najdou stejné charaktery u vedlejších postav, jako snad v každém takovém podobném filmu...jeden to má na háku, jeden je posraný, jeden je odvážný a jeden je retard atd.). Ženský feminismus tu zase hrdě září... Ach jo. Naprosto se to nesnaží vystihnout nějaké tehdejší myšlení a kulturu. Je to kultura americká. Smutné a o ničem. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Jest-li si myslíš že tě tu nechám samotného tak to se mílíš. Jsi přece SYN DIŮV!" Sam Worthington pobíhá mezi extrémně zarostlými Řeky v sestřihu mariňáka! Liam Neeson za to skvěle hraje boha Dia. Worthington na okřídleném Pegasovi zachraňuje město Argos, přičemž se musí utkat s Medúzou vraždící pohledem a netvorem jménem Kraken. "Vypusťte Krakena!" Zapomeňte však tady na nějaké emoce. Rubání s bájnými monstry v antických kulisách funguje na jedničku a hudební doprovod nejednou překvapí. Film tedy uběhne rychle a nudit se nebudete, ale za dvě hodiny od závěrečných titulků si nebudete jisti, na co jste vlastně koukali. Teda pokud jako neznáte film z roku 1981. - 60%. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

Páni, to byla hrůza :) Strašně to pospíchá, vůbec jim to nejde, a občasné zažehnutí slušné atmosféry pro docela dobré boje s mečem, neskutečně hot výrazy Artetonové a mou oblibenou Antiku je vždycky rázem zazděné nějakou béčkovou tupostí - všichni jsou tu hloupí, skoro všichni chcípnou, ale nic z toho vám nebude vadit, protože nikomu stejně nebudete držet palce. ()

Rascal_ 

všechny recenze uživatele

Úplně nejsem příznivcem remake filmů, ale tento se mi líbil. Herci Liam Neeson, Mads Mikkelsen, skladatel Ramin Djawadi a drobečky nostalgie. To jsou ty důvody, proč si mě snímek získal. ()

DiableBlanc 

všechny recenze uživatele

Vím, že po prvním zhlédnutí někdy kolem data vydání (2010-11) mi z filmu moc v paměti nezůstalo ...po 11 letech jsem ho měl tu čest vidět znovu ..a už asi vím proč :) film je sice vizuálně hezký, ale chybí mu jiskra hrdinství z prapůvodní klasiky, kde hrdina musel projet vývojem z chlapce v hrdinu, která novému Perseovi prostě chybí ...to je prostě namachrovaný týpek už od začátku a vše mu de facto spadne do klína ...nehledě na to, že mi chybí i nějaká lovestory a cit k Andromedě, čímž i nedává smysl, proč se tak honí za záchranou princezny a města, které vlastně nezná ...vše je hlavně o nenávisti k bohům ...další výtkou je fakt, že velcí štíři a džinové mi taky do příběhu nesedí - a že mám řeckou mytologii hodně rád! ()

CSGoddess 

všechny recenze uživatele

Na originálu sem vyrostla al dnes už na mě působí krapet trapně a tenhle remake předčí originál ve všem což je kurva výjimka jelikož remake obvykle nemohu ani cejtit. Tady se ale povedl casting triky a změna některých prvků v příběhu a jsem ráda že vynechali romantickou linku mezi Perseusem a Andromedou. Jinak Neeson a Fiennes sednou do rolí jako prdel na hrnec. Za mě super! A komu se to nelíbí ať si vylíže třeba oční bulvy. ()

LEFTFLANK 

všechny recenze uživatele

žeby noví titani nefungovali sa povedať nedá. Ak chce niekto vyčítať digibordel, tak keby cgi existovali v 81 tak verte, že pôvodný by ich mali prehrštel. Ako problém vidím obsadenosť, byť Liam aj Ralph v postavách sedia, ako bohovia sú málo zaujímavý. Hlavná postava aka Worthington tiež neťahá tým správnym smerom. Je ok, ale Sam to proste nevie dať. Ďalej slabší prechod scén a premisy nefungujú, docela to škrípe. Raminova hudba buráca, triky sú fajn a predsa mi to nedokázalo prirásť k srdcu. Díva sa na to dobre, ale furt tam niečo chýba. Možno je to tým, že dnes nie je doba pre klasické staroveké postavy. Ale dajte postave meno WW, hodte do úlohy "iné poleno" GG, zasadte to do podobných kulís a ľudia slintajú blahom. divné ()

pistabaci 

všechny recenze uživatele

Robíš si zo mňa piču? Toto som si počas filmu povedal asi 10 krát. Akože nečakal som dokonalosť ale kurňa toto bolo čo. Banda jeblých bohov na Olympe, ktorý, jak výstižne označil POMO, vyzerá jak kulisa do péčka. A leterier sa vyjadril, že miluje originál, hold by ma zaujímalo čo potom kurva videl ale 80-tkový súboj titanov to nebude ani za boha. ()

Filmoar 

všechny recenze uživatele

Pôvodný z roku 81 bol a aj ostane neskutočný film, môj obľúbený od mala. Tá to verzia je vynikajúca tiež, trocha iná no super, a neznamená ak je tu ide o remake filmu, že to musí byť na vlas rovnaké a ak nie je to zlé... to je obmedzené a blud. Niekomu vadí čierny Pegas, ale zároveň mu nevadí čierny Idris Elba ako strážca bifrostu a podobné atrakcie, a ako zrušili tú sovu bolo super 🤣 ()

Sona.K 

všechny recenze uživatele

Film je fajn, pokud od něj příliš nečekáte. Oproti filmu z roku 1981 má lepší snad jen grafiku a za mě také (byť může spousta z vás nesouhlasit) obsazení. K filmu také nesmíme přistupovat jako k dílu popisujícímu báje, pak bychom jen nevěřícně kroutili hlavou. Nejedná se sice o hitovku roku, ale vůbec mi film nevadil, naopak, viděla jsem několikrát. ()

Mac._ 

všechny recenze uživatele

Byť měl remake titánů třicet let a nejnovější kouzla filmové techniky k dobru, příběhem a celkovou atmosférou se originálu nevyrovná ani z poloviny. ()

Jimmy73 

všechny recenze uživatele

Výprava ok, bohužel Sam W. není ta pravá osoba hrát hlavní postavu. Navíc všichni bojovníci s dlouhými vlasy, vousatí, jen on po celou dobu jako by vyšel od kadeřníka. ()

Související novinky

Hladová Odyssea

Hladová Odyssea

10.04.2015

Když se v roce 2004 objevila Troja a vydělala skoro půl miliardy dolarů, málokdo pochyboval o tom, že se dočkáme pokračování. Odysseus s tváří Seana Beana (Pán prstenů: Společenstvo prstenu) by… (více)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Tvůrci Skyfall a... liga výjimečných upírobijců?

Tvůrci Skyfall a... liga výjimečných upírobijců?

08.11.2012

Poslední bondovka ještě ani nedorazila do amerických kin a už má na kontě 300 milionů dolarů – především v Británii jde o jeden z nejúspěšnějších filmů historie. Scenárista John Logan a režisér Sam… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama