Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Diskuze

Neprox

Neprox (hodnocení, recenze)

Být to zahraničná sriál, asi bych dal ****, jenže Comeback je po dlouhé době něco českého, co se povedlo

juta

juta (hodnocení, recenze)

Tak tohle je zatím nejlepší český seriál, který jsem kdy viděl. Téměř v každé větě nějaký ten vtip, to je prostě něco úchvatného. Jen tak dál, tenhle seriál se rychle zařadil mezi mé nejoblíbenější seriály.

Apophis

Apophis (hodnocení, recenze)

Jediný sitcom, který se mi opravdu líbí... ...zahraniční nejsou můj šálek kávy, ale Comeback je opravdu super! Konečně něco z České tvorby, co STOJÍ ZA TO!! Akorát mě překvapuje stoupající tendence - první díly stály za *pisatel použil nevhodné slovo*... ;-)

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

V minulém díle byla taková malá chybka, když si Iva stěžovala, že si někdo nezvážil květák, který se ale prakticky vždy prodává na kusy.

Susaal

Susaal (hodnocení, recenze)

No,jestli to půjde takhle dál,tak třeba za takových 10,15 let Nova vyprodukuje dobrý sitcom.Ne že by Comeback byl nějaká vyložená tragédie,ale prostě na víc než tři hvězdičky to prostě nemá a asi ani mít nebude.Z toho dvě hvězdičky jsou za samotný sitcom a jedna navíc za Martina Dejdara,jeho křeslo,pivas,přístup k zákazníků i zálíbu v Bergmanovi :)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Ono je úplně jedno jestli je to dobré nebo špatné. Hlavně je to něco trochu jiného, občas tam jsou dobré frky a já se na to chci dívat. No já momentálně zapínám pravidelně tv vlastně jen kvůli Comeback ,pak kvůli Deadwood a občas House. Jinak je to seriálová bída. Křehké vztahy, Ordinace, Nemocnice, Manželky, Kriminálky :-( Díky bohu za COMEBACK!

ŠEty

ŠEty (hodnocení, recenze)

Podle mě je to naprosto tupý, ale něco mi nedá a musím se na to každej tejden podívat znova a doufat že se to třeba nějakým zázrakem vylepší . . . Matonoha šíleně přehrává, Dejdarova chůze je "šílená" a Ruml, ten by mi tam vůbec nechyběl. . . Nápad to byl dobrej, konečně vytvořit něco s trochu "tvrdší" tématikou než všechny ty ostatní šílený seriály. . . Zatím můžu stále jen dále sledovat, doufat a třeba se to nějakým zázrakem ještě vyškrábe . . . prozatím dávám průměr . . .

asanakis

asanakis (hodnocení, recenze)

Santek: Prosímtě, ještě jednou si přečti co jsem psal a pak se ptej "co to melu", jelikož z toho co píšeš ty, evidentně zapadáš mezi ty lidi o kterých jsem řekl, že to pochopit můžou, takže usuzuju, že jsi absolutně nepochopil můj příspěvek do diskuse! Škoda že tu nejsou nějaký smajly, dal bych nějakýho hodně znechucenýho.

butterman

butterman (hodnocení, recenze)

zezacatku mi tam prislo par scen povedenych a vtipnych ale ted uz to jde do takovejch trapnejch sracek az hruza

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Oponoval bych. U tohoto seriálu hudebního přehledu netřeba. Úplně stačí zbytek mozku. (Ano, není nutné mít ho celý. Zbytky bohatě postačí.)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

ASANAKIS napsal:
"kterej má rád metal, případně tvrdší rock, nemůže se mu to líbit."
Co to meleš? Já mám rád kromě jiného i tvrdý rock a taky určité typy metalu a tenhle seriál miluju. Ono je jedno co divák poslouchá, chce to mít hlavně obecný hudební přehled, nadhled a smysl pro nadsázku .-)

Caesar.cz

Caesar.cz (hodnocení, recenze)

Me to prijde jako docele suche... Ja se tam tak uprime 2x az 3x uprime zasmeju, ale jinak mi to pripada docela nudne a trapne... Nechci to uplne shodit, ale neni to vubec takova bomba jakou z toho udelali na Nove..

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

nj fcera to bolo celkom sklamanie... najlepsi ftip bol so standom vhlozkom odvtedy stale nic takeho kalibru

Zumongar

Zumongar (hodnocení, recenze)

Já se nejvíc smál u pilotu - 5. dílu... 4. díl mi přišel až moc ujetý...jinak zatím i 3. byl bombastický :D

asanakis

asanakis (hodnocení, recenze)

novoten: Popravdě řečeno Ozzák mi místy přijde spíše jako parodie na metalistu než metalista, respektive některý scény s ním jsou tak přehnaný, že to tak na mě působí. Ale podle mně to nevylučuje nic z toho co jsem ve svém předchozím příspěvku napsal.

sheet^

sheet^ (hodnocení, recenze)

Dnešní díl se mi moc nelíbil .. ale asi to bude tim ze me boli v krku ... :)

sTeeVe

sTeeVe (hodnocení, recenze)

Musím říct, že počkat si do čtvrtého dílu se opravdu vyplatilo. Po velice dlouhé době jediný český seriál, který mě baví tím, že si dělá srandu z české kultury a hlavně sám ze sebe. Absurdní vtipy, zatím to má grády, počkám si, kam se to bude dál vyvíjet. Zatím opravdu překvapení. Čekal jsem jen trapnosti a ono to tak špatné není. :)

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Nedá mi to a přidám si k tomu, co říkal Mr. Apache. Proč se tu tak často objevuje názor, že je to sitcom pro metalisty? Vždyť takový "absolutní metalista", jakým Ozzák je, prostě neexistuje. Aby zbožňoval Brutus, Citron, Metallicu, Kiss a Cannibal Corpse? Jinak seriál stále těžce v pohodě, ale tenhle argument mi trochu uniká..

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama