Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

lamps 

všechny recenze uživatele

Jedna fajn naháněčka, moc fajn kozy Alexandry Daddario a neúnosná hromada scénáristického odpadu a retardace. Má to spád a chvílemi i atmosféru, ale ve srovnání s geniálním originálem se to nechytá ani jako záměrně přiblblý fanmade product pro dnešní mládež (jo, kéž by záměrně). Chci depresivní a minimalistické pokračování, které vtáhne kladné postavy do nepolevujícího víru odporné atmosféry morální i fyzické dekadence, ne tenhle umírněný blábol... 30% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Černovlasá blbka si nepřečte dopis, blb, její přítel, se pokusí prorazit pancéřovanou bránu. Temné dědictví nakonec přinese štěstí jen dědičce. Žádný zázrak, ale místy ucházející gore, kopka mrtvol a kožená tvář potěší. Jen mi uniklo, co se stalo se synem starosty. Proč digitální oheň? Digitální gore? Kamera slušná, hudba standardní. Na jedno podívání dostačující oddechovka. ()

Reklama

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Kde já jsem to jenom viděl? Ahaa, že mě to netrklo, nejspíš ve všech těch Texaských masakrech předtím. Pořád je tu ten pán s pilou, co se stydí za svůj uhrovatý obličej, k tomu pár teenegarů sloužících jako hračky krvavým nenasytům a nesmí chybět ani dav tupců z místního zapadákova (ten černošský policajt se mi jevil jako největší z nich). Když už tenhle film nepotěšil mne tak snad udělal radost aspoň sousedům, není totiž nad pořádný zvuk motorovky ve čtyři ráno : ) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Zapomenu-li, že existuje (původní) film z roku 1974 a porovnám "TMMP 3D" pouze s "TMMP" a "TMMP: Počátek"... ugh, má vůbec cenu to dokončovat? Leatherface převrací auta ze střech na boky, hází pilou jako by byla z polystyrénu, slyší přes její řev "hej!" na sedmdesát metrů, ale hlavní hrdinku na deset už ne. Krvavé stopy táhnoucí se přes celý pozemek až do sklepení domu vypadají jako z deseti lidí (nikoli ze dvou), hlavy a ruce jsou na první pohled umělé. Řadím se spíše mezi fanoušky chainsaw-remaků (obecně přitom remaky nemusím), ale musím se přiznat, že u tohohle nudného, fraškoidního paskvilu jsem - se seznamem nesmyslů položeném v klíně - usnula. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No jo, další moderní horor. Tentokrát na velmi vděčné téma. Nicméně šli tvůrci po nevyšlapané cestičce a já jsem za to rád. Vymysleli si zcela nový příběh. Je ovšem převeliká škoda, že prakticky od samého začátku přesně víte, jakým směrem se bude děj ubírat a jak nakonec všechno skončí. Poté už se těšíte pouze na samotné vraždičky, které nejsou z nejdelikátnějších. Přesto film disponuje několika pěknými momenty. Jestli vás zajímá, zda se i v tomto filmu všichni chovají jako retardovaní kkti, nebo se tak chová pouze hlavní hrdina, který na to má právo, neboť má na retardaci papíry, tak vás musím zklamat, ale i tady se skutečně všichni chovají jako naprostí dementi. I tady člověk zahlédne několik nesmyslných řešení daných situací, které se rozhodně nedají připsat pouze strachu ze smrti. Milovníkům hororů nemám strach film doporučit. Těm se bude jistě líbit. Ostatní však touto cestou musím varovat. Kromě domácích kutilů, kteří se zde dovědí, co všechno lze motorovou pilou řezat a jak je to snadné, si mnoho diváků nové poznatky, ba ani kdovíjaký divácký zážitek neodnese. 3* ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Alexandra Daddario v interview povedala, že nechcela povedať vetu „Do your thing, cuz!“ (v dabingu: "Dělej, co umíš, bratránku!"), pretože sa jej to zdalo príliš hlúpe. Potom jej producent ale povedal, že celý film má byť hlúpy, takže to nakoniec povedala. (Arsenal83)
  • Jedna zo skutočných piesní Treya Songza je počuť v pozadí, keď jeho postava hrá biliard. (Arsenal83)

Reklama

Reklama