Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 3

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (424)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jako většina lidí si z prvního dílu pamatuji jen kostru a příliš mi to nechybělo. Co musím rozhodně pochválit je obsazení, které pozbylo jednu nezavřenou pusinku a ačkoliv z dvojice Bryce Dallas Howard a Jessica Chastain mám raději dračici z Jurského světa, Emily Blunt potěšila velice, ale vlastně neměla moc co dokazovat a co hrát. Neohrožený Chris Hemsworth utvořil celkem pohodovou partu s trpaslíky a občas hodil nějaký vtípek nebo úšklebek sobě vlastní, ale dál to byla vesměs nuda s podle mě navíc nechtěný sequel s ne úplně rozmyšlenou cílovkou, který už nevydělá tolik jako "jednička." Vidět jsem to chtěl a nic extra jsem nečekal, takže jsem vlastně dostal přesně co jsem čekal + pár dobře namířených gagů...5/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu, proc se dela pokracovani k ctyri roky starymu filmu, kterej nemel zadnej vyraznejsi uspech a jehoz pribeh je vlastne uzavrenej. Vzniknul tak divnej prequelosequel, kterej stoji jeste vic za prd nez prvni dil. Prequelovej rozjezd dava nadeji, ze by se mohlo dit alespon neco trochu zajimavyho, ale to by nesmelo po chvili nasledovat "o x let pozdeji" aby se dost humpolacky preskocily udalosti prvniho dilu a zaclo se rozvijet scenaristicky naprosto stupidni pokracovani prvniho dilu, kde sice zustava hlavni lovec, ale doplnujou ho jen dva trpaslici a dve trpaslice. Obcas sice zafunguje nejakej for, akcni sceny nejsou uplne nejhorsi a nejaka ta krev taky ukapne, ale celkove to pusobi proste rezijne desne nezvladnute a scenaristicky naprosto stupidne, ani nemluve o dosti rozvleklym tempu. Fakt nechapu, jak se podarilo tvurcum presvedcit k ucinkovani takovou spoustu super hercu, ktery se sice snazej, ale nemaj co hrat. Ne ze by me to vylozene nasralo, spis mi to bylo ukradeny, ale vic nez lepsi 2* to fakt neda. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu filmu výrazné zlepšení, tzn. místo totálně přeplácaného wtf nesmyslu je tady genericky působící povrchní fantasy, na kterou člověk po pěti minutách zapomene. Nicméně nevím, jestli jsem v nějaké sentimentální náladě nebo co, ale docela se mi líbily ty stylizované obrazy, ve kterých dominovaly kontrasty bílé, stříbrné a zlaté, a později i s přídavkem černé. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Uf. Ani si nespomínam, kedy som naposledy v kine tak túžobne čakal, kedy to skončí. Po nepodarku V srdci mora si poleno Hemsworth pripisuje ďalší pokus o najnudnejší film roka. Varilo sa z riadne odstátej vody. Otravný príbeh, otravná réžia, otravní herci. Akcie málo, vtipy nefungujú a hutná atmosféra "jednotky" tu nie je ani náznakom, miestami to vyzerá ako trochu drahší televízny film (pol filmu rozprávajú, ako niekam pôjde nejaká armáda a nakoniec sa tam mláti asi tucet blbcov v jednej dekorácii). Keby to bol aspoň zábavný akčný trikový výplach ako napr. Bohovia Egypta, ale namiesto toho sa to tvári ako psychologická dráma, pričom vývoj postáv prebieha pomocou rozprávača zvratmi typu "she couldn´t rise a child, so she rise an army!" (hahaha, wtf?!). ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když má režisér románek s hvězdou původního filmu, a ty pak musíš narychlo přepsat scénař sequelu, protože je studio oba vyhodilo? Tohle generické a sterilní dílo. Původně jsem si ani neuvědomil, že tam nějak chybí Sněhurka, a že nekoukám znovu na stejnej film, ale na nějakou PG-13 verzi Frozen. Stejně jako o jediném dalším díle režiséra Cedrica Nicolas-Troyana můžu říct - viděl jsem ho. Ale už další týden nemám páru, co se ve filmu dělo a pamatuju si jen, že to byla poměrně nuda. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Po tom, čo sa podarilo hackerom vniknúť do emailovej pošty spoločnosti Sony a zverejniť množstvo mailov, vyšlo najavo, že Charlize Theron (Ravenna) má dostať za zopakovanie svojej úlohy oveľa menej ako herec z predošlého dielu Chris Hemsworth (lovec Eric). Herečka preto odmietla v pokračovaní účinkovať, kým nedostane toľko ako Hemsworth. Universal napokon súhlasil a obom hercom vyplatil zhodne niečo cez 10 miliónov amerických dolárov. (beso74)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama