Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 2

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (424)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Sněhurka a Lovec, rozhodně nebyla žádná hitparáda, ale přesto se jednalo o slušnou fantasy, která dokázala pobavit. O to více mě překvapilo, jak špatné je toto pokračování, které působí lacině a prakticky v žádném ohledu nefunguje. Nebýt pár známých jmen, film by se v kině ani neobjevil. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako prvý diel a nie je to tým, že tu nehrá Kirsten Snehulienka Stewart. Hemsworth je stále fajn, prequelová linka dobrá, ale druhé naháňanie za dobrodružstvom a pred zloduchmi už tak neťahá. Emily Blunt je síce pekná, ale oproti Charlize nevýrazná. Viac menej je to slabšia verzia prvého dielu, ale The Huntsman ma aj svetlé stránky a akcie, vizuál, vypráva, kostýmy, či hudba sa opäť podarili. Obľúbený soundtrack: The Huntsman, The Children Arrive, Ravenna's Embrace. 75% - 4* ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu už si nic nepamatuju, ale asi mě moc nebavil, když jsem mu dal jenom 1* Tohle po pravdě taky žádná hitparáda nebyla, ale byl jsem na tom zadarmo navíc z přibývajícím věkem jsem asi tolerantnější k těmhle nablblým fantasy jednohubkám. Navíc tu byla docela fajn Jessica Chastain občas nějaký ty souboje který byli slušně fyzický a kontaktní akorát je kazil takovej divnej střih vizuál standartní. Nic super, ale mám dobrou náladu z kina se mi utéct nechtělo, tak dám slušný hodnocení, ale znova to už vidět nemusím.60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tři sexy rašple dovádějí s mladším jinochem, ale bez asistence Sněhurky. Sex ve čtyřech je účelovější, Sněhurku není nutné brát na swingers párty. No jo, kde byla ale ta slibovaná válka? Čtyři dobře placení herci si mezi sebou rozdělili role, na příliš akční manévry nespoléhejte. Čekejte film, v němž se strojí úklady v příbuzenstvu, hodné hrdinky neumírají, je to pohádkově romantické a celé je to velkolepě technicky vystavěné. Jenže film selhává ve střihu, spousta scén nedává dostatečnou smysluplnost, a ve scénáři, jenž je ledabyle nahozený. Divák se bude dost často ptát, proč se právě některá z postav zachovala tak prapodivně, v ději zeje hned několik nepřehlédnutelných logických děr, které jsou rušivé. Na Cedric-Nicolas Troyanovi je dost znát jeho režijní nezkušenost. V minulosti dělal jen pomocného režiséra, film se tedy příliš režijně nezaskví. Akční scény jsou hodně na jistotu, chybí nosné režijní nápady. A můžete si i zatipovat, kam se poděla Sněhurka. Její fyzická přítomnost chybí. Herečky jsou šikovné, v nejlepších letech zdatně rozkuřují pánské osazenstvo, zkrátka na co neměl režisér, to vynahradí Charlize Theron, Emily Blunt a Jessica Chastain. Ve výsledku se jedná o hodně nastavované pokračování, které si nevybralo dobrého režiséra. Naprosto nekreativní typ režiséra. Precizní je snímek v oblasti kostýmů, výpravy a zvuku. Ovšem slibovalo se až moc. Takové herecké obsazení by si zasloužilo rozhodně kvalitněji zpracovaný film. Kdy jindy bude mít režisér možnost natočit v podstatě porno ve fantasy kulisách. Nesvléct ani jednu z přítomných hereček, to naštve. Ale ani ne, tohle pokračování je vesměs nedodělané v hlavních filmových profesích. Atraktivní ženské obsazení to jen spasilo. V jiných ohledech film fungoval podstatně hůře. Pokračování se nemělo točit. Anebo mělo být tvůrčím způsobem lépe vystavěné. Solidní audiovizuální zážitek. Nic víc. 7/10 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctové zpracování, které je minimálně o dvě hvězdy horší, než jeho předchůdce. Ta lehkost, která se mi na prvním Lovci tak líbila je nenávratně pryč a zbyl jen chabý pokus vzkřísit něco, z čeho jsem měl obavy už podle ukázek. Zase jsem měl pravdu! Hlavně postava Emilly Blunt byla hodně špatná a vlastně i zbytečná. Jestli budu ještě někdy další pokračování, budu se dlouho rozmýšlet, protože tohle byl hodně slabý odvárek. Tak za tři mínus. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (powda)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama