Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Petr59 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal o trochu lepší, ale stejně mě to přišlo jako výborný horor. Způsob vražd byl poměrně originální, místami skutečně napínavé a i já jsem zadržoval dech. Herecké výkony byly také úžasné. Mělo to svůj obrovský psychologický příběh. Film tedy tak trochu popisuje šikanu, méněcenost a následky dlouholeté méněcenosti, která poškodí psychiku šikanovaného. Určité nedostatky film měl, ale na čtyry hvězdičky má. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá válendýnko... Lehnout si na válendu, zívnout a usnout... Tak asi největší pointa nakonec byla v tom, že nám naše nová Nova promítla tuhle vyvařenou vyvražďovačku právě na Valentýna. No a to je asi tak celý... - - - P.S. Ještě bych málem zapoměl na opět fakabrózní šašský dablink - např. ta doslova masová scéna odchodu z večírku po výpadku el. proudu, kdy místo švitoření davu slyšíte kuňkání dvou tří hlasů v celém záběru - to je fuckt hotový >novácký< zážitek... :-( - - - - - (Poprvé viděno 14.2.2009 na tv Nova, komentář zde jako mnohý - 15.2.2009) ()

Reklama

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je přesně ten typ "horrorů", který prostě nesnáším!! Absolutní nuda, debilní scénář, vykozený playmates vedou debilní nudný rozhovory ... Nic jinýho se ve filmu neděje, jo vlastně teď jsem si vzpomněl, že se občas tak jednou za 15 minut objeví vrah v masce a černým obleku a během pár vteřin některou tu vykozenou krávu zabije. Veškerý záběry jsou však mimo kameru a gore = 0 (tím myslím NULA ...). zarytý fanda opravdových světových horrorů pak usíná nudou nebo kleje, na co že si to počkal do pozdních hodin nebo půjčil v dvd půjčovně... Občas přemýšlí, kdo by vlastně mohl být ten vrah, ale pak se většinou zamyslí tak hluboce, že nekouká na film, ale do blba ... "Do blba" jde pak celý tento naprosto nepovedený, trapný a ubohý slasher, který snad chtěl nějak reagovat na geniální Mihalkův My Bloody Valentine z roku 1981 ... A když jsem tomuto starému a cenzory zničenému malému kultu dal tradiční 3 *, kolik asi dám tomuto ? ... Nebetyčná blbina, která si hraje na horror... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Cudná, gore prostá vyvražďovačka, která má větší starost o body count než logiku. Pokud nemáte chuť nějak zásadně drásat svoji nervovou soustavu, dal by se snímek snad i doporučit, protože jiný než odpočinkový režim jeho tvůrce netrápí. To že se Deniska neobjevila tak, jak ji pánbů stvořil je samozřejmě unfair, nakonec ale patří až mezi poslední oběti, takže skvostnou tvářičku si člověk užije. Navíc je její postava dráždivě bitchy, což na mne ve výsledném hodnocení zapůsobilo jako výrazný plusový bod. II Scénář: Donna Powers, Wayne Powers, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts (adaptace stejnojmenného románu Toma Savage). Hudba: Don Davis. 60% ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

To průměrné hodnocení moc nechápu. I když se nejedná o žádný áčkový film, svou atmosféru má. Především mu nelze upřít do dllllooooouuuuuuhhhéééééé čekání na to, až se něco stane. A vy pořád tajíte dech. A ono se nic neděje. A pak to najednou přijde. Tohle jsem aspoň pociťoval já. Námět je sice několikrát obehraný, ale tady se zase schovává za nešťastným dospíváním ve škole a za nešťastnou láskou. I když Vřískot je Vřískot, tohle aspoň mělo nějaký smysl. Hlavně v dnešní době moderní techniky se pachatel může schovat za cokoliv. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)
  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)

Reklama

Reklama