Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelný biják!! Jsem z něho totálně odvařený a perplex. Žraločí povodeň se přelije přes pláže Santa Monicy do ulic L.A., kde poté dochází k nemilosrdným žraločím pogromům na lidi. Bezpečno ale není ani v Beverly Hills, protože žraloci vylétají jako torpéda z odvodňovacích kanálů, proskakují okny do domů a rejdí zběsile z pokoje do pokoje! Naštěstí je však na místě párek drsných surfařských týpků s baseballkou a jedna pěkná mexikánská buchta, co to zatraceně dobře umí s brokárnou... Jenže pak začnou žraloci padat i z oblohy a prokousávat se střechami do automobilů, no a to už přestává být legrace. Nebo vlastně to teprve začíná být legrace! Sharknado sice není tak extrémně deviantně zábavné jako geniální Birdemic (1 i 2), ale zato je mnohem sofistikovanější a rafinovanější! Protože zatímco u Birdemicu kromě úplných mimoňů musí každý soudný člověk záhy pochopit, že se jedná o vypečený anarchisticko-dadaistický žert, u Sharknada už je to kapánek těžší, aspoň zpočátku. Ale po akci s motorovkou před hangárem a posléze ve žralokovi už je snad vše jasné i těm méně chápavým... (Ehm, vlastně není, když tak čtu některé zdejší komentáře...) Každopádně Sharknado je asi dosud nejlepší kousek od společnoti Asylum. Jo a titulní poppunkový song od skupiny Quint je docela chytlavý. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Film mi byl doporučen se slovy, že je to hrozná hovadina. Nicméně, proč se nepřesvědčit, že?! Tak jsem na to koukl. Pustil jsem si to samozřejmě večer, abych se hrozně bál. A že bylo čeho! Digitální žraloci mají potenciál vyděsit i toho nejvášnivějšího hororového fandu. Ďábelské efekty si dovolím úplně opomenout, protože nikdo na světě si nemohl určitě myslet, že by za něco stály. Možná tedy člověka občas lehce rozhodí, že zničená budova vypadá nějak a asi za 27 vteřin úplně jinak. Či další podobné "maličkosti". Proč bych se snažil vší silou nacpat do filmu efekty, které zcela evidentně udělat nezvládnu. Dost si mi líbila třeba scénka s jedoucím autem, které zcela evidentně stálo a byla na něj lita voda. Okna byla samozřejmě absolutně zamlžená, aby někdo náhodou nenabral podezření na něco, co bylo stejně zřejmé - tedy to, že auto stálo. Takových taškařic je snímek plný. Absolutním filmařským vrcholem snímku je závěr, ve kterém hlavní borec neudělá nic menšího, že pozorujíc žraloka, u kterého asi minutu vidí kam letí, v poslední vteřině tedy nastartuje na brnk motorovou pilu a dvoumetrovým skokem mu skočí do tlamy. Člověka asi nepřekvapí, že to samozřejmě frajer přežije, ale asi jen málokdo by čekal, že ze žraloka vyleze i jedna slečna, kterou žralok sežral dříve. Samozřejmě živá a zdravá. Městem v tu dobu poletovaly stovky tisíc žraloků. Tomu se říká náhoda! Opravdu, dlouho jsem neviděl tak krásný, strašidelný a napínavý horor a určitě si nenechám ujít pokračování! ()

Reklama

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byl celý film tak zatraceně epický jako poslední půl hodina, tak je to kult všech kultů a jdu to všem nacpat do hlav. Nicméně bohužel to téměř celou hodinu nefunguje a je to jen nuda a pak podle mne Asylum neplní svůj účel. Jasně, je tam žralok v bazénu, odpadní rouře, obýváku. Ale dobře...asi si jen připravovali půdu pro závěrečných 20 minut, protože ty jsou tak maximálně monstrózní! Těžko těžko hodnotit. První hodina za odpad!, protože je nudná nuda, zbytek za odpad!, protože je to nejlepší závěrečná bitva a epické finále, jaké jste kdy viděli. Safra, mohl jsem to k smrti milovat, kéž by tempo drželo celý film. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Konečně jednou hype nelhal. Epická koulervoucnost Sharknada nezná mezí a nezastaví se před ničím. Je to samozřejmě hyperdebilní, laciná sračka, ale vůbec to není nuda. Žraloci jsou naprosto všude a to nejen v hospodě, na silnici, a obýváku, ale i zubama šplhají po laně, nebo z tornáda útočí na vrtulníky. Jenže narazí na chlapáckýho Stevea z Beverly Hills a ten je zabíjí motorovkou v jedné a brokovkou v druhé ruce. Popřípadě je sestřeluje bouchačkou na jednu ránu z asi 300 metrů. Co ale předvádí na konci, z toho by uznale pokývali hlavou i Bruce Cambell, či Reggie Bannister. Prdel je, že i ostatní postavy jsou vtipný, třeba hospodskej vejpitka, co mlátí žraloky barovou židlí. Nebo sexy barmanka, která jede po Steveovi, ale spokojí se s jeho synem. No prostě něco takovýho tu nebylo od dob House of the Dead. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, vzhledem k hodnocení, že dám buď za pět, nebo odpad, ale nakonec se moje filmová nálada ustálila přesně mezi. Hodně ujetá a někdy i dost zábavná broskvovina o tom, že když přijde tornádo, mohou padat z nebe třeba i žraloci. S odkazy na některé jiné filmy a Ianem v hlavní roli, vrchního zabijáka, nemůže být moje dnešní hodnocení vůbec nižší. Nářez! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)
  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama