Reklama

Reklama

Rick a Morty

(seriál)
  • USA Rick and Morty
Trailer
USA, (2013–2024), 28 h 57 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Chris Parnell, Sarah Chalke, Jess Harnell, Phil Hendrie, Maurice LaMarche, Echo Kellum, Gary Anthony Williams, Rob Paulsen, David Cross, B. Harrison Smith (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(79)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer. (TV Prima)

(více)

Recenze (394)

ČR 

všechny recenze uživatele

1. série 65%..Nevím z čeho tady mají všichni orgasmus, pár výborných vtipů a odkazů, jinak nic zvláštního. Kam se ti dva hrabou na Randyho Marshe. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Nenahradí mi to futuramu (chýba mi ten seriál), no je to príjemná náplasť na ranu, ktorá mi po zrušení tohto seriálu ostala. V ďalších dieloch však až moc veľká podoba s futuramou. ()

PandyStraty 

všechny recenze uživatele

Improvizačný humor, násilie, ťažké témy a paródia na modernú spoločnosť. K tom svojská animácia, zábavný soundtrack, 6 vtipov za minútu... Geniálny a vždy geniálne pod parou Rick, mladý bojazlivý Morty a jeho totálne nudná rodina... Mindfucky na každom rohu... TOP seriál... Asi si ho hneď znova pozriem... ()

Brodequin 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je rickdiculously good. Ze začátku jsem se bál, ale teď se nemohu odtrhnout. Hlavně se mi líbí některé zápletky, které jsou fakt dobře promyšlené a často vás dějově překvapí. Výborné hlavní postavy, které jsou i dobře namluvené. Paráda. Snad si to udrží kvalitu na věky věků. :-) ()

Johnysman 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu, která je plná roztodivných TV a filmových počinů v oblasti animované tvorby, je to tenhle seriál prostě bomba. Je to nový dech, humoristicky smardlavá parodická bomba, která se svým neotřelým pojetím a vedením děje naprosto uzemňuje. ()

Mikolkator 

všechny recenze uživatele

Jednen z najlepších seriálov. Každá časť je niečim výnimočná a plná detailov, ktoré si pri prvom zhliadnutí nevšimnete. Pickle Rick!!! 100% ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Tomuhle dílu jsem nějak nepřišel na chuť. Rick a Morty mi přijdou strašně přeplácaní, jakoby autoři potřebovali nacpat hlášku do každé vteřiny. Ve výsledku pak některé skvosty ani nemají šanci patřičně vyniknout. ()

FialovaMaska 

všechny recenze uživatele

V seriálu Rick a Morty vystupuje postava dědečka Ricka, který zasvěcuje vnuka Mortyho do tajů omniverza, ve kterém žijí. Mnoho lekcí ale neprobíhá tak, jak byste si představovali. Spočívá v popírání smyslu všech hodnot, které Morty vyznává....Výborná satira a komedie, skrývající pod blýskavým povrchem kosmický horor, což je žánr, pro který je charakteristická (aspoň dle mého úsudku) bázeň z vlastní bezvýznamnosti v rámci vesmírné nekonečnosti. Hrdinovým klíčem k poznání této traumatizující skutečnosti je většinou nesnesitelná a odporná zkušenost, popírající zákonitosti paradigmat, ve kterých se do té doby hrdina (většinou vědec) pohyboval. A takový je i Rick a Morty. Plus nějaké ty fart joky. K porovnání rozepíšu v bodech Harmonovu strukturu každé epizody (všimni si podobnosti s Campbellovým monomýtem): 1. Postava je ve své komfortní zóně 2. Něco jí chybí, něco chce 3. Podstoupí proto výpravu do neznámé situace 4. Adaptuje se na neznámou situaci 5. Získá, pro co přišla 6. Zaplatí za to vysokou cenu 7. Postava se vrací do komfortní zóny 8. Postava je poznamenána dobrodružstvím, je jiná než na začátku. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Je pravda, e jsem to neviděl popořadě, ale jen namátkově pár dílu z nevím které serie. A nepřijde mi to dobrý. Postrádá to lidský smysl pro humor jako mají Simpsonovi a je to dějově naprosto o ničem. Pravděpodobně nejsem ten správný divák a je potřeba sednout na správnou vlnu, nicméně mě se to skutečně nepodařilo. ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Samotný koncept se mi líbí a Rick je dobře navrženej....jenže já se zatim za 5 dílů zasmál tak jednou dvakrát...nápady jsou fajn, jenže celý mi to přijde nějak bez jiskry, bez náboje, bez něčeho, co by se mi dostalo pod kůži. ()

vandamator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inteligentní humor střídá ten záchodový tak dokonale jak to jenom jde. Jeden z nejlepších animovaných seriálu co jsem měl možnost vidět. Takový novodobý south park s méně černým humorem ale zato větší nápaditostí a špičkovým zpracováním. I love it. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Geniální. Rick Sanchez dává skutečný obraz vědci, který je ve filmografii růžově zobrazován jako milý a přátelský Dr. Emmet Brown. Takový obraz je zcela mylný a z postavy Ricka sálá zanedbaná hygiena, slabá sociální inteligence a náklonnost k návykovým látkám. To vše je servírováno v seriálu, který neskutečně baví, hláškuje a sám se rozvíjí. ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

21.09.2020

V poněkud komornějším duchu byly letos rozdávány prestižní televizní ceny Emmy. Kvůli opatřením nedošlo tentokrát na živé publikum a moderátor Jimmy Kimmel se tak s většinou nominovaných bavil pouze… (více)

Reklama

Reklama