Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (176)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Po Daredevilovi nejlepší záležitost z tohodle vesmíru. 8 dílů uteče jak voda, nenudil jsem se ani sekundu, Daredevil s Jessicou rozhodně vládnou, Iron Fist je místy svým chováním na facku a Elektra je úžasná. Souboje tentokrát nejsou jenom ve tmě, což beru jako plus a choreogfaficky jsou na tom slušně, určitě lépe než v nedávném Iron Fistovi. Akce mohlo být trošku více, ale jinak nemám žádné výhrady. Teď už jen čekat na Punishera. 80% ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Už v Iron Fist strácala tajuplná organizácia zvaná Ruka na hrozivej tajuplnosti a presvedčivosti, tu z nej dokázali behom rekordne krátkeho času urobiť to najkatastrofálnejšie fungujúce spoločenstvo, aké si len dokážete predstaviť. A okrem toho? Nuž, ako píše Martin45 v tunajšom obsahu "Ide o príbeh štyroch samotárov, ktorí si uvedomia, že môžu byť silnejší, keď sa spoja dohromady"... hej, je to presne také blbé, ako to znie. Scenáristov asi bili, aby zo seba niečo, hocičo a za každú cenu vypučili... (Ešte, že je ďalším v poradí Punisher, inak s tým celým po tejto hovadine končím!) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie som sklamaný, ale myslím, že to mohlo byť aj lepšie. Bez znalosti predošlých seriálov do tohto ani nechodte, pretože každá postava pokračuje vo svojom príbehu a zhodou okolností sa všetci stretnú s rovnaký problémom, respektíve zaporakom, proti ktorému spoja svoje sily. Daredevil je znovu najlepší a najzaujímavejší, nestratí sa ani Jessica Jones ale Luke Cage a Iron Fist sa hodia hlavne iba ako vedľajšie úlohy. Možno preto ma Luke Cage a Iron Fist bavil viac tu ako v samotnom seriáli. Akcia ujde, je na čo pozerať, súhra hrdinov baví, ale bolo jej málo podla mňa, alebo nebola správne vyvážená lebo niektoré scény nudili a až priveľa sa kecalo. Každopádne stretko 4 hrdinov pokope bavilo a zaujalo, ale kvalitu akú ma samotný Daredevil nečakajte. 80% - 4* ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku slibné nabalování a vrstvení děje, ale konec seriálu byl předvídatelný a ta zbytečná senzace na závěr seriálu mi přišla směšná. Čtveřice hlavních hrdinů je dobře ztvárněna, naopak Sigourney Weaver ztvárnila asi nejzbytečnější roli ve své kariéře, strašně zaměnitelná postava, kterou si při psaní této recenze už ani nepamatuju. Jako přechod mezi 2. a 3. sérií Daredevila ale velice doporučuji zkouknout právě i The Defenders. Škoda toho (pro mě) ne moc dobrého konce. A snad se té bandy, pojmenované podle části lidského těla, už navždy zbavíme. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

První sezóna Daredevila byla slušná (ta druhá už bohužel povážlivě skřípala), Luke Cage a Jessica Jones taky celkem fajn, Iron Fist mě pro nezájem kompletně minul a vzhledem k tomu, že ta Železná Pěst šaškuje i tady, dávám po téhle mdlé minisérii Defenderům vale. Není to ale nic překvapivého, tyhle týmovky jsou většinou jen sbírkou naleštěných obchodních značek servírovaných pod jednou ulepenou frančízou (viz Avengers, Justice League a podobné voloviny), tedy nic, z čeho bych si vyloženě sedal na zadek. Chci zase sólovku s Daredevilem, ve které mu Kingpin sevře koule tak, že z toho ten slepý právník bude mluvit fistulí, případně s Bullseyem, který mu odkrouhne Karen, Elektru i toho tlustýho sidekicka… to by teprve byla podívaná dle mého gusta. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Původně se v seriálu měl objevit i Punisher, ale vzhledem k průtahům při natáčení to nebylo možné. (UncleMorty)
  • Týmové seskupení Defenders během let často měnilo své členy, ale poprvé se objevilo v roce 1971 v komiksovém sešitu "Marvel Feature #1". V tomto vydání byli členy i superhrdinové jako Doctor Strange nebo Hulk. (Bube1)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama