Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 3
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Recenze uživatele Najt k tomuto seriálu (6)

12 opic (2015) 

Tak poslední série je oproti prvni a druhé opravdu mazec a každá dalsi série je lepší a lepší. Ta poslední byla mozna na 2 díly opravdu vynikající a ze seriálu se stal celem slušnej masterpiece. Škoda, že už to skončilo.. ()

Čečensko (2015) (S01E07) 

Toto byla zatím asi nejzajímavější episoda, která sebou nesla tižené emoce. Jaká si časová smyčka kde jsme byli svědky konce a teprve potom jsme se dozvěděli co k němu vedlo. Každopádně tohle vypadá na velice povedený a zajímavý seriál. Jelikož první série je nejhůře hodnocena a nejvíce kritizovaná a považovaná za nejhorší a i přes to mě docela baví, tak jsem zvedav co se vyklube dál. Ale věřím, že z toho bude další vynikající seriál i přes to, že nemá moc dobře hodnocení. To je ovšem ovlivněné první serkou, která se údajně moc nepovedla a diváci na seriál zanevřeli, ostatní co vydrželi tak právě potom dostali porci slušné kvality. A jelikož mě tyhle teoretizace s časem a realitou, posuny v čase a ještě tématika apokalypsy a viru bavej, tak to vypadá na další topovej seriál ()

Série 2 (2016) (S02) 

2 serie sebyla spatna do pulky ale od 2 pulky se to rozjelo a je to neskutečná masaz a posledni 2 díly, tak to byl opravdu zatím top z celeho seriálu. ()

Prolitá krev (2016) (S02E12) 

Jedna z nejlepšich a nejšílenějších episod. Konečně víme jak to mezi hlavní dvojicí ve skutečnosti je, i když jsme to tušili, ale přes jejich poslední neshody to vypadalo spíš na válečný stav. A skupinka směřující do titánu dostala na frak. Tohle se nějak moc začíná zamotávat a jsem zvědav jakým směrem budeme dále směřovat. ()

Ještě minutu (2018) (S04E09) 

Druhá půlka poslední série je opravdu neskutečně luxusní. V porovnani s začátkem je to opravdu posun v před. ()

Začátek 2/2 (2018) (S04E11) 

Luxusni zakončení, kde se vše vysvětlilo... ()

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama