Reklama

Reklama

Místo zločinu Ostrava

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu Ostrava
Česko, 2020, 12 h 34 min (Minutáž: 54–62 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Pavla Beretová, Stanislav Majer, Karel Dobrý, Pavel Kříž, Štěpán Kozub, Lukáš Melník, Bořek Slezáček, Marek Taclík, Tomáš Bambušek, Roman Vojtek, Nela Boudová, Filip Čapka, Barbora Horčičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Hlavními postavami seriálu je dvojice zdánlivě velmi odlišných kriminalistů – Ema (Pavla Beretová) a Honza (Stanislav Majer). Ona je přímočará, racionální a soutěživá, on je výbušný, náladový a bere si vše osobně. Ema se rozhodne zúčastnit výběrového řízení na šéfa mordparty a k velkému údivu svých budoucích kolegů výběrové řízení vyhraje. Jediný vážný kandidát Honza je totiž vyšetřován za postřelení pachatele. Obtížná role matky a práce v oddělení vražd Emě připraví těžký začátek. Honza je jedním z těch, kteří novou šéfovou berou od začátku s rezervou. Nevadí mu, že ho přeskočil někdo jiný, ale že je to někdo, kdo na tu práci podle něj nemá. Během dalších případů se z nich stane dvojice, která se profesionálně doplňuje a postupně v sobě nachází dokonce možná víc než kolegiální náklonnost... Jednotlivé díly jsou inspirovány případy, které policie vyšetřovala na Ostravsku v průběhu několika uplynulých let. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele fafejt001 k tomuto seriálu (8)

Místo zločinu Ostrava (2020) 

Škoda , že zde není vice ostravských herců.  Zase hodně pražáků . Skoro žádný ostravský dialekt.  To je základní chyba tohoto seriálu.  Jinak Beretová a  Majer dost dobrý. Ale i tak slabé * * . Poslední díl měl spád, leč to je zoufale málo. ()

Kilometr pod zemí (2020) (E02) 

TAK je to horší než první díl . Chápu , že Beretová a Kozub potřebují vějdělek a tak hrají i v dalším seriálu , tohoto typu , s tím nemluvnětem . Kdyby hráli jen v tomhle , tak by to bylo , zřejmě lepší . No , ale vejdělek muššííí bejt . A proto mi to moc nevyhovuje . Jinak dějově o krádeži kabelů a beznaději v tomto regionu . Za mne slabšíí . Takže * a půl hvězdy . Mám obavy co bude ve třetím díle . Zatím zklamáánííííí . ()

Tichošlápek (2020) (E03) 

Ani třetí díl mne moc napřesvědčil . Mrtvý muž v úvodu a zmizení lichváře s manželkou je poněkud spletitý začátek . Do toho ta dcerka a pak chlapi v hospodě u karet . No nález těl v garáži , celkem překvapení , jakož i pistole v betonu před domem . Jako snaha se cení , ale pořád to je nějaké divné . Asi mi tam vadí ta Beretová , Majer , včetně Kříže - ten je tam fakt omylem . No lepší to už asi nebude . ()

Smrt v Tunisu (2020) (E04) 

ZATÍM nejhorší díl. Opravdu slepenec . A mohl to být jeden z nejlepších dílů. Jo a někteří herci hrají snad nyní ve všem. Zlaté První oddělení. Tenhle seriál s Ostravou je dost podprůměrný. A tohle režíruje Hřebejk??? Těžko k uvěření. ()

17 vteřin (2020) (E06) 

ŘÍKAL jsem si , tak to se rozjede . Bude akce , auta , honička , napětí , spolupráce obou zemí a tak nějak se bude na co dívat . . ALE bylo to nakonec , všechno trochu jinak . Bylo trochu dosti trapné , když češky hovoří polsky a moc jim to nejde . Mohlo být více záběru jak z Českého tak i polského Těšína . Z Českého Těšína jen most a polského , pouze náměstí . Dále Jandák se svou čím dáááál širšíííí figurou dostal malou roli , ovšem , že kdysi hrával zřejmě už zapomněl . Rovněž rychlý konec , byl poněkud podivný . Další slabý díl a do konce celého seriálu , to lepší už nebude . Tak snad časem . ()

Rituál (2020) (E07) 

ALE jooo. Vlasáková a Nárožnej to trochu zvedli . Tuž dobre , kurde . ()

Ohrožení (2020) (E08) 

Jeden šulin lepší než druhý . S tím záchodem , jak tam ten jeden šulin sra..., teda prováděl potřebu , to si mohli odpustit . Jinak tento díl se celkem dal shlédnout . A ta manželka od toho sra..c.í ho ... šulina , byla přirozená ve své roli . Rovněž facan z obou stran ,,ferdovi " , tedy šulinovi číslo dvě , dobrý nápad . No mufík také dobré . Jak říkám , tento díl celkem dobrý . ()

Kubelíkův případ (2020) (E09) 

KARLOVA STUDÁNKA má své kouzlo . Škoda , že z ní neukázali trochu více . Zasloužila by si to . Zápletka poněkud kouzelná už nebyla . Jednoduché schéma a Kříž , včetně fyzioterapeutky , vyšetřují případ . I Kozub přispěl svou trochou do mlýna . CHyběla mi Beretka aj Majer . Příště už to roztočí zase oni . Tak to by mohlo stát za to . Doufááám . ()

Reklama

Reklama