Reklama

Reklama

Místo zločinu Ostrava

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu Ostrava
Česko, 2020, 12 h 34 min (Minutáž: 54–62 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Pavla Beretová, Stanislav Majer, Karel Dobrý, Pavel Kříž, Štěpán Kozub, Lukáš Melník, Bořek Slezáček, Marek Taclík, Tomáš Bambušek, Roman Vojtek, Nela Boudová, Filip Čapka, Barbora Horčičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Hlavními postavami seriálu je dvojice zdánlivě velmi odlišných kriminalistů – Ema (Pavla Beretová) a Honza (Stanislav Majer). Ona je přímočará, racionální a soutěživá, on je výbušný, náladový a bere si vše osobně. Ema se rozhodne zúčastnit výběrového řízení na šéfa mordparty a k velkému údivu svých budoucích kolegů výběrové řízení vyhraje. Jediný vážný kandidát Honza je totiž vyšetřován za postřelení pachatele. Obtížná role matky a práce v oddělení vražd Emě připraví těžký začátek. Honza je jedním z těch, kteří novou šéfovou berou od začátku s rezervou. Nevadí mu, že ho přeskočil někdo jiný, ale že je to někdo, kdo na tu práci podle něj nemá. Během dalších případů se z nich stane dvojice, která se profesionálně doplňuje a postupně v sobě nachází dokonce možná víc než kolegiální náklonnost... Jednotlivé díly jsou inspirovány případy, které policie vyšetřovala na Ostravsku v průběhu několika uplynulých let. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (13)

Krásné světlo (2020) (E01) 

Paráda další Policejní parta 1. Oddělení na obzoru... Tak uvidím jak to bude pokračovat, ale rozjezd je fajny... Tak první díl se točí okolo dětské pornografie, pedofilů, celkem slušný děj i námět... ()

Kilometr pod zemí (2020) (E02) 

Slušná epizoda a super lokace... Ať žije krádež kabelů z dolu a následné prodeje ve sběrně 😢😢 smutné, ale bohužel realita a pěkné svinstvo... Jinak drsný konec, ale co ta blbka čekala?! ()

Tichošlápek (2020) (E03) 

Njn šéfka na to nemá a kdo ví proč je tam kde je... 🤔🤔 Njn ať žije bývalí celnik... "měl jsem na to právo..." Jinak super díl ()

Smrt v Tunisu (2020) (E04) 

Nebylo to tak zlé jak se zdá... I rozuzlení bylo uvěřitelné a smysluplné... Ten únos holčičky no raději přejdu protože nepatří k seriálu 😀😀😀 ()

Pro nic za nic (2020) (E05) 

Hodně drsná realita kvůli které se vraždí tak "lehce"... No, ale takto to bohužel chodí ()

17 vteřin (2020) (E06) 

Zhrzená, rozmazlená blbka co zastřelí policajta v utajení když jí odmítne... No co dodat již klišé... Jinak slušný díl ()

Rituál (2020) (E07) 

Super díl a je vtipný, že vědma nepředpověděla svojí smrt 😃😃😃 ()

Ohrožení (2020) (E08) 

Boha jeho to byli potomci to se musí nechat... 😃 😃 😃 Ale i takových jsou plné věznice a hřbitovy... Ať žije Mufík 🥰🥰🥰 ()

Kubelíkův případ (2020) (E09) 

Rozhodně 5 hvězd za herce Kříže a Hanáka... "zabila jsem ho protože si to zasloužil..." 😀😀 Njn zhrzená žena je velký problém 🤔🤔 Jinak ty lázně jsou opravdu nádherné 🥰 ()

Kyselina (2020) (E10) 

Debilní mamánek co nerozchodil rozchod a myslí si, když jí polije kyselinou tak se k němu vrátí 😀😀😀 A ta jeho matka je případ sám pro sebe... Jeden z nejlepších dílů... ()

Všechny barvy léta (2020) (E11) 

Slušný díl se zajímavým rozuzlením... Jinak Ostrava musí být fakt pěkná a ty bývalé pece stojí určitě za zhlédnutí... ()

Konec tiskaře (2020) (E12) 

Slušný díl i námět... Vypočítává svině co jde přes mrtvoly... Njn když ve staré babě bouchnou saze tak se vymalováno... Jo jo vězení jsou plné blbců... Tak holt to je... 😅😅😅😅 ()

Krvavý olej (2020) (E13) 

Na konec seriálu to nejlepší..!? No nejsem si jist... Tak konec se ukázal jako pálení do vlastních řad... Njn ať žijí zkorumpovaní policisté... 😀😀😀 ()

Reklama

Reklama