foto

Petr Nárožný

  • nar. 14.4.1938 (80 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (21)

  • Dvojníci (2016)

    - Natáčení filmu se odehrávalo v letních měsících za tropických teplot, kdy všichni ze štábu a i někteří herci chodili velmi vyletněni. Pouze k mafiánskému bossovi Vytloukalovi (Petr Nárožný) a Bobanovi (Jan Filipenský) byli kostýmní návrháři zcela neúprosní. První jmenovaný byl nucen po celou dobu filmu oblékat sako z průmyslové imitace exotických usní a druhý dokonce těžké polní vojenské boty a těžkou koženou bundu „křivák“ o těsných jeansech ani nemluvě. Vše samozřejmě v černé barvě. Při natáčení v Litoměřicích na náměstí v plném poledním žáru prý panovalo tak pekelné vedro, že oběma hercům bylo zakázáno v záběru svěsit ruce dolů, protože jim z rukávů vytékaly čůrky potu. Oba herci svorně přiznávají, že to sice nebylo jednoduché, ale že jim více než odměnou byl krásný pohled na vyletněné půvabné kolegyně ze štábu a samozřejmě dobrý pocit z dobře odvedené řehole. (Fuego)

  • Hospoda (TV seriál) (1996)

    - V první sérii existuje jeden díl, ke kterému byl napsaný scénář, ale nikdy se nerealizoval. Tvůrci našli absolutního dvojníka tehdejšího prezidenta Václava Havla a napadlo je natočit jeden díl o něm. Vše se mělo točit okolo toho, že prezident příjde s ochrankou do hospody na pivo zrovna ve chvíli, kdy tam sedí dva čerstvě propuštění vězni, kteří se s Havlem znají ještě z doby jeho pobytu za mřížemi. Začnou ho prosti, aby udělil milost jejich kamarádovi, který má ještě dva roky sedět. Mezi přemlouváním si prezident stěžuje, že ho jeho fuknce nebaví a nejradši by se vrátil k přikulování. Milost nakonec napíše na účtenku vypůjčenou od Duška (Petr Nárožný). Díl byl v natáčecím plánu, ale prezident Havel mezi tím těžce onemocněl a vedení Novy se nezdálo vhodné pustit díl do výroby. (cundak)

  • Hospoda (TV seriál) (1996)

    - Jen v opravdu výjimečných záběrech si lze všimnou cedulky nade dveřmi do kuchyně s motem "pil - umřel, nepil - umřel taky". Příkladem je poslední epizoda "pes" a scéna, kdy hospodský (Petr Nárožný) vysvětluje u stolu štamgastům, že právě on má nárok na odměnu za nalezení psa. (Thommy91)

  • Hospoda - Učedník (S01E18) (epizoda) (1996)

    - Jde o jedinou epizodu, ve které se neobjevuje Petr Nárožný (Jarda Dušek), jelikož produkce zjistila, že v době natáčení této epizody nebude mít Petr Nárožný čas, a tak se Hospoda pro tuto epizodu musela obejít bez hostinského. (6thSun)

  • Byl jednou jeden polda (1995)

    - O rolu poručíka Hrubca mali záujem Miroslav Táborský a Václav Vydra, ale nakoniec ju dostal Jaroslav Sypal, ktorý už mal zaplatenú dovolenku do Chorvátska, ktorú následne zrušil. Režisér mal pôvodne predstavu, že do rolí dôstojníkov obsadí starších hercov, napríklad Petra Nárožného. (Raccoon.city)

  • Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál) (1993)

    - Arabela (Miroslava Šafránková) v seriálu pouští svým synům Karlu a Hyacintovi (Petr Nárožný a Pavel Zedníček) pohádku Tři oříšky pro Popelku (1973), kde si Popelku zahrála její slavnější sestra Libuše Šafránková, které role Arabely shodou okolností dvakrát utekla. (ryccoly)

  • Šakalí léta (1993)

    - Místo Josefa Abrháma měl původně hrát roli Prokopa Petr Nárožný. (Zdroj: kniha Český biják). (M.B)

  • Šakalí léta (1993)

    - Do role príslušníka SNB Prokopa chcel režisér pôvodne obsadiť Petra Nárožného. Tiež režisérovi odmietli spoluprácu kameramani Jan Velický, Jaroslav Brabec aj Miroslav Ondříček(Zdroj: instinkt.tyden.cz) (Raccoon.city)

  • Já nejsem já (1985)

    - Vzhľadom k tomu, že Oldřich Kaiser (Oskar Majer) s Petrom Nárožným (Kamil Záruba) hrali časť filmu jeden druhého, asi pol roka pred natáčaním sa začali pravidelne stretávať, aby sa lepšie spoznali. Nikdy predtým sa spolu nestretli. Schádzali sa v kaviarni, kde si Kaiser objednával fľašu bieleho vína a Nárožný popíjal čaj. Stali sa dokonca terčom posmechu kolegov, že spolu chodia na rande a trávia viac času ako so svojimi vlastnými rodinami. (Raccoon.city)

  • O chytrém Honzovi (TV film) (1985)

    - V chalupě rodičů Honzy (Petr Nárožný) mají televizi, ve které běží závody Formule 1. (M.B)

  • O chytrém Honzovi (TV film) (1985)

    - Jiřina Bohdalová a Josef Somr hrají rodiče Petru Nárožnému, který je jen o 7 let mladší než jeho pohádková matka a o 4 roky mladší než jeho pohádkový otec. (M.B)

  • Vesničko má středisková (1985)

    - Postava Pávka (Marián Labuda st.) byla původně psána pro Petra Nárožného, avšak režisér si prosadil právě slovenského herce. (ForGump)

  • Vlak dětství a naděje (TV seriál) (1985)

    - Původně byl do role Josefa Pumplměho obsazen Petr Nárožný, avšak Helena Růžičková režiséra přesvědčila, že Stanislav Zindulka bude lepší volbou. [Zdroj: Cinema] (kenny.h)

  • Rozpuštěný a vypuštěný (1984)

    - Josef Abrhám odmietol nosiť topánky, ktoré boli zvnútra označené menom Petr Nárožný, ktorý mal hrať pôvodne jeho rolu. Kúpil si topánky za vlastné peniaze, ktoré po filme predal jednému komparzistovi za plnú cenu. (Raccoon.city)

  • S čerty nejsou žerty (1984)

    - Počas prvej natáčanej scény, kde kaprál v podaní Petra Nárožného omylom odtrhol dvierka od koča, mala Monika Pelcová (Adélka) čo robiť, aby nevyprskla smiechom. Síce sa jej trochu triasli ramená, ale ustála to a záber nebolo treba opakovať. (Raccoon.city)

  • S čerty nejsou žerty (1984)

    - Mlýn, ve kterém bydlel Petr Máchal (Vladimír Dlouhý) najdeme v obci Střehom nedaleko města Sobotka a pochází ze začátku 16. století. Výcvik vojáků se natáčel na statku v pražských Jinonicích. Schody, které vedly do pekla a některé další záběry, se natáčely na skalním hradě Sloup. Místo, kde si kaprál (Petr Nárožný) zlomil šavli, najdeme u zříceniny hradu Rotštejn v Klokočských skalách u Turnova. Princezna Adélka (Monika Pelcová) zpívala Petrovi u okna žaláře na hradě Kost, kde se filmovaly i scény z hradní kuchyně. (Stocki)

  • Vrchní, prchni! (1980)

    - Zdeněk Svěrák psal původně scénář pro režiséra Jiřího Menzela s tím, že hlavní úlohu bude hrát Petr Nárožný. (Olík)

  • Jen ho nechte, ať se bojí (1977)

    - Mašinku, ve které jezdí Petr Nárožný, natírali černým pivem, aby měla větší lesk. [Zdroj: Robert Rohál, Vítek Chadima - České zpívající filmy] (M.B)

  • Zítra vstanu a opařím se čajem (1977)

    - Když se Jan Bureš (Petr Kostka) probouzí na smetišti a nastupuje k řidiči (Petr Nárožný) do kamionu, požádá ho, jestli si může zatelefonovat. V tu chvíli je záběr na telefon systému AMR, který se v době natáčení zatím pouze testoval. Systém AMR (Automatizovaný Městský Radiotelefon) vyvinula firma TESLA v polovině sedmdesátých let minulého století. Tato síť sloužila původně hlavně pro komunikaci pracovníků Spojů a později i vysokých státních úředníků. Síť byla vypnuta v roce 1999. (PaulxH)

  • Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974)

    - Petr Nárožný uvedl, že před natáčenim scény na stupních vítězů společensky unavený herec František Husák usnul. Toho využil Josef Hlinomaz k zesměšneni politika Gustáva Husáka provoláváním do megafonu, aby se všichni kolemjdoucí šli podívat na opilého Husáka. (Redyx1)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2018 Policejní historky
2017 Tabule modrá jako nebe (amatérský film) - vyp.
2016 Dvojníci
Strašidla
2014 Piknik (TV film)
Princezna a písař (TV film)
2013 Čtyřlístek ve službách krále
2012 Láska je láska
Líbáš jako ďábel
Probudím se včera
2011 Autopohádky
Dušičky seniorov (TV film)
Léda (divadelní záznam)
Saxána a Lexikon kouzel
2010 Dešťová víla
2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
Peklo s princeznou
2008 Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
2007 V hlavní roli (TV film)
2006 Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
2005 Eden - Zlatá karta (TV film)
Maska a tvář (divadelní záznam)
Restaurace U Prince (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Návrat do pouště (divadelní záznam)
2002 Útěk do Budína
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
Tři Fuové
2000 Heda Gablerová (divadelní záznam)
1999 Kašpárkovy rolničky (TV film)
1998 Atentát na ministra financí (TV film)
O modrém ptáčku (TV film)
Vše pro firmu (TV film)
1997 Princezna za tři koruny (TV film)
Čarodějné námluvy (TV film)
1996 Bohatství slečny Kronkiové (TV film)
Koncert
Kouzelný měšec
1995 Bubáci pro všední den (TV film)
Den, kdy unesli papeže (TV film)
Kulihrášek a zakletá princezna (TV film)
Malostranské humoresky
Omyl děda Vševěda (TV film)
Poslední slovo (TV film)
Usmívej se, lásko má (TV film)
1994 Hrnec
Marie Růžička (TV film)
Tři Alberti a slečna Matylda (TV film)
1993 Hotýlek v srdci Evropy
Jedna kočka za druhou
Nesmrtelná teta
Svatba upírů
Zvláštní schopnosti (TV film)
1991 Honorární konzul (TV film)
Kosmická čarodějnice v Čeboni (TV film)
Láska zlatnice Leonetty (TV film)
Případy pana Janíka (TV film)
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
Princezna Slonbidlo (TV film)
Zvonokosy (TV film)
1989 Na dvoře je kůň, šéfe (TV film)
O chlapečkovi, který se stal kredencí
O princi, který měl smůlu (TV film)
Stačí stisknout (TV film)
Strašidlo cantervillské (TV film)
V tomhle zámku straší, šéfe! (TV film)
Útěk ze seriálu (TV film)
1988 Experiment profesora Rousse (TV film)
Jen ty a já (TV film)
Milionová láska (TV film)
Podivuhodný večer se slečnami (TV film)
Románek se vším možným (TV film)
1987 Arabesky (TV film)
Ať přiletí čáp, královno! (TV film)
Honza a tajemná Hastroška (TV film)
Jak chameleon ke štěstí přišel
Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko (TV film)
Muž s maskou (TV film)
O princezně na klíček (TV film)
Ohnivé ženy mezi námi (TV film)
Poslední leč Alfonse Karáska (TV film)
Rizikové pracoviště (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)
Mandarinkový pokoj (TV film)
Můj obchod se psy (TV film)
Nám se to stát nemůže (TV film)
Osudy dobrého vojáka Švejka
Pohádka bez konce (TV film) - vyp.
Velká sýrová loupež
Česáč (TV film)
Španělská paradentóza (TV film)
1985 Já nejsem já
Mach a Šebestová k tabuli!
O chytrém Honzovi (TV film)
Princezny nejsou vždycky na vdávání (TV film)
Žáku Kašíku, nežeň se! (TV film)
1984 Bandité (TV film)
Lucie, postrach ulice
S čerty nejsou žerty
Tabákový kapitán (TV film)
Šéfe, jdeme na to! (TV film)
Šéfe, vrať se! (TV film)
1983 ...a zase ta Lucie!
Havran v panelovém domě
Hejtman z Kopníku (divadelní záznam)
Hráči (divadelní záznam)
Prkýnkové želvy (TV film)
Společnost s ručením omezeným (TV film)
1982 Doktorská pohádka (TV film)
Hlavní výhra (TV film)
Jak to bylo s hastrmanem?
Lék (TV film)
Taneček přes dvě pekla (TV film)
Ze staré drogerie (TV film)
Šéfe, to je věc! (TV film)
1981 Buldoci a třešně
Herečka (TV film)
Knedlíky (TV film)
Loutka, přítel člověka
Neberte nám princeznu (TV film)
Netopýr (TV film)
Pytláci
V podstatě jsme normální
Začalo to karafiátem (TV film)
1980 Blázni, vodníci a podvodníci
Hrdina se nebojí (TV film)
Mít tak holku na hlídání (TV film)
Nenechte se rušit! (TV film)
Něco je ve vzduchu
Panenka (TV film)
Paruka (TV film)
Pohádka z šafránové louky (TV film)
Ten svetr si nesvlíkej
Změna napětí (TV film)
1979 Dívka světových parametrů (TV film)
Hezký štědrý večer (TV film)
Lustr (TV film)
Láďo, ty jsi princezna! (TV film)
Nebožtíci na bále (TV film)
Pan Vok odchází
Silvestr svobodného pána (TV film)
Trafika (TV film)
1978 Decentní večer (divadelní záznam)
Jak dostat tatínka do polepšovny (TV film)
Kačenka a Zlatovlásek (TV film)
Oh, Shetlandy
Plotýnky na tři dny (TV film)
Poplach v oblacích
1977 Což takhle dát si špenát
Honza málem králem
Jen ho nechte, ať se bojí
Když kluci drží basu (TV film)
Koncert pro mantinely (TV film)
Pan Tau: Lov na slona (TV film)
Pan Tau: Poplach v oblacích (TV film)
Román mourovatého kocoura
Talíře nad Velkým Malíkovem
Zítra vstanu a opařím se čajem
„Já to tedy beru, šéfe...!“
1976 Dveře (TV film)
Hra o jablko
Parta hic
Sedm pater pro tisíc přání (TV film)
Zítra to roztočíme, drahoušku...!
„Marečku, podejte mi pero!“
1975 Anna, sestra Jany
Páni kluci
Romance za korunu
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje!

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Osamělý mrtvý muž – 2. část (E02)
Osamělý mrtvý muž – 1. část (E01)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2015 Stopy života (TV seriál)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Maruška (E02)
2005 Eden (TV seriál)
Zlatá karta (E01)
Mach a Šebestová na cestách (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Duch modrého pokoje (S01E07)
Drámo (S01E05)
Pojišťovna štěstí (TV seriál)
Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2001 Pučálkovic Amina (TV seriál)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
To jsem z toho jelen (TV seriál)
Neúplné zatmění slunce (E06)
Poprava českých pánů (E05)
Od čerta k ďáblu (E04)
další epizody (6)
1999 Mach a Šebestová na prázdninách (TV seriál)
1997 Hospoda (TV seriál)
Pes (S02E26)
Veselka (S02E25)
Kukátko (S02E24)
další epizody (26)
1996 Bubu a Filip (TV seriál)
Draculův švagr (TV seriál)
Hospoda (TV seriál)
Schůze (S01E26)
Dlužník (S01E25)
Bomba (S01E24)
další epizody (25)
Žofka ředitelkou zoo (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
další epizody (6)
Laskavý divák promine (TV seriál)
Na hřbitově roste kvítí (E01)
O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Výpověď (E12)
Špatné zprávy (E11)
další epizody (12)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Pan děkan mění názor (E26)
Rumburak kontra Fantomas (E25)
Výlet někam jinam (E24)
další epizody (21)
Strašidla a spol. (TV seriál)
1991 Území bílých králů (TV seriál)
Dopadení (E07)
Nový les (E06)
Výlet (E05)
další epizody (7)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Slavné jméno (E12)
Útěk (E11)
Pestrý život jedné kočky (TV seriál)
Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Silvestr (E05)
Žofka a spol (TV seriál)
Strom pohádek (TV seriál)
O třech synech (E06)
1987 Hugo z hor (TV seriál)
Kamarádi, uličníci a medvídek Chlup (TV seriál)
1986 Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
O krásných nožkách Anduly Bláhové (E01)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1984 Bambinot (TV seriál)
Příjemná ztráta (E06)
Osudný zločin (E05)
Katastrofální omyl (E04)
další epizody (6)
Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Sanitka (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (11)
Slané pohádky (TV seriál)
1983 Létající Čestmír (TV seriál)
Poslední květina (E06)
Rodina na větvi (E05)
Velký vezír (E04)
další epizody (6)
Mach a Šebestová (TV seriál)
Ukradené sluchátko (E13)
Jak Mach a Šebestová hlídali dítě (E12)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Pašeráci (E07)
Karneval (E06)
Poplach (E05)
další epizody (4)
Dynastie Nováků (TV seriál)
Mach a Šebestová (TV seriál)
Páni tvorstva (E10)
1981 Cvalda Olda (TV seriál)
Škola za školou (TV seriál)
Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Oponentura (S02E05)
Mach a Šebestová (TV seriál)
Oběť pro kamaráda (E11)
1980 Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
Mach a Šebestová (TV seriál)
Policejní pes (E09)
Vzorné chování (E08)
1979 Mach a Šebestová (TV seriál)
Piráti (E07)
Přírodní zákony (E06)
1978 Mach a Šebestová (TV seriál)
Zoologická zahrada (E05)
Kropáček má angínu (E04)
1977 Mach a Šebestová (TV seriál)
Člověk neandrtálský (E03)
Školní výlet (E02)
1976 Mach a Šebestová (TV seriál)
O utrženém sluchátku (E01)
1969 Pan Tau (TV seriál)

Dokumentární

2017 Ladislav Mrkvička (TV film)
2016 Třeboňská nocturna 2016 (TV film)
2015 Tajemství Luďka Soboty (TV film)
2014 Magický Činoherní klub (TV seriál)
2011 Ahoj, Marie! (koncert)
Bohdalka je NAŠE (TV film)
Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Luděk Sobota (S03E03)
2010 Komici na jedničku (TV seriál)
2009 Králové (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Květa Fialová (S01E12)
Petr Nárožný (S01E01)
Příběhy slavných (TV seriál)
Tak to byl Zahajda (S10E03)
2007 Příběhy slavných (TV seriál)
Promovaní chalupáři (S08E07)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Bobka (S02E01)
13. komnata Květy Fialové (S01E24)
Ladislav Smoček (TV film)
2005 Kouzlo Afriky (TV seriál)
Příběhy slavných (TV seriál)
Divoká krev Jiřího Císlera (S06E12)
2004 Zpráva z Černé díry
2003 Markýz Gero - postrach slezského lidu (TV film)
Pokračování příště (TV seriál)
2002 Krajina domova (TV film)
2001 Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (TV film)
Příběhy slavných (TV seriál)
Ztracený hlas (S02E03)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Oči Petra Čepka (S01E13)
1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
1994 Bylo nás pět a padesát (TV film)
1991 Ciao, Italia!
1990 Pod stejným nebem
1988 Večírek (TV film)

TV pořady

2014 Všechno nejlepší (TV pořad)
2013 60 pečetí (TV pořad)
2012 Díky, Marie! (TV pořad)
2011 Sportu zdar! (TV pořad) - a.z.
Všechno nejlepší (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)
Slavná hudební čísla (TV pořad) - a.z.
2009 Karneval na Barrandově (TV pořad)
Kniha mého srdce (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2006 Hitparáda televizní zábavy (TV pořad)
To nejlepší z televizního humoru (TV pořad)
2005 Večerníček má narozeniny (TV pořad)
Žáci "pedagoga" Šimka (TV pořad)
2004 10 let s vámi (TV pořad)
Jednou v roce na Vánoce (TV pořad)
Na mušce (TV pořad)
Tak mi tedy řekněte (TV pořad) - a.z.
Tak se ukaž, Silvestře (TV pořad)
Řekněte mi, kdo to je (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
2001 Tisíc růží pro Jiřinu (TV pořad)
2000 Hogo Fogo (TV pořad)
Krásný ztráty (TV pořad)
První pomoc (TV pořad)
1999 Abeceda zdraví (TV pořad)
Věšák (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal (TV pořad)
Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1995 Šoubyznys (TV pořad) - a.z.
1994 Ptákoviny (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
1988 Veselé příhody z natáčení (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
Zajíc v pytli (TV pořad)
1985 Videostop (TV pořad)
1981 V divadélku pod věží (TV pořad)
1980 Než se zvedne opona (TV pořad)
Studio Kamarád (TV pořad)
1979 Ring volný (TV pořad)
1977 Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí (TV pořad)
1974 Enyky Benyky (TV pořad)
Silvestr je za dveřmi (TV pořad)
1973 Miloslav Šimek & Petr Nárožný & Luděk Sobota: Nejslavnější scénky (TV pořad)
Ze Soboty na Šimka (TV pořad)
Zpívá Karel Gott (TV pořad)
1971 Půlhodinka s Rangers - Pouze pro Plavce (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 To nejlepší z Rangers-Plavců 1967-1973 I. (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace