Reklama

Reklama

Meg 2: Příkop

  • USA Meg 2: The Trench (více)
Trailer 1

Připravte se na dokonalý adrenalin ve filmu Meg 2: Příkop, doslova nadživotní jízda, která trhák z roku 2018 posouvá do ještě větších výšek a ještě větších hloubek s několika obřími Megy a mnohem víc! Ponořte se do neprobádaných vod s Jasonem Stathamem a světovou akční ikonou Wu Jingem, kteří vedou odvážný výzkumný tým na průzkumný ponor do nejhlubších hlubin oceánu. Jejich plavba se zvrtne v chaos, když jejich misi ohrozí zlovolná těžební operace a donutí je svádět vysoce riskantní boj o přežití. Naši hrdinové se musí postavit proti kolosálním Megům a neúprosným drancovačům životního prostředí a v pulzujícím závodě s časem předejít, přelstít a přeplout své nemilosrdné predátory. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (335)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času překvapivě zábavná blbina. Dvojka je už ale bohužel jenom blbina, na které je hodně vidět, že vznikla primárně za čínské peníze. Za ty sice vznikl i první díl, ale na něm to není tolik znát a dvojka se mnohem víc přibližuje specifickým nárokům asijského obecenstva. Místo jednoho žraloka jich je tu tak hned několik (a jeden větší než druhý) a k tomu je tu ještě obří chobotnice a něco jako dinosauři a logika tu dostává na pr*el asi tak 3x víc než v prvním filmu. Třetí hvězdu dávám za to, že sem se párkrát dost slušně zasmál, jen to asi nebylo na místech kde to tvůrci zamýšleli. Odlehčenost sice k těmhle MEGa béčkům patří, ale ne vždy to funguje ve prospěch filmu a to je přesně tenhle případ...50% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jason Statham se opět vrhá vstříc megalodonům. Bohužel už u toho není krásná Bingbing Li, tvůrci její postavu bez vysvětlení zabili. Každopádně opět je to hezká podmořská podívaná, ze začátku hodně napínavá. Jason Statham v roli drsňáka je prostě fajn. Avšak ve druhé polovině filmu už je to takové trochu béčkovější, hlavně když se děj přesune na ostrov. Některé věci jsou už opravdu přehnané a těžko uvěřitelné. Celkově je ale film pořád dobrá zábava, i když o něco horší než první díl. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Bez akéhokoľvek prikrášľovania môžem povedať, že "Meg II: The Trench" je rozhodne slabším filmom oproti pôvodnému a navyše až vo svojej druhej polovici sa dočkáme toho, čo ten film mal reálne byť celú dobu. Najhoršia vec, ktorú môže film tohto typu urobiť je to, že sa začne brať príliš vážne a postaví na tom celú svoju atmosféru. To nie je zrovna najlepšie riešenie, nakoľko tento koncept by mal byť dokopy len bezduchou zábavnou akciou s obrovskými žralokmi a úžasným Jasonom Stathamom. Keby ten film bol dokopy len tým, išlo by to oveľa lepšie. V druhej polke sa to našťastie celkom vytiahne, no treba priznať, že to už je celkom neskoro. Minimálne na to, aby som povedal, že ide o celkovo dobrý film. Navyše vieme presne ako to celé dopadne a so všetkým dokopy viete odhadnúť kto prežije aj kto zomrie a podobne. Sienna Guillory je ale miestami celkom vtipná a tiež je tu ešte zopár scénok, čo stálo za to. Vo výsledku to ale stačí na priemerný filmový zážitok, ktorý si môžete kľudne odpustiť. Hodnotenie: C+ ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl děs a hrůza! Kdyby se ve filmu hlavní role neujal Statham, mohlo se tohle zařadit mezi další díla z filmového studia Asylum. Jako co to bylo? Fakticky utrpení tohle dokoukat. Nechápejte mě špatně. Už jednička nepatřila mezi bůhvíjak promyšlená díla, ale alespoň jsem při sledování nekrvácel ze všech tělesných otvorů. Takových nelogičností a blbostí na jednom místě, to jsem dlouho neviděl. Už první polovina odehrávající se v 7,5km hloubce zkoušela mou trpělivost (musel jsem se hlasitě smát...fakticky chci ten matroš, který se na place prodával...to musel být silný přípravek). Samotná akce velice zle nasnímaná, z těch střihů mě bolela hlava, člověk nic neviděl. A i to CGI za moc nestálo....Člověk alespoň mohl doufat v to, že se to celkově zlepší při přesunu příběhu na pláž. Ale ne...Ono se to ještě obrátilo k horšímu :D Závěr s likvidací krakatice a trojice obřích megů tomu dala pomyslnou korunku. Nebýt tam Statham, dám snad odpad. Za mě dávám 2,5/10 ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ak by mal Ben Wheatley zelenú na natočenie R-kového krváku v dĺžke 90 minút, v ktorom by sa zameral buď na akčnú trilerovú líniu alebo bizarné boje na štýl Sharknada, Meg 2 mohol byť skutočne slušnou zábavou. Miesto toho sme však dostali nevýrazný mišmaš, ktorý nedokázal nikdy zatlačiť poriadne na pílu a všetky dobré scény nakoniec zabil infantilným humorom. Aj z toho dôvodu udeľujem druhej časti Meg iba priemerných 5/10. Viac v recenzii. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Steve Alten o filme povedal: "Vždy som mal pocit, že toto je miliardová franšíza, len ju treba zrobiť správne. Ale ak to chcete urobiť správne, potrebujete správneho žraloka, správne obsadenie, správne naladenie. A Warner Bros. to maximálne zmákli. Producenti to zmákli." (Arsenal83)
  • Očekávalo se, že si herečka Bingbing Li zopakuje roli oceánoložky Suyin z prvního dílu, ale z neznámého důvodu herečka odstoupila – na konci roku 2021 (tedy zhruba 3 měsíce před začátkem natáčení tohoto filmu) se ovšem nechala slyšet, že na tom zdravotně není nejlépe, konkrétně zmiňovala nespavost a zvýšenou únavu. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (více)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama