Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si nádherný velký gauč, na něm posazené tři emancipované pičinky, které hážou gesta na kamery a hodinu zpovídají nudné hosty ve stylu "matka tří dětí". Pokec o hovně, kterému hrdě tleskají podplacené staré panny ve studiu. Tohle by nebavilo ani české menopauzové obecenstvo, natož jakoukoliv plodnou ženu v libovolné věkové skupině. 1,005% ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak bývá, některé díly byly dobré, některé ještě lepší a některé nestály za psí štěk. Ale ve směs se na to dalo koukat, objevovali se tu největší hvěždy jako Justin Bieber, Tom Selleck, Jeniffer Lopez, Jessica Alba, myslím, že trošku pozapomenutý Ted Danson nebo Patricia Richardson, známá u nás díky Kutilovi Timovi. Spoustu hvězd by jsme bez tohoto pořadu v současných pořadech, filmech, seriálech ani neviděli a je dobře, že tato talkshow šla i u nás. ()

Reklama

lake-lake

všechny recenze uživatele

mě hlavně baví tady ty komentáře typu "feministický odpad". když už, tak tohle je pánové (a dámy) "feminní" odpad a je to přesně to, co vás pánové na ženách tak fascinuje (jak jinak) a irituje (jak jinak) zároveň. je to ovšem hodně americké, hodně nakašírované, málo "skutečné", značně strnulé - zoufalá je hlavně ta pravá půlka z pohledu diváka, a do našeho kulturního (sic!) prostředí je to téměř nepřenosné ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, často to zní jako kvokání slepic v kurníku (převážně díky Sharon Osbourne), ale skutečností je, že je to realitě podobné víc než si je příjemné přiznat. Každá čistě dámská konverzace řešící “ženské záležitosti“ je svým způsobem o ničem (jak je zde někde v komentářích napsáno "je to mega sračka") a udělat z toho televizní pořad, chce hodně velkou odvahu nebo totální ztrátu soudnosti. Ovšem moje maličkost si pro tento pořad, navzdory výše zmíněnému, postupem času vytvořila určitou místy nepochopitelnou slabost. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Tvrdit, že rozebírání každodenních záležitostí z hlediska žen a matek nepatří do televize, mi přijde zpátečnické, krátkozraké a omezené. To, co však předvádějí moderátorky téhle show je většinu času opravdu k pláči, a jsem si jist, že nejednu rozumnou a inteligentní ženu (natožpak feministku) naštvaly podstatně víc, než pobavily nebo poučily. 15% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama