Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Sledovat tenhle pořad pravidelně nebo i jen celých 45 minut naplno, by asi moc nešlo. Jak už tu bylo napsáno, moderátorky si často protiřečí (přihodím taky jeden "příběh" - "Nesnáším, když někdo chodí do práce a mezi lidi nemocný, je to strašně sobecké, neprofesionální atd. Ale já taky chodím každou chvíli nemocná do práce," a pár vteřin na to mě dorazilo, že "My ale do práce přijít prostě musíme, nemůžeme si dovolit nepřijít." - jako že lidem s "normálnějším" povoláním se nic nestane, když nedorazí?!). No, zkrátka je vidět, že se moderátory pohybují v trochu nereálném světě. Na druhou stranu tohle by se jim asi vyčítat nemělo, zkrátka mají takovéhle povolání v určité zemi. Na odpad! to není, jsou mnohem horší pořady. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Tvrdit, že rozebírání každodenních záležitostí z hlediska žen a matek nepatří do televize, mi přijde zpátečnické, krátkozraké a omezené. To, co však předvádějí moderátorky téhle show je většinu času opravdu k pláči, a jsem si jist, že nejednu rozumnou a inteligentní ženu (natožpak feministku) naštvaly podstatně víc, než pobavily nebo poučily. 15% ()

Reklama

Beagle 

všechny recenze uživatele

Koukám, že The Talk tady má docela brutální hodnocení. Já bych tak kategorická nebyla, za a si myslím, že se ani tvůrci ani moderátorky nesnaží udělat z toho feministickou agitku (ať už si pod tím výrazem představíte cokoliv), za b se to nijak nevymyká podobným daytime talkshow (taková Kelly Ripa z Live with... je totéž v bledě modrém, o The View ani nemluvím) a za c Sara Gilbert do toho vnáší docela slušnou dávku inteligence, alternativy a tak trochu i osvěty (viz třeba návštěva její snoubenky Lindy Perry). Takže ne, není to výkvět televizní kultury, ale odpad tomu nedám, natolik mi to nevadí. P.S: Komentovat obsah (byť nablblé ) konverzace ano, nazývat mederátorky rákosnicí a ohánět se menopauzou NE. ()

Born2BeAlone odpad!

všechny recenze uživatele

Emancipace bez zábran. Zhlédnul jsem dva díly. V prvním přišel do studia Justin Bieber a celá epizoda se točila kolem zjišťování, která z věrných fanynek toho o svém idolu ví více (s hlavní odměnou v podobě růže od samotného JB) a tak jsem si myslel, že nemůže být hůře. Velká chyba lávky - hned v následující epizodě bylo ústřední téma menstruace a PMS syndrom "moderátorek" včetně takových parádních detailů, jako která z nich nutí svého muže kupovat vložky s křidélky a tampony. Já jsem skoro pro každou úchylárnu, ale tohle je fakt moc velká hlína. ()

Joye 

všechny recenze uživatele

Po prvním, druhém shlédnutí jsem to také považovala za odpad, ale pak jsem těm diskuzím přišla na chuť. Většina lidí si myslí, že tam jen 5 ženských mluví samé kraviny. Ale neuvědomí si, že po diskuzních drbech se řeší i vážné témata, kde vyjádří svůj i odborný názor. Je to asi moje ranní slabost, kdy mi ještě nefungují všechny smysl....HOLKY DO TOHO!!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama