Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

PKD 

všechny recenze uživatele

Není to uplně nejhorší díl, i když já sám ho považuji za nejslabší. No...pořád 100x lepší, než ty Zombieho zhovadilosti. Ale proč to píši...pro všechny zájemce doporučuji o 8min. delší tzv.producer´s cut, který je o dost jiný (neříkám nutně lepší, no určitě má o dost lepší ost, byť to ´´původní´´ není špatné), ale rozhodně je zajímavější a v posledku dává asi větší smysl, než tato brutální vyhulenina. ()

pand 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mě vůbec nezaujal. Byl takovej že žádná postava nedostala moc prostoru a všechny postavy mi byli ukradený. A to se mi nestalo v 1-2 Jamie Lee,Loomis.Ve 4-5 ta malá dívka, její sestra, Loomis. Ale v tomhle díle už ani ten Loomis mi nějak nesedl. Vraždičky byli nudné žádná vás nevyděcí. A snažit se do filmu naspat sektu a spojit to s Mikem by potřebovalo lepšího scénáristu. tenhle díl z původních asi prozatím nejhorší(3 nepočítám) ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Michael je z policajnej stanice spolu s Jamie unesený kultom tŕňa ku ktorému patrí ten záhadný muž z H5. Tu je donútený k znásilneniu Jamie a začiatok H6 sleduje príchod Michaelovho potomka na svet a jeho útek v Jamienom náručí. Michael sa opäť vydáva na svoju krvavú cestu... PRODUCERS CUT je príjemne atmosférický a zďaleka najmysterióznejší zo všetkých dielov s MM, tu však odsunutým do úzadia. Originálna KINOVERZIA má úplne iný záver - akčnejší, každá vražda je podaná oveľa ale oveľa drsnejšie a často krát aj úplne inak a v závere sa doslova strhne vyvražďovacie inferno, ale zároveň je celkove inak zostrihaná na úkor atmosféry a jej vyznenie pôsobí omnoho ale omnoho zmetenejšie. Napríklad vôbec nie je spomenuté že Dr. Loomis bol na plastike vďaka čomu už nemá žiadnu jazvu a to je len jedna z rady dôležitých drobností ktoré totálne degradovali snímok. Nie je preto vôbec prekvapujúce že táto línia tu končí. Predsa len MM členom nejakého kultu je samé o sebe riadne pritiahnuté za vlasy. Donald Pleasance tu viditeľne hrá na konci životných síl no predsa lepšie ako v H5 a nebiť kino verzii, ktorá patrí hlavne Michaelu Myersovi, tá producentská by mu bola zďaleka lepším pomníkom. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Je to jeho hra. A já tušim, kde ji chce hrát!" Tak samozřejmě, že doma, spíš jde o to jak. Michael se vrací do rodného Haddonfieldu, aby tohle městečko redukoval o dalších 10 mrtvých. Jenže bohužel... podobně jak blbě skončila pětka, stejně tak blbě začíná její pokračování, co odsouvá Myerse na druhou kolej a nepochopitelně se pitvá v druidském okultismu. Svou upištěnou neteř sice konečně rozseká žacím strojem, jenže za doprovodu kašovité mutace Carpenterova hudebního motivu to zkrátka nemá grády. A pozor, při závěrečné nakládačce vydává Michael bolestivé kňourání! P.S. tušim, že tohle je snad první Halloween, který se skutečně odehrává na podzim, nikoliv v létě. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento trápny film, nielen že degraduje Michaela Meyersa z hororovej ikony na námesačného magora, tento film hlavne neuveriteľne hanobí prácu, ktorú na sérii previedol Mr. Carpenter. Z atmosferického slasheru až ku konšpiračnej šaškárni, tak hlboko sme klesli. Tajomný muž v čiernom aj so svojim tajomstvom, mi na konci päťky prišiel ako dobrý nápad, rovnako ako konečná smrť doktora Loomisa; nečakal som, že ho oživia bez vysvetlenia, ani že celý jeden diel bude slúžiť iba ako odhalenie onoho záverečného twistu predošlej časti. Kto by takú blbosť čakal, že? Ešte aj tá trojka sa mi páčila viac a to šlo o regulérny odpad. Pri tej som sa aspoň bavil. 15% R.I.P. Donald Pleasence. Tentokrát bohužiaľ naozaj. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • V izbe Tommyho (Paul Rudd) visí na stene plagát gothic-rockovej kapely Sisters of Mercy. (BlackTom)
  • Scénář prošel jedenácti verzemi. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno