Reklama

Reklama

Krásný ztráty

(pořad)
Talk-show
Česko, 2000, 498x25 min

Kamera:

Martin Čech

Hudba:

Michal Prokop

Účinkují:

Michal Prokop (moderátor), Aňa Geislerová, Pavel Kuka, Tereza Brodská, Richard Krajčo, Dan Bárta, Květa Fialová, Vladimír Dlouhý, Vilma Cibulková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Už od února roku 2000 vítá každý týden Michal Prokop diváky České televize při sledování pořadu, jemuž název dala jeho dnes už dvacet let stará písnička V baru jménem Krásný ztráty s textem Pavla Šruta. V únoru toho roku byli prvními hosty Michala Prokopa politik Jan Ruml a modelka Jaroslava Rytychová. Spoluautorem celé koncepce pořadu je Jan Lacina, který je i spoluautorem scénářů, má na starosti výběr a kontakt s jednotlivými hosty, spolu s Michalem Prokopem dávají dohromady dvojice a spolu hledají spojovací nit mezi jednotlivými vybranými barovými „návštěvníky“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

patroklos odpad!

všechny recenze uživatele

Michal Prokop by se pořadům tohoto ražení neměl věnovat. Jako moderátor je ještě horší než zpěvák. Šťourat se ve věcech minulých nemá cenu, zvláště tímto způsobem, kdy se k němu chodí někteří lidé očišťovat od své minulosti, která úplně čistá není... Pokud se podíváte například na "Úsměvy", odejdete od televize s mnohem lepším pocitem... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"...V baru jménem Krásný ztráty mám i já svůj stůl. V baru jménem Krásný ztráty, buď tam přesně v půl. Pojď svůj obraz hledat, pojď mu koupit rám. V baru Krásný ztráty má bejt velkej flám. No tak pojď tam s námi, no tak pojď tam hned. Čekají tam známí. Už pár tisíc let..." Týmto krátkym úryvkom z piesne "Krásny ztráty", od dnes už neexistujúcej kapely Framus Five, zahajuje viac ako desať rokov spevák, rocker, skladateľ, textár, člen beatovej siene slávy, politik a moderátor Michal Prokop svoju talk-show, ktorá sa pravideľne vysiela vo verejnoprávnej Českej Televízii. ** ()

Reklama

VictorMartel 

všechny recenze uživatele

Ne úplně špatné díly pořadu: 28. 10. 2005: Václav Moravec — Petr Čtvrtníček; 11. 11. 2005: Miroslav Etzler — Tomáš Etzler; 17. 3. 2006: Martin Palouš — Dušan Třeštík; 9. 2. 2009: Martin Potůček — Robert Čásenský; 30. 3. 2009: Dana Drábová — Václav Cílek13. 9. 2010: Hana Scharffová — Petr Robejšek; 20. 9. 2010: Stanislav Komárek — Mojmír Hampl; 19. 5. 2011: Jiří Přibáň — Pavel Varvařovský; 8. 7. 2011: Vladimír Dlouhý — Michal Dlouhý; 30. 5. 2012: Ivan Bartoš — Krištof Kintera; 12. 9. 2012: Vladimír Remek — Radoslav Brzobohatý; 7. 11. 2012: Pavel Kosatík — Pavel Mandys (sice Kosatík, no ale…); 24. 1. 2013: Lenka Bradáčová — Jindřich Šídlo; 30. 5. 2013: Petra Hůlová — Antonín Jaroslav Liehm (slušná Hůlová); 20. 6. 2013: Milan Zelený — Jiří Rak; 30. 11. 2013: Matěj Hollan — Ondřej Kobza ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Michal Prokop je skvělý muzikant, jeho rozporuplná osobnost ovšem způsobuje, že ne všem je zcela sympatický. Krásný ztráty sice nedosahují úrovně Noci s Andělem, patří ale mezi vyvolené pořady, na které se hudebnímu fandovi vyplatí dívat. Je přeci příjemná změna slyšet, že se spolu lidé dovedou rozumně bavit. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Jedna z malá českých talk show, která oplývá určitou inteligencí a úrovní. Prokop vede hovory v dostatečném tempu a jeho otázky nebývají až tak bulvárního rázu. Úskalí podobných pořadů bývají často ve výběru hostí. Prokop dokazuje, že tomu tak vždy nemusí být a pečlivě voleným rozhovorem umí udžet kvalitu povídání na vysoké úrovni. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Řada rozhovorů byla vydána též knižně. První publikace vyšla v roce 2004, druhá o dva roky později v roce 2006. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)
  • V pražské Náprstkově ulici skutečně existuje bar Krásný ztráty. (contrastic)
  • V pořadu Českého rozhlasu „Stříbrný vítr“ Michal Prokop zmínil, že do pořadu Krásný ztráty byli pozvaní Miloš Forman a Zdeněk Svěrák, ale nikdy neměli čas. Zdeněk Svěrák v momentu, kdy už již pořad nevznikal, řekl Michalovi Prokopovi, že teď příjde. (TomasSlach)

Související novinky

Americký Oldboy

Americký Oldboy

16.04.2005

Juhokórejský temný thriller OLDBOY od uznávaného režiséra Chan-wook Parka, ktorý po svete pozbieral najrôznejšie prestížne ceny vrátane Veľkej ceny poroty v Cannes, bude mať (ako to už býva) … (více)

Reklama

Reklama