Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

ElChe 

všechny recenze uživatele

Naruto je anime s obrovským potenciálem, bohužel tvůrci anime se asi rozhodli, že pošlou celý příběh i s jeho postavami do kytek. Začátek Shippudenu byl poměrně slibný a navazoval na zdařilé dílo Naruto, co se ovšem začalo dít od Peinova vpádu do Konohy nemá snad obdoby. Tvůrci se neustále snaží "vylepšovat" původní historii o příšerné fillery, které snad nemají konce. Oproti manze, která je výborná si tedy anime stojí velmi špatně. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Už první Naruto byl úžasný, ale Shippuuden nastavil laťku ještě o úroveň víš. Není to žádná pohádka pro děti, jak si někteří omezení jedinci očividně myslí, jen proto že je to animované. Stačí mrknout na pár dílů a svět Naruta vás pohltí, tak jak se to stalo mě, a mnoha dalším lidem. Složité postavy, neskutečně spletitý a zajímavý příběh, výborná animace. Těchto pár ingrediencí skloubí opravdu hustý guláš kvalitní zábavy. Jediné, co bych seriálu vytknul, jsou fillery. 95%. ()

Reklama

J-kob 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního Naruta je to od začátku mnohem slabší, avšak stále pěkné anime. Jenže to platí pouze do přibližně první třetiny seriálu. Pak nastal velký pokles kvality a to ve všech směrech. Ale některé vynikající epizody (například Kakashi Gaiden) známku stále vynášely na velmi dobrých 7/10. Při psaní tohoto komentáře máme venku už 184 epizod a kvalita je opravdu mizerná, některé díly jsou doslova s.r.a.č.k.a. a sleduji to již jenom z povinnosti. Nejhorší jsou samozřejmě fillery, které jsou vkládány přímo v průběhu seriálu a totálně ničí už tak chatrný příběh. Jen díky tomu, že je to Naruto a díky první půlce, dávám hodnocení 4/10. Uvidíme jak to půjde dál, ale čekám, že to bude horší a horší.... ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo lepší než první řada. Když se ale stihly představit všechny hlavní postavy a začaly boje s akatsuki, děj se začal tak natahovat, že to de fakt na nervy. Edit: Tak sem se dostal ke konci seriálu a 3* by asi byly i přes fillery trochu křivdění. Děj se příjemně zrychlil a i ty boje sou na Naruto až překvapivě zajímavý. Díly 110+ jsou se začátkem (natož s první řadou) nesrovnatelný. ()

teuwik 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší jak první série!!! Spoustu nových postav, zápletek, rozuzlení minulosti.. Hudba, děj a vše opět super. Děj se odehrává tři roky po první sérii a jde vidět, jak se postavy změnili, vyspěli. Ke konci, když začala válka, mě ale štvalo kolik fillerů tam nasekali.. zbytečné odtrhávání od hlavního děje, až to pak člověka začne nudit...ale i tak jsem to překonala. Zakončení série pěkné.Tohle anime je pro mě prostě srdcovka! ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Stejně jako u japonského dabingu, i v případě anglického dabingu mluví Naruta žena. V japonském případě se jedná o Yuko Takeuchi, v angličtině propůjčila Narutovi hlas americká herečka Maile Flanagan. (Hromino)
  • Ichiraku rámen, kam chodí Naruto jíst, je reálné místo ve městě Fukuoka, které najdeme na ostrově Kjúšú. (3T)
  • Naruto: Shippûden v češtině znamená Naruto: Kronika Hurikánu. (Stegr)

Reklama

Reklama