Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál, který existuje!! Je v něm všechno! Naděje, láska, přátelství, nenávist, pomsta, víra, vlastenectví, ochráncovství, síla bojovat, něčemu věřit, učit ostatní.... Předávat svět z generace na generaci... Optimistický seriál, který občas není klišoidní, neni pro malé děti, kde umírají hlavní hrdinové... trošku... Seriál kde budete milovat záporné postavy stejně jako ty kladné. Seriál ve kterém jsou geniální bojová střetnutí! Obrovský úžasný svět plný napětí, akce, srdceryvných smutných scén, ale i těch, u kterých se budete ještě dlouho potom smát! Kdo neviděl, neudržel svou pozornost, tak o HOOOODNĚ přišel a nemá absolutní právo tenhle seriál hodnotit! Mé hodnocení je pevných 100%, absolutně jeden z nejlepších a nejgeniálnějších seriálů! ()

teuwik 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší jak první série!!! Spoustu nových postav, zápletek, rozuzlení minulosti.. Hudba, děj a vše opět super. Děj se odehrává tři roky po první sérii a jde vidět, jak se postavy změnili, vyspěli. Ke konci, když začala válka, mě ale štvalo kolik fillerů tam nasekali.. zbytečné odtrhávání od hlavního děje, až to pak člověka začne nudit...ale i tak jsem to překonala. Zakončení série pěkné.Tohle anime je pro mě prostě srdcovka! ()

Reklama

Rado H. 

všechny recenze uživatele

Naruto dospěl a s ním i celý seriál. Pro většinu diváku v ČR je přeci jen snesitelnější sledovat příběhy teenagerů než dvanáctiletých. Stále se občas nevyhne typickým nešvarům z předchozích dílů jako rozvláčnost a pro nás Evropany nezvyklé důrazy,ale přesto - min. co se týče anime je Naruto rpzhodně jeden z korunních princů, ne-li sám král. Nečekaně propracované postavy a jejich příběhy a překvapující souvislosti nutící diváky často znatelně přehodnotit dosavadní pohledy, v tom je seriál silný jako žádný jiný, tedy v anime. Uvidíme kam se příběh dostane, je možné že se hodnocení ještě zvrátí, tak či tak. Hodnotit dílo před koncem je vždy ošidné. Každopádně nelze než říct.........DATTEBAYO ! :D ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to jeví jako superseriál, sice dvě minuty trvají dva díly nebo tak něco(už si to moc nepamatuju), ale v nadšení tvůrcům drobnou chybu prominu a hltám každý další díl. Krize se dostaví, když už mám stávající díly zkouknuté a rozhoduji se mezi koukáním na fillery a mangou. Inu, přečtu si mangu a zde je ten problém - seriál už není zajímavý, hudba už nezní tak krásně a na zhoršující se animací zdeformované postavy se nedá koukat. A tak seriál odvrhnu a sháním se po jiném. Jsem zklamaná a když se k němu chci po čase vrátit, narážím na samé fillery. Je to škoda a připadá mi to jako zrada, když se zamyslím, jak by to asi vypadalo, kdyby seriál s počáteční kvalitou dojel až do konce. (Bohužel, konec mangy se taky ne a ne dostavit. Tvůrce se asi nepoučil z toho, jak to dopadá, když se něco zbytečně protahuje. Takový naředěný inkoust.) ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Největším mínusem celé série je jednoznačně málo Temari. :) Ne, vážně, je odporné, že vše už je jen Naruto a Sasuke a ostatní postavy jsou ponožky s dírou na palci: Vyhodit, nebo použít ve chvíli nouze. Pochybuju, že se někdy dozvíme něco víc o vedlejších postavách. Ach jo, jakýs to měl, Kishimoto, potenciál, dokud ses na ostatní nevy*ral.... I přesto 4*. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • * Jednoocasý démon - Ichibi no Shukaku, vzhled mývala. * Dvouocasý démon - Nibi no Nekomata, vzhled kočky. * Trojocasý démon - Sanbi no Isonade, vzhled ryby. * Čtyřocasý démon - Yonbi no Sokou, vzhled plaza. * Pětiocasý démon - Gobi no Houkou, nabývá tvaru psa. * Šestiocasý démon - Rokubi no Raijuu, nabývá tvaru lasičky. * Sedmiocasý démon - Shichibi no Kaku, nabývá tvaru jezevce. * Osmiocasý démon - Yamata no Orochi, nabývá tvaru býka. * Devítiocasý démon - Kyuubi no Youkou, nabývá tvaru lišky (tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta). (Illuminare)
  • Některé techniky klanu Uchiha jsou pojmenovány po předních šintoistických bozích, např. Izanagi - bůh, který spolu se svou mladší sestrou a zároveň manželkou, Izanami, založil Japonsko -, nebo po jejich dětech - Amaterasu (bohyně slunce), Tsukuyomi (bůh měsíce) nebo Susano'o (bůh bouří a moří). (Hromino)

Reklama

Reklama