Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Není potřeba shlédnout mnoho dílů pro zjištění, že Shippuden je ještě o jednu třídu výš než původní seriál. Nápaditý, emocionálně ještě působivější (a patetičtější, ale vzal to čert) a navíc vyráběný s vyšším rozpočtem, na celkové úrovni animací je to znát. Komu se líbil původní Naruto nechť toto bere všemi deseti. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Začátek spíše slabší, nyní po 249. dílu velmi povedené a zajímavé. Dá se říci, že děj graduje do svého konce. Fillery opět nepočítám, resp jsem je neviděl, protože jsou naprosto stupidní. Což platí i o nejnovějším openingu... Za začátek a prostředek tedy dávám ***, k 249. dílu prozatím ****, celkově !bez fillerů! 70% ()

Reklama

Sentax 

všechny recenze uživatele

Kakashi ma naučil, že nikdy nesmiem opustiť svojich priateľov. Jiraiya ma naučil, že aj tie najťažšie veci dokážem silou vôle. Itachi ma naučil, že žiadne obmedzenia nesmú prekročiť bratskú lásku. Minato a Kushina ma naučili, do akej miery sa môže rodič obetovať pre svojho syna. Sakura a Hinata ma naučili, že láska nepozná prekážky. A Naruto... No Naruto ma naučil veľa vecí ale hlavne ma učil aby som sa nikdy nevzdal! To je všetko čo som sa naučil. Ďakujem. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem nevěřil, že se tohohle někdy můžu dočkat. Uběhlo s původním Narutem téměř 350 dílů čekání na to, až se z něj něco stane a konečně je to tu. Nikdy bych nečekal, že tohle řeknu, ale Shippuuden je jedno z nejpropracovanějších a nejpromyšlenějších anime, jaké jsem kdy viděl a opravdu se i přes ten dlouho trvající stereotyp vyplatí na to koukat. Je fakt až skoro neuvěřitelné, jak moc to autoři promysleli na 8 let dopředu. Jediný nedostatek jsou celkem trapné fillery a docela nudné vedlejší děje spojující hlavní příběh, ale myslím, že to patří ke každému anime a proto mi to nijak neovlivní hodnocení. Opravdu mistrovská práce, klobouk dolu. U nejnovějšího 166. dílu jsem neměl daleko k srdeční zástavě, snad už ani nejde popsat, jaké je to naprosto dokonalé anime. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl nucen po shlednutí posledních dílů změnit svůj komentář. Nikomu to není více líto než mě, protože jsem velký fanda Naruta, ale toto anime začíná upadat. Příběh je pořád skvělý, ale za to vděčíme manze. Díly anime jsou poslední dobou vyplněny flashbacky, fillery, opakováním scén atd. Prostě to co máte v manze přečteno za 2 minuty se vám snaží natáhnout, seč to jen jde, do 20 minut, někdy úmorné nudy. Jeden díl byl vyloženě poskladaný z flashbacků a to se mi opravdu nelíbí. Shippuuden je dospělejší pokračování plné drsnějších záporňáků, drsnějších soubojů a i naše postavy nám nějak zdrsněly, ale po pravdě... co by byl Naruto Shippuuden bez původní série Naruto. Neustále vás k tomu táhne poutavý příběh, ale jen ten nestačí, když je špatně servírován. S lítostí ubírám jednu * a doufám, že nebudu muset ubrat další... ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Ichiraku rámen, kam chodí Naruto jíst, je reálné místo ve městě Fukuoka, které najdeme na ostrově Kjúšú. (3T)
  • Naruto: Shippûden v češtině znamená Naruto: Kronika Hurikánu. (Stegr)
  • V díle číslo 480 (jeden z fillerů) skočil Naruto od monumentů hlav Hokage přímo do vesnice, ale pád nebyl viděn a Naruto žije, přitom je jasné, že spadl z výšky minimálně 50 metrů. (PainM8)

Reklama

Reklama